Last Post Wins !!!11one
- elrania
-
John_Ryder
- metallicat
-
John_Ryder
- Dragonrage
- Wendigo
došao od okulista, žena mi 5 puta u pola sata kapala oči svakojakim čudima, začudo nije mi bilo bed, ali sam se malo grčio iznutra kad mi je mjerila očni tlak sa onom laserskom sondom koja ide ful blizu (ili čak na samo oko mada nisam osjetio..
) oka. 
dijagnoza; dalekovidnost izražena na desnom oku i mala minus dioptrija na lijevom, dobivam naočale idući tjedan..
dijagnoza; dalekovidnost izražena na desnom oku i mala minus dioptrija na lijevom, dobivam naočale idući tjedan..
Last edited by Wendigo on 22 Aug 2008, 15:35, edited 1 time in total.
- Aryx
Wendigo wrote:došao od okulista, žena mi 5 puta u pola sata kapala oči svakojakim čudima, začudo nije mi bilo bed, ali sam se malo grčio iznutra kad mi je mjerila očni tlak sa onom laserskom sondom koja ide ful blizu (ili čak na samo oko mada nisam osjetio..) oka.
dijagnoza, dalekovidnost izražena na desnom oku, dobivam naočale sa 0,50 + dioptrijom idući tjedan..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
Wendigo wrote:došao od okulista, žena mi 5 puta u pola sata kapala oči svakojakim čudima, začudo nije mi bilo bed, ali sam se malo grčio iznutra kad mi je mjerila očni tlak sa onom laserskom sondom koja ide ful blizu (ili čak na samo oko mada nisam osjetio..) oka.
welcome to the club
eto, nije proslo ni 2 tj od kada si govorio kak jedva cekas da ti se dijagnosticira neka dioptrija
- Wendigo
elrania wrote:Wendigo wrote:došao od okulista, žena mi 5 puta u pola sata kapala oči svakojakim čudima, začudo nije mi bilo bed, ali sam se malo grčio iznutra kad mi je mjerila očni tlak sa onom laserskom sondom koja ide ful blizu (ili čak na samo oko mada nisam osjetio..) oka.
dijagnoza; dalekovidnost izražena na desnom oku i mala minus dioptrija na lijevom, dobivam naočale idući tjedan..![]()
welcome to the club
eto, nije proslo ni 2 tj od kada si govorio kak jedva cekas da ti se dijagnosticira neka dioptrija
- metallicat
- Asfodel
@Wendigo - ja ti neću čestitat, po meni je to nedostatak
al dobro što nije velika dioptrija...vjeruj mi da nema ničeg groznijeg kad izlaziš iz vode i nemaš pojma gdje ti je ručnik...i ne možeš vidjet sva ta lijepa tijela oko sebe
no dobro, nećeš ti dogurat do tog stadija
no dobro, nećeš ti dogurat do tog stadija
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- A$H
jos si jeftino i prosao..Wendigo wrote:elrania wrote:Wendigo wrote:došao od okulista, žena mi 5 puta u pola sata kapala oči svakojakim čudima, začudo nije mi bilo bed, ali sam se malo grčio iznutra kad mi je mjerila očni tlak sa onom laserskom sondom koja ide ful blizu (ili čak na samo oko mada nisam osjetio..) oka.
dijagnoza; dalekovidnost izražena na desnom oku i mala minus dioptrija na lijevom, dobivam naočale idući tjedan..![]()
welcome to the club
eto, nije proslo ni 2 tj od kada si govorio kak jedva cekas da ti se dijagnosticira neka dioptrijaa kaj je najbolje, fakat je mala dioptrija, ali zbog nekih problema mi je žena prepisala cvike.. i da , fino su me lupili po džepu; cvike 600, posebna anti UV stakla 600 i pregled 200kn..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania