cizme i korzet/steznik cu nadam se sama nabaviti
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Donnie Darko
- elrania
- Donnie Darko
sam se ti smij al ti vjerovatno sljakas cijelo ljeto dok sam ja seto londonom i hladio jaja doma :Wendigo wrote:uživaj.horrorfan wrote:sutra skola...![]()
kako je sve brzo proslo
@ elrania: vjerujem da je tebi faks zavrsio sredinom sedmog pa imas josferja malo
tak dok si u sk najvise se odmaras
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- elrania
- Donnie Darko
u jbt dosta praznika zbiljaelrania wrote:imam jos preko mjesec dana lufta
fax zavrsio 1. tjedan u sestom, sam sto se onda tlacilo s ispitima neko vrijeme![]()
a u biti jedva cekam da sve krene opet, mada znam kolika ce mi muka bit gledati neke ljude ponovo.
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- elrania
- Scarface
- gandalf
- Wendigo
horrorfan wrote:sam se ti smij al ti vjerovatno sljakas cijelo ljeto dok sam ja seto londonom i hladio jaja doma :Wendigo wrote:uživaj.horrorfan wrote:sutra skola...![]()
kako je sve brzo proslo
@ elrania: vjerujem da je tebi faks zavrsio sredinom sedmog pa imas josferja malo
tak dok si u sk najvise se odmaraspa i u klupama ako treba
- elrania
e, wendigo, jesi mi ti to kucao na prozor iz auta danas ili je dobro da se nisam okrenula i pozdravila/popricala malo? 
ak jesi, zbilja sori, nisam dobro skuzila facu pa mi je bilo blesavo vracati se.
anyhoo, dosla doma, odem pojesti nesto na brzinu...
bilo je zgodno opet malo doc u zg; sredila 3 kave/soka, pogledala stan, pokupila ocjenu cak, odjavila i prijavila ispit...
razveselilo me sto sam dobila 5 iz seminara o bergmanovim motivima u filmu
i to kaj me prof nagovarala da odem dizat ocjenu, jer zna da znam za vise, al eto, ne stigne se 
ak jesi, zbilja sori, nisam dobro skuzila facu pa mi je bilo blesavo vracati se.
bilo je zgodno opet malo doc u zg; sredila 3 kave/soka, pogledala stan, pokupila ocjenu cak, odjavila i prijavila ispit...
razveselilo me sto sam dobila 5 iz seminara o bergmanovim motivima u filmu
- Wendigo
elrania wrote:e, wendigo, jesi mi ti to kucao na prozor iz auta danas ili je dobro da se nisam okrenula i pozdravila/popricala malo?
razveselilo me sto sam dobila 5 iz seminara o bergmanovim motivima u filmui to kaj me prof nagovarala da odem dizat ocjenu, jer zna da znam za vise, al eto, ne stigne se