Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Aug 2008, 14:11

Sretan rođendan Jigsaw :beevil:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Aug 2008, 14:26

odoh kod okulista.. baš me zanima što mi je sa desnim okom... :?

elrania

Post by elrania » 21 Aug 2008, 14:30

neka upala?
vidis mutno?
mozda dobijes naocale :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 21 Aug 2008, 14:30

Wendigo wrote:odoh kod okulista.. baš me zanima što mi je sa desnim okom... :?
moje je ionako totalka.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Aug 2008, 14:34

uskoro bih trebao preći na leće 8) i riješiti se ovih dosadnih naočala :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

elrania

Post by elrania » 21 Aug 2008, 14:39

koje uzimas?
ja sam prvo nosila polutvrde i patila se s njima 2 mjeseca. nisam mogla izdrzati koliko su mi suzile oci i bile non stop crvene, natecene...
sad sam na mekima, al te su isto bile problem, jer sam redovito zaboravljala na njih i nisam ih vadila prije spavanja :lol:
sva sreca da nema nikakvih posljedica.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Aug 2008, 14:44

sljedeći tjedan idem na pregled tako da još ništa ne znam. nadam se brzoj i jednostavnoj prilagodbi jer me pojedine priče prijatelja nikako ne ohrabruju. buraz nije imao nikakvih problema pa valjda neću ni ja.

elrania

Post by elrania » 21 Aug 2008, 14:49

a ima ljudi koji ih ne mogu nositi; frendica je imala problema s njima cim ih je stavila i samo naocale koristi.
valjda ce tebi odgovarati.
ja sam se na meke navikla u roku od sat vremena.:) pravi problemi nastaju tek kad ti ude prasina ili trepavica ispod lece. prejeziv osjecaj...

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 21 Aug 2008, 14:51

Mogo bi si ja lece uzet....
Vec sam 10 god na naocalama
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Aug 2008, 14:53

ubacivanje leća mi se već sada čini stravično, odmah se sjetim clockwork orangea :lol: ipak, bolje to nego nositi dva para naočala posvuda jer sam usput i osjetljiv na prejaku svjetlost(sunce, snježna refleksija etc.)

elrania

Post by elrania » 21 Aug 2008, 14:55

tak sam i ja nakon 10 godina presla na lece; zbilja je dozivljaj kad se stave prvi put u oci nakon toliko godina i kad se napokon vidi bez naocala :lol:
al evo me opet na naocalama povremeno...

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Aug 2008, 17:06

elrania wrote:neka upala?
vidis mutno?
neznam što je, ali znam daj je jako osjetljivo.. nije da me boli, al često osjetim nekakav pritisak, pogotovo kad se vozim noću, dugo sjedim pred ekranom, zadimljeni prostor i sl. situacije. počinje mi jako suziti, crveni se i zatvorenije je od lijevog, a i primjetio sam da malo teže opažam sitne stvari.. sutra ujutro sam naručen na pregled pa bum vidio.. ak će trebati neko pomagalo, definitivni izbor su naočale, leće nebih stavio u oči za niš ("problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....). :mrgreen: sutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Aug 2008, 17:12

Wendigo wrote:
vidis mutno?
"problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....). :mrgreen: sutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..
Uh, potpuno te razumijem, i ja imam fobiju od stavljanja stvari u oko :oops: kad mi je okulistica kapala jednom - trajalo je 15 min :rolleyes:
a da ne govorimo onda kak bih podnijela leće ili lasersku operaciju :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Aug 2008, 17:16

Asfodel wrote:
Wendigo wrote:
vidis mutno?
"problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....). :mrgreen: sutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..
Uh, potpuno te razumijem, i ja imam fobiju od stavljanja stvari u oko :oops: kad mi je okulistica kapala jednom - trajalo je 15 min :rolleyes:
je, gadno je to.. sve diraj, buši, reži, pili... ali oči i onu dole stvar ne dirati.. :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Aug 2008, 17:28

Wendigo wrote:
Asfodel wrote:
Wendigo wrote: "problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....). :mrgreen: sutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..
je, gadno je to.. sve diraj, buši, reži, pili... ali oči i onu dole stvar ne dirati.. :mrgreen:
Dobro :mrgreen: al u principu meni smetaju smo oči
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked