S obzirom da su se za dali naci poslovi za iste pare 2000/2001, uz inflaciju i rast placa od onda, koliko god mizeran bio, covjek bi ocekivao da je i satnica porasla...elrania wrote:ma ak mi je bratic mogo' raditi za 20 kn/h, ne prihvacam ni ja manje
a radila sam vec za 16 te je to uglavnom jedna od najnizih placa za studente koje sam vidjela da nude. kaj cu, gramzljiva sam
Last Post Wins !!!11one
- Evil Xander
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- elrania
wow, ljudi takvo nesto placaju? ja se svaki put kad sam na balkonu uhvatim kak brojim aute pod normalno; ovo zvuci ko dream jobEvil Xander wrote:Medju raznim honorarnim poslovima koje sam svojevremeno radio na studentski, u lijepom sjecanju mi je ostao jedan iz 2001, tjedan dana, 8h/dan, 20kn/h, brojanje auta na parkingu, bez ikakvog nadzora, kontrole ili mogucnosti provjere.elrania wrote:ma ak mi je bratic mogo' raditi za 20 kn/h, ne prihvacam ni ja manje
a radila sam vec za 16 te je to uglavnom jedna od najnizih placa za studente koje sam vidjela da nude. kaj cu, gramzljiva sam![]()
- Evil Xander
Treba ti kontakt u Zagreb Holdingu/Zagreb Parkingu pa vidi, kad god se planira negdje uvesti naplata parkinga, ide analiza ima li smisla platiti naplatnicara ili uvesti automat, ovisno o statistici... S druge strane, u Rijeci cesto studenti broje aute, tj. promet po opterecenim raskrizjima, to je slicno...elrania wrote:wow, ljudi takvo nesto placaju? ja se svaki put kad sam na balkonu uhvatim kak brojim aute pod normalno; ovo zvuci ko dream jobEvil Xander wrote:Medju raznim honorarnim poslovima koje sam svojevremeno radio na studentski, u lijepom sjecanju mi je ostao jedan iz 2001, tjedan dana, 8h/dan, 20kn/h, brojanje auta na parkingu, bez ikakvog nadzora, kontrole ili mogucnosti provjere.elrania wrote:ma ak mi je bratic mogo' raditi za 20 kn/h, ne prihvacam ni ja manje
a radila sam vec za 16 te je to uglavnom jedna od najnizih placa za studente koje sam vidjela da nude. kaj cu, gramzljiva sam![]()
- Scarface
Evil Xander wrote:Dok ne pozelis malo zivjeti...Ghostface wrote:Idući tjedan počinjen radit na naplatnoj kućici, 4 sata dnevno, 2100 plaća, ne triba mi više.
Koji ti vrag ovo znači?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
znaci da ce ti ovih 21oo kn ubrzo postati jako malo love..Ghostface wrote:Evil Xander wrote:Dok ne pozelis malo zivjeti...Ghostface wrote:Idući tjedan počinjen radit na naplatnoj kućici, 4 sata dnevno, 2100 plaća, ne triba mi više.
Koji ti vrag ovo znači?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
mah, ja sam sanjao kako su krvoločne kokoši osvojile cijelu zemlju, a ja sam se spašavao tako da sam išao na brdo i iz rupe uzeo naftu kojima sam polijevao kokoši i stavio u svemirski brod kao pogon, pa pobjegao s nekom forumašicom u svemir. Još je problem što je ostala jedna kokoš unutra.
Michel puši karu.
-
Ghrall
- Asfodel
-
Gosp.
- elrania
- Dragonrage
- elrania
- Evil Xander
- Evil Xander
ASH ti je napisao vec.Ghostface wrote:Evil Xander wrote:Dok ne pozelis malo zivjeti...Ghostface wrote:Idući tjedan počinjen radit na naplatnoj kućici, 4 sata dnevno, 2100 plaća, ne triba mi više.
Koji ti vrag ovo znači?
Vjerujem da sad razmisljas kako ti je to super, al nije bas tako.
Primjerice, ja imam slijedece hobije:
- ronjenje
- bordanje
- fotografija
- jedrenje u planu, polako postaje
- jos par na listi, makar za probati ili se sporadicno bavim njima
Svaki od njih me kostao, kosta i kostati ce X puta gornji iznos.
Uz to, covjek treba i zivjeti negdje, znaci stan (bilo najam, bilo kupovina, uredjenje, odrzavanje ovo ono), jesti nesto, a bome i obuci.
Nakupi se toga da se ni ne okrenes...
- john_constantine
ma evil xander dobro kaže, 2100 kn koliko ja zaradim na dan za 8 sati rada + 800 kn troškovi. Plaća mi ide na stambenu štednju, a 800 kn ovako potrošim pola, ili ako treba na nešto drugo. Ali kada treba platiti registraciju oko 6000 kn... ili 500 eura za slušne aparate... e onda je tu zajeb. I onda sva najavljena poskupljenja kao dnevne novine zbog kojih ću ih prestati kupovati. Ali bar imam dosta da svaki mjesec kupim neki dvd film ili igru... Ali stan ću ipak zaštedjeti tek kada navršim 30 godina.
Čak i uz promaknuće za godinu dvije...
a tek imam 23 godine, a za 6 dana ću imati 24 i prolazim krizu kakve prolaze svi muškarci srednjih godina.
a tek imam 23 godine, a za 6 dana ću imati 24 i prolazim krizu kakve prolaze svi muškarci srednjih godina.
Michel puši karu.