I mi smo ljudi.
Djevojke i mladići...
- dr_gonzo
- john_constantine
- Scarface
Charlie surfs again wrote:Grimmjow wrote:to sta dobijes batine nije zato sta se nevolis tuc nego zato sta se neznas tuc![]()
![]()
![]()
Ko vam je ovaj ?!![]()
A ko si ti?
Pa reka je skroz logičnu stvar.
E i ljudi, bez uvrede, al ovakve rasprave su malo bezvezne, baš ka da ste na grupnoj seansi, svak nešto sere da nije lip i neke gluposti i onda se međusobno tješite. Ugledajte se na mene i Grimmjowa, najlipši momci na daleko, ko nan šta može.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
dr_gonzo wrote:Meni su ćelave ženske sexy![]()
Ripley
Meni nisu seksi ni one s kratkom kosom, o ćelavima da ne govorin.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
meni to skroz celavo bas nije nes... ok su mi one izbrijane goth frizure s ekstenzijama. irena u salonu je imala zbilja odlicne kombinacije toga.dr_gonzo wrote:Meni su ćelave ženske sexy![]()
eh i necu nikada zaboraviti neke 2 celave zenske koje sam vidjela jednom ko mala...najzanimljiviji lesbian couple na koji sam naletila. bio mi je fora skroz zmaj koji je jedna imala istetoviran na glavi.
- Asfodel
- Betmen
- Asfodel
Pa ovisi kako kome šta stoji. Ima žena kojima saaavršeno stoji takvo....a sad , naravno da će frajerima bit iz daljine primjetljivije dugokoseBetmen wrote:ak je celavo ok neka se neka zenska obrije na celavo pa primjeti razliku koliko ce je frajera gledat dok ima normalnu kosu i dok je celava, svi ce gledat sta nije u redu s njom, isto kao i kod zena sa kratkom kosom i muskim frizurama, feministice fuj!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
osobno mi se ne sviđaju ćelave žene, al moram priznat da sam zinuo kada sam prije par godina snimio jednu u gradu..Betmen wrote:ak je celavo ok neka se neka zenska obrije na celavo pa primjeti razliku koliko ce je frajera gledat dok ima normalnu kosu i dok je celava, svi ce gledat sta nije u redu s njom, isto kao i kod zena sa kratkom kosom i muskim frizurama, feministice fuj!