Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Josef K
iskupljenje u shawshanku.
odličan film. 9/10
al knjiga je ipak bolja

-
dr mladjo
Zadro wrote:iskupljenje u shawshanku.
odličan film. 9/10

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Boby
Zadro wrote:iskupljenje u shawshanku.
odličan film. 9/10
al knjiga je ipak bolja

Ne bih se složio ako misliš baš na samu pripovjetku a ne knjigu u cijelini. Ovo je moj jedini primjer gdje je film nadmašio samo književno dijelo. Pripovjetka je kratka, suhoparna, nedostaje mnogo događaja koji su u filmu zaživjeli i ne ostavlja ni približan osjećaj inspiracije poput filma
-
Josef K
Boby wrote:Zadro wrote:iskupljenje u shawshanku.
odličan film. 9/10
al knjiga je ipak bolja

Ne bih se složio ako misliš baš na samu pripovjetku a ne knjigu u cijelini. Ovo je moj jedini primjer gdje je film nadmašio samo književno dijelo. Pripovjetka je kratka, suhoparna, nedostaje mnogo događaja koji su u filmu zaživjeli i ne ostavlja ni približan osjećaj inspiracije poput filma
mislim na pripovjetku.
meni je bolja pripovjetka samo zbog nekih malih detalja.
nije sad da ima neke velike razlike al npr njoj bi dao ocjenu 9.5/10 a filmu 9/10
ugl. i film i pripovjetka su odlični

-
Scarface
What happens in Vegas- 7.5/10- konačno kvalitetna romantična komedija, a ne ono smeće od Forgetting Sarah Marshall.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
jigsaw
The Crow (1994) - 5/5, savršenstvo.
-
elrania
what happens in vegas [2008]
ovo je bilo gubljenje vremena...
nisam ocekivala nista posebno i dobila sam jos manje naletivsi na komediju koja mi ni po cemu nije bila smijesna niti mi je bilo koji od likova nesto znacio u filmu. cijela prica je izuzetno prozirna i povrsna, te odradena s nimalo duha i neke naznake topline i iskrene romantike.
cameron diaz nikako da dozivim u filmu i zena mi je zbilja odbojna, a ashton bi otprilike bio u istom rangu. sporedni likovi su blagi promasaj.
tema filma je simpaticna, no izvedba mi je bila ubitacno dosadna.
3/10
-
Scarface
elrania wrote:what happens in vegas [2008]
ovo je bilo gubljenje vremena...
nisam ocekivala nista posebno i dobila sam jos manje naletivsi na komediju koja mi ni po cemu nije bila smijesna niti mi je bilo koji od likova nesto znacio u filmu. cijela prica je izuzetno prozirna i povrsna, te odradena s nimalo duha i neke naznake topline i iskrene romantike.
cameron diaz nikako da dozivim u filmu i zena mi je zbilja odbojna, a ashton bi otprilike bio u istom rangu. sporedni likovi su blagi promasaj.
tema filma je simpaticna, no izvedba mi je bila ubitacno dosadna.
3/10
Ne mogu se nikako složit s tobon, Cameron i meni ide na živce al uz malo truda i ignorancije sve prođe ok, film taman po mojoj mjeri.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
elrania
a vidim da imamo izrazito razlicit ukus.
meni je film nevjerojatno prazan i napravljen bez imalo emocija i neke kvalitetnije razrade likova. vecina onih sporednih je samo nabacana zbrda zdola i svi karakteri su vise manje crno-bijeli, a cijela radnja je brzopleto lupanje scene za scenom. ovo je jedan od onih filmova koje najbolje opisem kad kazem bezveze.
-
Unreal
Batman & Mr. Freeze Sub-zero-još jedan odličan Batman crtić,e ovakav je trebao ispasti Batman i Robin film. 5/5
-
Scarface
Waiting- 10/10- po ko zna koji put je gledan, savršena komedija, za mene moderan klasik. Reynolds je genijalan komičar.

