Last Post Wins !!!11one
-
Ghrall
- Scarface
Ma šta će ti električni bubanj, meni je to skroz bezveze, nema do pravog drva. Jedino ako nije zbog glasnoće, to je već druga stvar, i ja san ima problema sa susidima i triba san kupit električni da se manje čuje, al san lipo umisto toga preselija bubnjeve na selo kod babe i dide. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Šta se tiče tih dioptrija, prilično se čudin kako su mi oči još u redu, jer puno stojin i isprid kompjutera, televizije i čitan, sestra mlađa od mene 4 godine već mora nosit naočale/leće.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Aryx
da ista situacija lolGhostface wrote:Šta se tiče tih dioptrija, prilično se čudin kako su mi oči još u redu, jer puno stojin i isprid kompjutera, televizije i čitan, sestra mlađa od mene 4 godine već mora nosit naočale/leće.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Ghrall
Istina, drvo je drvo ali nije ovo niti malo bezveze, treba mi za probe najviše jer je mala prostorija i sve je zaglušujuće ali bi se prvo doma igrao s time jedno vrijeme. Da, i lakše je za snimanje recimo...Ghostface wrote:Ma šta će ti električni bubanj, meni je to skroz bezveze, nema do pravog drva. Jedino ako nije zbog glasnoće, to je već druga stvar, i ja san ima problema sa susidima i triba san kupit električni da se manje čuje, al san lipo umisto toga preselija bubnjeve na selo kod babe i dide.
- Scarface
Ghrall wrote:Istina, drvo je drvo ali nije ovo niti malo bezveze, treba mi za probe najviše jer je mala prostorija i sve je zaglušujuće ali bi se prvo doma igrao s time jedno vrijeme. Da, i lakše je za snimanje recimo...Ghostface wrote:Ma šta će ti električni bubanj, meni je to skroz bezveze, nema do pravog drva. Jedino ako nije zbog glasnoće, to je već druga stvar, i ja san ima problema sa susidima i triba san kupit električni da se manje čuje, al san lipo umisto toga preselija bubnjeve na selo kod babe i dide.
Ma znan, svira san ih u prijatelja i dosadili su mi u tih 10 minuti.
- john_constantine
- Aryx
- elrania
koja prokleta lijenost... vec 4 dana otkako sam napokon pronasla stvari (za koje sam mislila da sam ih izgubila) za jezicne iz eng sam premjestam te papire sa stola na krevet gdje cu ih kao citati i onda zavrse pokriveni dekicom i vracam ih natrag na stol kad idem na spavanje...
najrade bih platila nekome da mi da 2 u indeks iz ovoga i bok...
sto bih dala za jednu masazu i jos malo kupanja u mreznici...
najrade bih platila nekome da mi da 2 u indeks iz ovoga i bok...
sto bih dala za jednu masazu i jos malo kupanja u mreznici...