Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
sikeone

Post by sikeone » 01 Aug 2008, 23:10

Jason takes Manhattan-među glupljim u serijalu sa dosta lošim smrtima i večina filma je na brodu a ne Manhattanu, jedini plus je boksački fajt crnca i Jasona :)

A$H

Post by A$H » 02 Aug 2008, 00:05

Rogue - 2.5/5 eto ukazala se prilika da pogledam jedan Killer Croc film na velikom platnu pa je iskoristih..lose..film super pocne i onda sve zasere sa predvidljivoscu i tesko probavljivim klisejima...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hobotshy

Post by Hobotshy » 02 Aug 2008, 01:54

Mutant Chronicles 2008

Klasična reciklirana priča o probuđenom primordijalnom zlu, apokalipsi, grupici odabranih sa svetom misijom spašavanja čovječanstva... Uvodni vizualni izričaj fenomenalan, svijet u nekakvoj WW2 budućnosti sa izraženom industrijskom revolucijom, ogromne mašine pogonjene parnim strojevima, prljavi mračni gradovi, rovovi... čista petica

I onda sve pada u vodu, u želji da se da dah svježine toj klasičnoj priči, napisan je toliko besmislen scenarij da je meni osobno teško povjerovat koliko je novaca utrošeno u sve ostalo. Zamislite Zemlju živih mrtvaca, zamislite zombije koji haraju svijetom.. za sada sve ok? E ali sad zamislite da je jedini način da normalni čovjek postane zombi/mutant taj da ga drugi mutant odvuče (da dobro ste pročitali, odvuče po podu) u jednu rupu u središtu Evrope... Zamislite samo nekog jadnika kojeg iz Južne Amerike vuku po podu do te rupe... A što je najtužnije te mutante čak ni nije teško ubiti (jedan jedini tenk bi ih mogao pregaziti u neograničenim količinama), tako da je širenje ove "zaraze" vjerojatno moguće samo u glavama napušenih scenarista, koji bi mirno promatrali kako nekakvo stvorenje odvlači njihove susjede...
Dalje neću da ne spoilam...

Eto na što sam ja potrošio dva sata prije spavanja :mrgreen:

horkolerbus

Post by horkolerbus » 02 Aug 2008, 07:24

alone in the dark 1982 , dosadno i primitivno ,dobar pokusaj

gyver 2 vise sf film , dobra akcija jos uvek moj omiljeni super heroj
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Clayman

Post by Clayman » 02 Aug 2008, 12:08

Gravedancers, opet - Pa simpatičan mi je film i dosta zabavan, iako se na trenutke vidi manjak budžetai gluma je loša od strane nekih glumaca.

Spoiler:
I dosta me nasmijala borba Dominica Purcella sa onom kosturskom lutkom u grobu :lol:

Vorador

Post by Vorador » 02 Aug 2008, 21:25

A$H wrote:Rogue - 2.5/5 eto ukazala se prilika da pogledam jedan Killer Croc film na velikom platnu pa je iskoristih..lose..film super pocne i onda sve zasere sa predvidljivoscu i tesko probavljivim klisejima...
potpisujem. danas baš gledao. bilo troje ljudi u kinu uključujući i frenda i mene. po meni film počinje odlazit u kurac SPOILER kad počnu pecat krokodila onom kukom a o završnom obarčunu da i ne govorim. mada moram priznati da mi je do tog trenutka film bio baš zabavan a i lijepo je snimljen. snimke australske divljine su predivne, soundtrack je ok. 3/5

A$H

Post by A$H » 02 Aug 2008, 21:37

Vorador wrote:
A$H wrote:Rogue - 2.5/5 eto ukazala se prilika da pogledam jedan Killer Croc film na velikom platnu pa je iskoristih..lose..film super pocne i onda sve zasere sa predvidljivoscu i tesko probavljivim klisejima...
potpisujem. danas baš gledao. bilo troje ljudi u kinu uključujući i frenda i mene. po meni film počinje odlazit u kurac SPOILER kad počnu pecat krokodila onom kukom a o završnom obarčunu da i ne govorim. mada moram priznati da mi je do tog trenutka film bio baš zabavan a i lijepo je snimljen. snimke australske divljine su predivne, soundtrack je ok. 3/5
da mjuza je super..najbolja stavr u filmu..eh kad sam ja bio, bilo nas je 7 u dvorani.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 03 Aug 2008, 00:58

bakero wrote:frontiere(s)- više nego dobar, 8-10!!
što je tu tako dobro? sve je c/p :?

fright night - vrlo zabavan, 4/5 :D
razorback - aj recimo da to tu spada..prva scena obećava ali sve što ide dalje je bezveze..1/5
i više se nemogu sjetit :lol:
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 03 Aug 2008, 01:05

metallicat wrote:razorback - aj recimo da to tu spada..prva scena obećava ali sve što ide dalje je bezveze..1/5
i više se nemogu sjetit :lol:
razorback je odličan, šta ti pričaš :lol: :lol:
sjetih se Jeepers Creepers II
odličan početak i onda sve useru s klišejima i lošom režijom. jedino je taj stvor cool u svojim "akcijama"
2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

metallicat

Post by metallicat » 03 Aug 2008, 01:14

da, jeepers, i pulse :roll: :lol: 1,5/5
Image

metallicat

Post by metallicat » 03 Aug 2008, 01:16

Clayman wrote:Unearthed - Bezlično smeće. Film, koji nikad nisam imao namjeru pogledati, ali uvjek sam ga brkao sa Unrest i tako ga zabunom skinio. Ostao sam na WTF kad sam vidio onu pustinju :lol:

Shutter (2008) - Smeće. Čemu trošiti riječi.

Child's Play serijal - Prvi i drugi dio su mi odlični, a četvrti dobra horror komedija. Treći iritantan, a peti mi je bio stvarno šrot.
još je 5 i dobar, jer napokon chucky napravi što pokušava od prvog dijela...
Image

Samhain

Post by Samhain » 03 Aug 2008, 12:54

GreenHornet wrote:"Creep"
Pa nije loš za izgubiti sat i pol.
Samo nisu dobro napravili točnu poveznicu između "nakaze" i onog doktora/bolnice.
Inace lik izgleda kao mješanac bića iz "the descent" i jasona kad je bio dječak.
6,5/10
kad sam vidio te nakaze prvo što sam se sjetio je Nomak iz Blade II.

najsličniji je njima.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Aug 2008, 16:09

Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar. :D Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to. :( Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 03 Aug 2008, 16:13

john_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar. :D Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to. :( Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadio

metallicat

Post by metallicat » 03 Aug 2008, 16:34

Boby wrote:
john_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar. :D Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to. :( Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadio
same here, mada nisam očekivala loše :D filmčina 8)
Image

Post Reply