I gdje žive?Wendigo wrote:nije čudno, jedan moj frend i njegova žena su planirano dobili dijete sa 19 godina..
Sa roditeljima u istoj kući ili dvorištu?
Mislim da je to ipak rano.
mene je stara sa 18 rodila..pa sam ispao koliko-toliko normalan..Gosp. wrote:I gdje žive?Wendigo wrote:nije čudno, jedan moj frend i njegova žena su planirano dobili dijete sa 19 godina..
u njenom stanu sa mamom, mislim da su sad solo negdje. je rano što se tiče godina, ali kad se par zaista voli i uživaju u zajedničkom životu, neka..Gosp. wrote:I gdje žive?Wendigo wrote:nije čudno, jedan moj frend i njegova žena su planirano dobili dijete sa 19 godina..
ak gdje nađeš za 20 kn/h onda skači od srećeelrania wrote:ma ak mi je bratic mogo' raditi za 20 kn/h, ne prihvacam ni ja manje
a radila sam vec za 16 te je to uglavnom jedna od najnizih placa za studente koje sam vidjela da nude. kaj cu, gramzljiva sam
Medju raznim honorarnim poslovima koje sam svojevremeno radio na studentski, u lijepom sjecanju mi je ostao jedan iz 2001, tjedan dana, 8h/dan, 20kn/h, brojanje auta na parkingu, bez ikakvog nadzora, kontrole ili mogucnosti provjere.elrania wrote:ma ak mi je bratic mogo' raditi za 20 kn/h, ne prihvacam ni ja manje
a radila sam vec za 16 te je to uglavnom jedna od najnizih placa za studente koje sam vidjela da nude. kaj cu, gramzljiva sam