Last Post Wins !!!11one
- Knatchbull
- elrania
- Knatchbull
- elrania
koje uzimas?
ja sam prvo nosila polutvrde i patila se s njima 2 mjeseca. nisam mogla izdrzati koliko su mi suzile oci i bile non stop crvene, natecene...
sad sam na mekima, al te su isto bile problem, jer sam redovito zaboravljala na njih i nisam ih vadila prije spavanja
sva sreca da nema nikakvih posljedica.
ja sam prvo nosila polutvrde i patila se s njima 2 mjeseca. nisam mogla izdrzati koliko su mi suzile oci i bile non stop crvene, natecene...
sad sam na mekima, al te su isto bile problem, jer sam redovito zaboravljala na njih i nisam ih vadila prije spavanja
sva sreca da nema nikakvih posljedica.
- Knatchbull
sljedeći tjedan idem na pregled tako da još ništa ne znam. nadam se brzoj i jednostavnoj prilagodbi jer me pojedine priče prijatelja nikako ne ohrabruju. buraz nije imao nikakvih problema pa valjda neću ni ja.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
- Donnie Darko
- Knatchbull
ubacivanje leća mi se već sada čini stravično, odmah se sjetim clockwork orangea
ipak, bolje to nego nositi dva para naočala posvuda jer sam usput i osjetljiv na prejaku svjetlost(sunce, snježna refleksija etc.)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
- Wendigo
neznam što je, ali znam daj je jako osjetljivo.. nije da me boli, al često osjetim nekakav pritisak, pogotovo kad se vozim noću, dugo sjedim pred ekranom, zadimljeni prostor i sl. situacije. počinje mi jako suziti, crveni se i zatvorenije je od lijevog, a i primjetio sam da malo teže opažam sitne stvari.. sutra ujutro sam naručen na pregled pa bum vidio.. ak će trebati neko pomagalo, definitivni izbor su naočale, leće nebih stavio u oči za niš ("problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....).elrania wrote:neka upala?
vidis mutno?
mozda dobijes naocale
- Asfodel
Uh, potpuno te razumijem, i ja imam fobiju od stavljanja stvari u okoWendigo wrote:"problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....).elrania wrote:neka upala?
vidis mutno?
mozda dobijes naocalesutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..
a da ne govorimo onda kak bih podnijela leće ili lasersku operaciju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
je, gadno je to.. sve diraj, buši, reži, pili... ali oči i onu dole stvar ne dirati..Asfodel wrote:Uh, potpuno te razumijem, i ja imam fobiju od stavljanja stvari u okoWendigo wrote:"problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....).elrania wrote:neka upala?
vidis mutno?
mozda dobijes naocalesutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..
kad mi je okulistica kapala jednom - trajalo je 15 min
![]()
- Asfodel
DobroWendigo wrote:je, gadno je to.. sve diraj, buši, reži, pili... ali oči i onu dole stvar ne dirati..Asfodel wrote:Uh, potpuno te razumijem, i ja imam fobiju od stavljanja stvari u okoWendigo wrote: "problem" mi je nakapati, kamoli staviti strano tijelo unutra brrr....).sutra će bit znojenja kad mi krene kapati i nedajbože dirati nečim..
kad mi je okulistica kapala jednom - trajalo je 15 min
![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out