Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
bobby - vrlo dobar film od emielia estaveza-ćudim se što češče ne piše i režira filmove.radjna se vrti oko nekoliko osoba u hotelu ambassadors u LA za vrijeme izbora 1968...čduim se kako nije našao ulogu za brata kad se več i otac pojavio 8,5/10
convoy-ah započne kao blaga komedija,na kraju završi kao socijalna drama....6/10
convoy-ah započne kao blaga komedija,na kraju završi kao socijalna drama....6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet
- jigsaw
The Gauntlet (1977) - 3,5/5, Clint Eastwood kao neuspjeli pijani policajac koji mora obaviti naizgled laki slučaj, no ubrzo ispada da je jako težak. Prvi put sam vidio ovaj film, i dosta sam zadovoljan. Ovo nije maksimum onoga što Eastwood može napraviti.
The Game (1997) - 4/5, jako dobro napravljen film, uživao sam u radnji, u twistu, u likovima i glumcima. Veoma dobro, makar radnja malo kasnije počinje biti napeta.
Danas se ide gledati Dark Knight.
The Game (1997) - 4/5, jako dobro napravljen film, uživao sam u radnji, u twistu, u likovima i glumcima. Veoma dobro, makar radnja malo kasnije počinje biti napeta.
Danas se ide gledati Dark Knight.
- elrania
harlod and kumar escape from guantanamo bay [2008]
3 sam se puta bogovski strgala i to bi bilo to. ne podnosim kad pocnu forsirati svaku minutu filma kako bi film bio smjesniji ili sto vec... jedini simpaticni lik mi je neil patrick harris koji glumi samog sebe; dio s njim je predobar.
temeljite golotinje i trave na pregrst, samo je steta sto film sto se vise odmice kraju postaje pun predvidljivog i plitkog humora.
3 sam se puta bogovski strgala i to bi bilo to. ne podnosim kad pocnu forsirati svaku minutu filma kako bi film bio smjesniji ili sto vec... jedini simpaticni lik mi je neil patrick harris koji glumi samog sebe; dio s njim je predobar.
temeljite golotinje i trave na pregrst, samo je steta sto film sto se vise odmice kraju postaje pun predvidljivog i plitkog humora.
- Evil Xander
- Betmen
film je prejeben, sorry kaj si ti tako dubokoumna ali ovo je smisao komedijeelrania wrote:harlod and kumar escape from guantanamo bay [2008]
3 sam se puta bogovski strgala i to bi bilo to. ne podnosim kad pocnu forsirati svaku minutu filma kako bi film bio smjesniji ili sto vec... jedini simpaticni lik mi je neil patrick harris koji glumi samog sebe; dio s njim je predobar.![]()
- elrania
ocekivano...
postavljam granicu izmedu smijesnog i glupog i ovdje mi vecina stvari nije ni najmanje smijesna. loved the unicorn, though.
below [2002]
solidan, ali ne pretjerano ocaravajuci film. prica je sasvim u redu i rasplet dogadaja je zanimljiv, ali mi fali veci osjecaj klaustrofobije i jeze i najrade bih ovaj film pretvorila u horror da mogu
postavljam granicu izmedu smijesnog i glupog i ovdje mi vecina stvari nije ni najmanje smijesna. loved the unicorn, though.
below [2002]
solidan, ali ne pretjerano ocaravajuci film. prica je sasvim u redu i rasplet dogadaja je zanimljiv, ali mi fali veci osjecaj klaustrofobije i jeze i najrade bih ovaj film pretvorila u horror da mogu
- Clayman
Donnie Darko - Odlično, psihodelično i atmosferično. Simple as that. I jedna kul sitnica, onaj kraj svijeta u filmu je 30.10.1988., a ja sam rođen 30.9.1988, ee da su stavili mjesec dana ranije...
Harsh Times - Super. Dugo već nisam pogledao neki "ulični film". Zanimljiv je od početka do kraja, i sviđa mi se kako se atmosfera filma mijenja od pomalo vesele u totalno rasulo i sivilo. Bale kao i obično odličan. Također, gluma je u filmu na razini i sviđa mi se izbor glumaca... osim Eve Longorije. Meni osobno totalno antipatična i bezvezna.
Harsh Times - Super. Dugo već nisam pogledao neki "ulični film". Zanimljiv je od početka do kraja, i sviđa mi se kako se atmosfera filma mijenja od pomalo vesele u totalno rasulo i sivilo. Bale kao i obično odličan. Također, gluma je u filmu na razini i sviđa mi se izbor glumaca... osim Eve Longorije. Meni osobno totalno antipatična i bezvezna.
- bakero
Harsh Times - Super. Dugo već nisam pogledao neki "ulični film". Zanimljiv je od početka do kraja, i sviđa mi se kako se atmosfera filma mijenja od pomalo vesele u totalno rasulo i sivilo. Bale kao i obično odličan. Također, gluma je u filmu na razini i sviđa mi se izbor glumaca... osim Eve Longorije. Meni osobno totalno antipatična i bezvezna.[/quote]
dugo se natravam pogledat Harsh Times al nakon ovoga ću što prije!
dugo se natravam pogledat Harsh Times al nakon ovoga ću što prije!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Donnie Darko
The cockball sandwichBetmen wrote:film je prejeben, sorry kaj si ti tako dubokoumna ali ovo je smisao komedijeelrania wrote:harlod and kumar escape from guantanamo bay [2008]
3 sam se puta bogovski strgala i to bi bilo to. ne podnosim kad pocnu forsirati svaku minutu filma kako bi film bio smjesniji ili sto vec... jedini simpaticni lik mi je neil patrick harris koji glumi samog sebe; dio s njim je predobar.![]()
temeljite golotinje i trave na pregrst, samo je steta sto film sto se vise odmice kraju postaje pun predvidljivog i plitkog humora.ne znam kaj bi ti htjela
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- elrania
mislis valjda the cockmeat sandwichhorrorfan wrote:The cockball sandwichBetmen wrote:film je prejeben, sorry kaj si ti tako dubokoumna ali ovo je smisao komedijeelrania wrote:harlod and kumar escape from guantanamo bay [2008]
temeljite golotinje i trave na pregrst, samo je steta sto film sto se vise odmice kraju postaje pun predvidljivog i plitkog humora.ne znam kaj bi ti htjela