Last Post Wins !!!11one
- Scarface
-
GreenHornet
- Dragonrage
@ Elrania - e da te pitam nešto! Je si li ti možda jučer oko 7 sati popodne šetala sa dečkom na potezu od Sheratona do Đamije...plava majica bez rukava, malo duža, crvenkasta kosa, uske crne tajice/hlače do koljena, srebrne cipele ako me sjećanje ne vara, a lik je imao naočale, sivu kariranu košulju i plave traperice??? Zakleo bih se da si to ti bila, ali nisam siguran...
Onda???
Onda???
- elrania
kosa mi je do ramena, traperice ne nosim, srebrne cipele zaboga ne, nemam decka i nema me u zgu vec dobrih mj dana i viseDragonrage wrote:@ Elrania - e da te pitam nešto! Je si li ti možda jučer oko 7 sati popodne šetala sa dečkom na potezu od Sheratona do Đamije...plava majica bez rukava, malo duža, crvenkasta kosa, uske crne tajice/hlače do koljena, srebrne cipele ako me sjećanje ne vara, a lik je imao naočale, sivu kariranu košulju i plave traperice??? Zakleo bih se da si to ti bila, ali nisam siguran...
Onda???
definitivno nisam bila ja
- Dragonrage
- elrania
a nis, mozda drugi put
ak vidis takvu facu u crno-sivoj od glave do pete kombinaciji vece su sanse da cu bit ja.
iss, koji bolesni snovi.. trebala sam nesto obaviti cim sam se ustala, a bilo mi je dosta tesko prisiliti se i 3x sam sanjala kak sam to sredila s najvecom lakocom i svaki put se probudim sretna i skuzim kolko je sati i tako u krug.
al dobro, rijesila sam to sada i bilo je sasvim ok...valjda me ovo pripremilo
ak vidis takvu facu u crno-sivoj od glave do pete kombinaciji vece su sanse da cu bit ja.
iss, koji bolesni snovi.. trebala sam nesto obaviti cim sam se ustala, a bilo mi je dosta tesko prisiliti se i 3x sam sanjala kak sam to sredila s najvecom lakocom i svaki put se probudim sretna i skuzim kolko je sati i tako u krug.
al dobro, rijesila sam to sada i bilo je sasvim ok...valjda me ovo pripremilo
- A$H
elrania wrote:kosa mi je do ramena, traperice ne nosim, srebrne cipele zaboga ne, nemam decka i nema me u zgu vec dobrih mj dana i viseDragonrage wrote:@ Elrania - e da te pitam nešto! Je si li ti možda jučer oko 7 sati popodne šetala sa dečkom na potezu od Sheratona do Đamije...plava majica bez rukava, malo duža, crvenkasta kosa, uske crne tajice/hlače do koljena, srebrne cipele ako me sjećanje ne vara, a lik je imao naočale, sivu kariranu košulju i plave traperice??? Zakleo bih se da si to ti bila, ali nisam siguran...
Onda???
definitivno nisam bila ja
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- elrania