inace, stan je presladak, lokacija super, razmjestaj je odlican, ova sobica koja je trebala bit moja mi se odmah dopala, no ocito ostavljam neki losi prvi dojam pa su odlucile jednu drugu curu primiti od nas 4 koje smo dosle
tbh, zbilja mi je zao kaj nisam dobila taj stan, al ta cura koja me docekala mi nije presimpaticna. ima neki kiseli, umjetni osmjeh koji me odmah distancirao.
nakon toga smo otisle pogledati onaj drugi stan, udaljen 1 minutu od cinestara u branimirovoj. prezakon je, zgrada ima svog cuvara, jer su navodno neke pravne i politicke face tamo smjestene
zena ciji je stan je zbilja draga i zivahna i soba koju bih dobila je za 5, al opet, nisam odusevljena cinjenicom da bih imala drugu mamu u zgu, jer su se ove dve odmah povezale. bolesno nesto. i zena ima astmu tak da sve duhanske i slicne tvorevine otpadaju
nekak mi je zao nazvati i odbiti je, jer je bila tak presretna kad nas je vidjela i ponavljala to stalno. odusevila se zena time sto bih mijenjala boje zidova, slike itd. i kaj licim na svedanke po njenom