damn...koju ti dioptriju imas?Asfodel wrote:@Wendigo - ja ti neću čestitat, po meni je to nedostatakal dobro što nije velika dioptrija...vjeruj mi da nema ničeg groznijeg kad izlaziš iz vode i nemaš pojma gdje ti je ručnik...i ne možeš vidjet sva ta lijepa tijela oko sebe
![]()
no dobro, nećeš ti dogurat do tog stadija
Last Post Wins !!!11one
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
ne mora imat veliku...A$H wrote:damn...koju ti dioptriju imas?Asfodel wrote:@Wendigo - ja ti neću čestitat, po meni je to nedostatakal dobro što nije velika dioptrija...vjeruj mi da nema ničeg groznijeg kad izlaziš iz vode i nemaš pojma gdje ti je ručnik...i ne možeš vidjet sva ta lijepa tijela oko sebe
![]()
no dobro, nećeš ti dogurat do tog stadija
ja imam 2,75 na lijevom i 1,5 na desnom i svejedno nis ne raspoznajem kad nemam naocale. umjesto ociju vidim crne mrlje na licima ljudi koji mi stoje metar, dva daleko.
na cesti sam izgubljena...jednom sam komotno izsetala pred auto, jer ga nsiam skuzila kolko je licio na asfalt
- Wendigo
i ja mislim da je relativno ok cijena (ipak je to optika), mada mi je ovo prvi put da dajem lovu za tako nešto i nemam iskustva s tim. uzeo sam nedizajnerski okvir (crni nosači na oprugu, mali, ful lagani i blago kockastog oblika) za prvu ruku, pa možda jednog dana uzmem neku "šminku"..elrania wrote:nije ti to nis, super si prosao.
cijena stakla je normalna, okviri skroz jeftini. ja sam si ovaj put dala oduska i nabavila jedne za 1400kn. to ima da me dura bar desetljece
a jos sam mislila neka bolja stakla, no kad je zena rekla da bi i stakla dosta oko 1,5k odustala sam i sad imam ta uv ko ti.
- Asfodel
- elrania
- A$H
bjez od mene bestio tko si ti..a stara te cudno gleda..Asfodel wrote:Ja jednom na početku srednje kad sam glumatala da ne želim nosit naočale fino nisam prepoznala mamu na cesti
ja kao klinac pokupio rasvjetni stup kad sam se sa starcima vracao od okuliste..jos su mi oci bile pune kapljica i pizdarija..sreca da je njima bilo smjesno..
Last edited by A$H on 22 Aug 2008, 15:59, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
ma ja ću ih stalno nositi po vani (još kad imaju UV zaštitu)..elrania wrote:buduci da si dalekovidan, trebat ce ti jedino za citanje i sl. pa je ok sto se nisi istrosio za okvire.
ja sam si dala oduska sada nakon 15 godina da napokon nes dobro uzmema trebaju mi gotovo za sve pa je ok utrosen novac...
- elrania
A$H wrote:bjez od mene bestio tko si ti..Asfodel wrote:Ja jednom na početku srednje kad sam glumatala da ne želim nosit naočale fino nisam prepoznala mamu na cesti
ja kao klinac pokupio rasvjetni stup kad sam se sa starcima vracao od okuliste..jos su mi oci bile pune kapljica i pizdarija..sreca da je njima bilo smjesno..![]()
frend mi pricao kak je gledao u nesto bljeskavo ko mali i sad ima problema s prepoznavanjem boja. a presmijesno je
gledamo mi neke tenisice vani i pocne on komentirat kak su mu ok te neke sa srebnom linijom, a ono zapravo rozo
- metallicat
- elrania
- elrania