Koji ste horror zadnji gledali?
- A$H
- Hobotshy
Mutant Chronicles 2008
Klasična reciklirana priča o probuđenom primordijalnom zlu, apokalipsi, grupici odabranih sa svetom misijom spašavanja čovječanstva... Uvodni vizualni izričaj fenomenalan, svijet u nekakvoj WW2 budućnosti sa izraženom industrijskom revolucijom, ogromne mašine pogonjene parnim strojevima, prljavi mračni gradovi, rovovi... čista petica
I onda sve pada u vodu, u želji da se da dah svježine toj klasičnoj priči, napisan je toliko besmislen scenarij da je meni osobno teško povjerovat koliko je novaca utrošeno u sve ostalo. Zamislite Zemlju živih mrtvaca, zamislite zombije koji haraju svijetom.. za sada sve ok? E ali sad zamislite da je jedini način da normalni čovjek postane zombi/mutant taj da ga drugi mutant odvuče (da dobro ste pročitali, odvuče po podu) u jednu rupu u središtu Evrope... Zamislite samo nekog jadnika kojeg iz Južne Amerike vuku po podu do te rupe... A što je najtužnije te mutante čak ni nije teško ubiti (jedan jedini tenk bi ih mogao pregaziti u neograničenim količinama), tako da je širenje ove "zaraze" vjerojatno moguće samo u glavama napušenih scenarista, koji bi mirno promatrali kako nekakvo stvorenje odvlači njihove susjede...
Dalje neću da ne spoilam...
Eto na što sam ja potrošio dva sata prije spavanja
Klasična reciklirana priča o probuđenom primordijalnom zlu, apokalipsi, grupici odabranih sa svetom misijom spašavanja čovječanstva... Uvodni vizualni izričaj fenomenalan, svijet u nekakvoj WW2 budućnosti sa izraženom industrijskom revolucijom, ogromne mašine pogonjene parnim strojevima, prljavi mračni gradovi, rovovi... čista petica
I onda sve pada u vodu, u želji da se da dah svježine toj klasičnoj priči, napisan je toliko besmislen scenarij da je meni osobno teško povjerovat koliko je novaca utrošeno u sve ostalo. Zamislite Zemlju živih mrtvaca, zamislite zombije koji haraju svijetom.. za sada sve ok? E ali sad zamislite da je jedini način da normalni čovjek postane zombi/mutant taj da ga drugi mutant odvuče (da dobro ste pročitali, odvuče po podu) u jednu rupu u središtu Evrope... Zamislite samo nekog jadnika kojeg iz Južne Amerike vuku po podu do te rupe... A što je najtužnije te mutante čak ni nije teško ubiti (jedan jedini tenk bi ih mogao pregaziti u neograničenim količinama), tako da je širenje ove "zaraze" vjerojatno moguće samo u glavama napušenih scenarista, koji bi mirno promatrali kako nekakvo stvorenje odvlači njihove susjede...
Dalje neću da ne spoilam...
Eto na što sam ja potrošio dva sata prije spavanja
- horkolerbus
- Vorador
potpisujem. danas baš gledao. bilo troje ljudi u kinu uključujući i frenda i mene. po meni film počinje odlazit u kurac SPOILER kad počnu pecat krokodila onom kukom a o završnom obarčunu da i ne govorim. mada moram priznati da mi je do tog trenutka film bio baš zabavan a i lijepo je snimljen. snimke australske divljine su predivne, soundtrack je ok. 3/5A$H wrote:Rogue - 2.5/5 eto ukazala se prilika da pogledam jedan Killer Croc film na velikom platnu pa je iskoristih..lose..film super pocne i onda sve zasere sa predvidljivoscu i tesko probavljivim klisejima...
- A$H
da mjuza je super..najbolja stavr u filmu..eh kad sam ja bio, bilo nas je 7 u dvorani..Vorador wrote:potpisujem. danas baš gledao. bilo troje ljudi u kinu uključujući i frenda i mene. po meni film počinje odlazit u kurac SPOILER kad počnu pecat krokodila onom kukom a o završnom obarčunu da i ne govorim. mada moram priznati da mi je do tog trenutka film bio baš zabavan a i lijepo je snimljen. snimke australske divljine su predivne, soundtrack je ok. 3/5A$H wrote:Rogue - 2.5/5 eto ukazala se prilika da pogledam jedan Killer Croc film na velikom platnu pa je iskoristih..lose..film super pocne i onda sve zasere sa predvidljivoscu i tesko probavljivim klisejima...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- Knatchbull
razorback je odličan, šta ti pričašmetallicat wrote:razorback - aj recimo da to tu spada..prva scena obećava ali sve što ide dalje je bezveze..1/5
i više se nemogu sjetit![]()
sjetih se Jeepers Creepers II
odličan početak i onda sve useru s klišejima i lošom režijom. jedino je taj stvor cool u svojim "akcijama"
2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
- metallicat
još je 5 i dobar, jer napokon chucky napravi što pokušava od prvog dijela...Clayman wrote:Unearthed - Bezlično smeće. Film, koji nikad nisam imao namjeru pogledati, ali uvjek sam ga brkao sa Unrest i tako ga zabunom skinio. Ostao sam na WTF kad sam vidio onu pustinju![]()
Shutter (2008) - Smeće. Čemu trošiti riječi.
Child's Play serijal - Prvi i drugi dio su mi odlični, a četvrti dobra horror komedija. Treći iritantan, a peti mi je bio stvarno šrot.

- Samhain
kad sam vidio te nakaze prvo što sam se sjetio je Nomak iz Blade II.GreenHornet wrote:"Creep"
Pa nije loš za izgubiti sat i pol.
Samo nisu dobro napravili točnu poveznicu između "nakaze" i onog doktora/bolnice.
Inace lik izgleda kao mješanac bića iz "the descent" i jasona kad je bio dječak.
6,5/10
najsličniji je njima.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- john_constantine
Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar.
Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to.
Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Michel puši karu.
- Boby
Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadiojohn_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar.Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to.
- metallicat
same here, mada nisam očekivala lošeBoby wrote:Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadiojohn_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar.Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to.