-
Betmen
hell ride
http://www.imdb.com/title/tt0411475/
hmm ne znam, ima puno golih zena to je plus+
ali svi su mi nekako precool,znaci nisu cool nego se previse trude...
i kakvi su to zlocinci sa uber bijelim zubima.
i da ovaj glumac je u filmu Eric Balfour, njega bi ja mogo razbiti tako da mi je smijesno gledat nejga kao bad ass
-
A$H
Eto neki koje sam pogledao u zadnjih 2 tjedna (nazalost samo oni kojih se mogu sjetit za sad..)
Pusher - 5/5 Danski film o najgorem danu u zivotu malog dilera..stvarno mu sve kaj moze podje krivo..
Pusher 2 - 4/5 Nastavak u kojem glavnu ulogu igra najbolji prijetelj dilera i jedinice..naravno ni njemu
neide bas najbolje u zivotu.
Stargate Atlantis S5E1-E6 - 4/5 zanimljive epizode..imam feeling da sto vise idu kraju serije da ce epizode bit bolje
Invisible Target - 4/5 film sa mocnim scenama borbi i ludim negativcima..
Kill Zone - 4/5 dokazuje da i debeli ljudi mogu razbit nekog sa borilackim vjestinama..dobra i stvarno dirljiva prica..a tek snazan zavrsetak..
Fulltime Killer - 4/5 prica je slicna filmu Assassins, borba dvoje Hitman-a za prvo mjesto...plus oboje se zaljubljuju u istu
curu...kraj odlican, totalno nepredvidljiv..
Flashpoint - 5/5 Donnie Yen ftw, scene sore ftw, prica ftw..cijeli film FTW..
Crows Zer0 - 5/5 x2 da pogledah ga 2 puta u zadnjih tjedan dana i opet cu ga ove dane...film je u svakom pogledu
odlican..prica, likovi, glumci, atmosfera, muzika(nikako da soundtrack nadjem pa moram vrtit pocetak i kraj filma
sto puta radi jebene muzike..)..Miike je jebena legenda..
Taken - 5/5 Liam Neeson-a sam vec otpisao radi blesavih projekata u zadnjih cirka 8 god.(izuzevsi jedino Batman
Begins) ali eto opet se vratio brutalniji i ludji nego ikad..ima da mu brzo daju neku slicnu ulogu..
Heroes Shed No Tears - 4/5 sta rec nego onaj stari John Woo..odlicna muzika i odlicne scene borbi...tko voli filmove
Woo-a obavezno pogledat, tko voli rate filmove isto obavezno..
Bangkok Dangerous - 3.5/5 Pokazuje zivot placenog ubojice koji je gluh od rodjenja..koliko mu to smeta u krijeri?..
nimalo..film je malo prespor kad se prije njega gledaju nabrijani naslovi kao ovh 3-4 iznad..
Hollywood Land - 3.5/5 iako ne podnosim bas B. Affleck-a, ovdje je bio odlican kao i cijela ekipa..
a i prica mi je bila dosta dobra...samo malo razocaravajuc svrsetak..
Grandma's Boy - 5/5 najbolja komedija koju gledah u zadnje vrijeme..
The Hunting Party - 4.5/5 izbjegavah film radi tematike(mislio sam da ce bit totalno dosada od filma) ali na srecu
prevarih se film je stvarno dobar i zanimljiv..svakako preporuka..
War Games 2 - 3.5/5 jedinice se sjecam u magli..ali ovo joj nije ni blizu..mogao je slobodno bit zaseban film..
ali vjerovatno je vise love ako probude stari naslov filma..uglavnom tko se imalo kuzi u kompove bit ce mu neke scene
tesko probavljive..
Under Dog - 2/5 leteci pas koji govori u kostimu..treba jos nesto rec? Jedino kaj valja u filmu je ludi znanstvenik
kojeg igra poznati patuljak Peter Dinklage..
Hellboy II: The Golden Army - 4/5 iako sam cuo dosta losih stvari o filmu..meni je bio dosta zabavan..istina losiji je od
jedinice u nekim stvarim..ali to zato nadoknadjuje odlicnim scenam borbi..neki likovi izgledaju ubaceni samo da
bude sto vise likova u filmu..iako stvarno nisu potrebni...ali zato cista petica glavnom neprijatelju..
Domino - 3/5 film predugo traje..cak pola sata duze nego bi trebao...tako da postaje naporan na kraju...a i kraj je
blesav na svoj nacin..uglavnom film nije ono kaj sam ocekivao..
Fool's Gold - 2/5 ahhh..ona mala u filmu je sexy u badicu..
Donkey Xote - 2.5/5 dugo nisam gledao neki crtic..i bilo bi bolje da nisam ni ovaj..strava od humora do crteza..
Meet Dave - 2/5 ahhh part 2...E. Murphy ostavi se glume vise..djeci bi cak moglo bit i zabavno..
My Mom's New Boyfriend - 4/5 prozvakana prica, ali su glumci odlicni..uglavnom zabavan film...
Hancock - 4/5 neki se zale da im je film los radi twista u sredini..ali meni je film samo zato jos i bolji svakako
najneobicniji superjunak..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Scarface
Harsh times- 10/10- jebeno moćan film
In bruges- 7/10- malo dosadan i spor, ali s odličnim krajem.