must be the dress i wore
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Donnie Darko
Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
sociologija se cini jako zanimljiva, uvijek sam volio proucavati drustvo ljudi s nekog gledista.
logika: nisam zadrt, al se predmet cini idiotan do bola.Nekakve tablice nam spominje, te zadatke s recenicama nekakvim..
sociologija se cini jako zanimljiva, uvijek sam volio proucavati drustvo ljudi s nekog gledista.
logika: nisam zadrt, al se predmet cini idiotan do bola.Nekakve tablice nam spominje, te zadatke s recenicama nekakvim..
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- maddjuro
naša logika je bila kod lika koji je bio malo poremećen, niko živ to nije razumiohorrorfan wrote:Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
I may be an idiot, but i am no fool.
-
GreenHornet
Djuro21 wrote:naša logika je bila kod lika koji je bio malo poremećen, niko živ to nije razumiohorrorfan wrote:Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
Sociologija je pomalo dosadna, a logika je laganahorrorfan wrote:Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine

Glumac Hugh Laurie, koji utjelovljuje trenutno najpoznatijeg cinika na malim ekranima, otkrio je prilično ćelavo tjeme, iz čega bi se dalo zaključiti da je gusta kosa na doktorovoj glavi – lažnjak.
Nekoliko dana nakon što je Fox objavio nove plakate za petu sezonu popularne serije Dr. House, koja se u SAD-u počinje emitirati 16. rujna, britanski paparazzi "raskrinkali" su pravo stanje stvari na glumčevoj glavi.

Izlazeći iz londonske dvorane u kojoj boksanjem održava kondiciju, Hugh Laurie (49) upriličio je pogled na sve ćelavije tjeme, koje se očito "dorađeno" na TV-u niti ne naslućuje.
Glumac se nakratko vratio u London, nakon što je većinu ljeta proveo snimajući seriju u LA-u, gdje je nedavno kupio 4 milijuna dolara vrijednu kuću.
Net.hr
[hr]
Michel puši karu.
-
Ghrall
- gandalf
Djuro21 wrote:naša logika je bila kod lika koji je bio malo poremećen, niko živ to nije razumiohorrorfan wrote:Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
Logika je bila lagana, ali je filozofiju zakomplicirao do bola!
- elrania
logiku i filozofiju je meni predavala jedna zena koja je pricala u rebusima
ispit je bio takav da je svake 2-3 min premjestala ljude po ucionici i pola njih je pisalo test u zraku na dlanu dok je hodalo.
logika je mi je bila prelagana, al nas je sam troje imalo 5 iz toga buduci da je zena odvojila nista vremena da ljudima nes objasni i svi su odustali. ja sam je cak na usmenom ispravljala glede nekih zadataka i objasnjavala zas sam u pravu, a ne ona.
filozofija je bila ubi boze i zgadio mi se taj predmet zbog iste prof. vjerujem da bih bar malo uzivala da se radilo kak se spada...
soc i politika su uberlagani, al dosadni
inace, evo me iz zga. vidjele stan, anini pristali, ja jos cekam mamu da dode doma, jer je u gostima. postala je nes raskalasena u zadnje vrijeme
dopustila sam toj curi da uzme veliku spaavacu, a ja si mislim srediti dnevnu za spavanje. dnevna inace ima nekako vise svjetla i nije krcata namjestajem ko spavaca i meni super odgovara, a ova sva sretna kaj sam bila tak dobra i prepustila joj spavacu koju sam tako htjela
jedini bed je kaj je ona manja soba zbilja mala i mozda nece svakome pasati. meni je zapravo bas slatka i izgleda ugodno, al kad vec mogu dobiti vecu...
jedino sad treba sto prije gazdi dat polog i stan je nas. sam da netko drugi ne bude brzi...
i zbilja me iznendailo kak je to tak blizu. za 5 min smo stigli od trga...
nekak sam si razmisljala hocu asha mozda srest, al nis od toga
ispit je bio takav da je svake 2-3 min premjestala ljude po ucionici i pola njih je pisalo test u zraku na dlanu dok je hodalo.
logika je mi je bila prelagana, al nas je sam troje imalo 5 iz toga buduci da je zena odvojila nista vremena da ljudima nes objasni i svi su odustali. ja sam je cak na usmenom ispravljala glede nekih zadataka i objasnjavala zas sam u pravu, a ne ona.
filozofija je bila ubi boze i zgadio mi se taj predmet zbog iste prof. vjerujem da bih bar malo uzivala da se radilo kak se spada...
soc i politika su uberlagani, al dosadni
inace, evo me iz zga. vidjele stan, anini pristali, ja jos cekam mamu da dode doma, jer je u gostima. postala je nes raskalasena u zadnje vrijeme
dopustila sam toj curi da uzme veliku spaavacu, a ja si mislim srediti dnevnu za spavanje. dnevna inace ima nekako vise svjetla i nije krcata namjestajem ko spavaca i meni super odgovara, a ova sva sretna kaj sam bila tak dobra i prepustila joj spavacu koju sam tako htjela
jedini bed je kaj je ona manja soba zbilja mala i mozda nece svakome pasati. meni je zapravo bas slatka i izgleda ugodno, al kad vec mogu dobiti vecu...
jedino sad treba sto prije gazdi dat polog i stan je nas. sam da netko drugi ne bude brzi...
i zbilja me iznendailo kak je to tak blizu. za 5 min smo stigli od trga...
nekak sam si razmisljala hocu asha mozda srest, al nis od toga
- elrania
-
GreenHornet