uzivaj, sretan put!Wendigo wrote:odoh na more.. bye.
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Evil Xander
Gosp. wrote:
Ali čisto teoretski, osoba sa takvom plačom (6000kn) ukoliko nema obitelj, može bez problema lijepo živjeti.
Dakako, ukoliko ne odluči kupiti stan ili nešto slično jer su nekretnine kod nas skupe u istom stilu kao i one u Švicarskoj.
Ali nemoj se niti ti zavaravati.
Plače su se možda podigle nekim grupama, ali ne i svima. Barem ne toliko da bi se primjetilo.
Ma zapravo, bolje je da se ne nastavi ova tema.
Samo iritira.
Teoretski, ti jedes meso, ja rizu, zajedno jedemo sarmu pa opet...
Nije stvar kome je porasla placa, vec koliko su troskovi zivota porasli vise naspram stope rasta placa unazad par godina...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- A$H
a tko jede kupus??Evil Xander wrote:Gosp. wrote:
Ali čisto teoretski, osoba sa takvom plačom (6000kn) ukoliko nema obitelj, može bez problema lijepo živjeti.
Dakako, ukoliko ne odluči kupiti stan ili nešto slično jer su nekretnine kod nas skupe u istom stilu kao i one u Švicarskoj.
Ali nemoj se niti ti zavaravati.
Plače su se možda podigle nekim grupama, ali ne i svima. Barem ne toliko da bi se primjetilo.
Ma zapravo, bolje je da se ne nastavi ova tema.
Samo iritira.
Teoretski, ti jedes meso, ja rizu, zajedno jedemo sarmu pa opet...
Nije stvar kome je porasla placa, vec koliko su troskovi zivota porasli vise naspram stope rasta placa unazad par godina...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Knatchbull
Kad smo već kod novaca, danas sam pričao s frendom koji je završio FER i sada radi u ZG kao programer u nekoj firmi za 5000kn. Živi sam u garsonjeri cca 30 kvadrata i u minusu je za 3000kn. Stanarinu plaća 2000kn, hrana ga dođe 2500kn a ostalo po njegovim riječima ode na sitnice. s druge strane znam tipa koji s 3000kn uzdržava starog i baku(koja ima mizernu penziju) i nikad nije u minusu...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
FilmTV
Jel i taj s bakom živi u iznajmljenoj garsonjeri u Zagrebu?Knatchbull wrote:Kad smo već kod novaca, danas sam pričao s frendom koji je završio FER i sada radi u ZG kao programer u nekoj firmi za 5000kn. Živi sam u garsonjeri cca 30 kvadrata i u minusu je za 3000kn. Stanarinu plaća 2000kn, hrana ga dođe 2500kn a ostalo po njegovim riječima ode na sitnice. s druge strane znam tipa koji s 3000kn uzdržava starog i baku(koja ima mizernu penziju) i nikad nije u minusu...
-
GreenHornet
- elrania
-
Ghrall
Ovaj prvi previše jedeKnatchbull wrote:Kad smo već kod novaca, danas sam pričao s frendom koji je završio FER i sada radi u ZG kao programer u nekoj firmi za 5000kn. Živi sam u garsonjeri cca 30 kvadrata i u minusu je za 3000kn. Stanarinu plaća 2000kn, hrana ga dođe 2500kn a ostalo po njegovim riječima ode na sitnice. s druge strane znam tipa koji s 3000kn uzdržava starog i baku(koja ima mizernu penziju) i nikad nije u minusu...
- Asfodel
blago tebi, meni je danas prvi dan učenjaGhrall wrote:Ovaj prvi previše jedeKnatchbull wrote:Kad smo već kod novaca, danas sam pričao s frendom koji je završio FER i sada radi u ZG kao programer u nekoj firmi za 5000kn. Živi sam u garsonjeri cca 30 kvadrata i u minusu je za 3000kn. Stanarinu plaća 2000kn, hrana ga dođe 2500kn a ostalo po njegovim riječima ode na sitnice. s druge strane znam tipa koji s 3000kn uzdržava starog i baku(koja ima mizernu penziju) i nikad nije u minusu...Eh danas mi je prvi dan godišnjeg
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Knatchbull
heheh onda bi ga bar razumioGreenHornet wrote:je li možda šmrče kokain?![]()
![]()
taj živi u Rijeci u normalnom stanu, ali je poprilično skroman.FilmTV wrote:Jel i taj s bakom živi u iznajmljenoj garsonjeri u Zagrebu?
mišljenja sam da s 5k možeš normalno živjeti pogotovo ako si sam.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Evil Xander
-
Ghrall
Sad samo čekam da odem negdje, ja bi odmah sada ali ništ s toga pa drugi tjedan valjda do mrežnice pa na sljeme na 2 dana pa onda i na more na par dana, ma totalno sam nabrijan na putovanje nekakvoAsfodel wrote:blago tebi, meni je danas prvi dan učenjaGhrall wrote:Ovaj prvi previše jedeKnatchbull wrote:Kad smo već kod novaca, danas sam pričao s frendom koji je završio FER i sada radi u ZG kao programer u nekoj firmi za 5000kn. Živi sam u garsonjeri cca 30 kvadrata i u minusu je za 3000kn. Stanarinu plaća 2000kn, hrana ga dođe 2500kn a ostalo po njegovim riječima ode na sitnice. s druge strane znam tipa koji s 3000kn uzdržava starog i baku(koja ima mizernu penziju) i nikad nije u minusu...Eh danas mi je prvi dan godišnjeg
- john_constantine
-
GreenHornet