je morati ću ga i ja nakon ashovog hvalospjevaelrania wrote: a mozda napokon dam sansu stir of echoes 2...
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Scarface
Jebote koje vi rasprave vodite, ma to je zbog ovih ženskih na forumu, samo one mogu akcelerirat takve stvari.
Samo se šalin naravno al stvarno ono, niste normalni. Koji brak, pa to samo luđaci i nepopravljivi idealisti sklapaju, o dici da ne govorin.

Samo se šalin naravno al stvarno ono, niste normalni. Koji brak, pa to samo luđaci i nepopravljivi idealisti sklapaju, o dici da ne govorin.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
kud bi dosli kad bi svi mislili tako. potpuno je normalna stvar stvoriti obitelj i nekim ljudima to puno znaci. tvoja je odluka ne skrasiti se i ok, imas svoje razloge, ali prozivati neistomisljenike ludacima (posebno u vezi ovakvog neceg) je besmisleno.
i koje to zenske?
ko da nas je gomila ovdje. for the record, boby je prvi poceo 
i koje to zenske?
- Scarface
Ma zezan se ja za to u vezi ženskih, a ako te to luđaci već smeta, onda uzmi onu kategoriju nepopravljivi idealisti. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
ahh ako si mislio na ono na blogu..to se ja zajebo..nisam gledao ovaj film mislio sam na White Noise 2: The Light..neznam kaj sam zabrijao da sam fulao ime..HorrorHR wrote:je morati ću ga i ja nakon ashovog hvalospjevaelrania wrote: a mozda napokon dam sansu stir of echoes 2...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- elrania
ma napisao si na forumu negdje pred par dana. ravnala sam se i ja prema tome i valjda dobro sto ga jos nisam pokrenula. idem onda skinuti white noiseA$H wrote:ahh ako si mislio na ono na blogu..to se ja zajebo..nisam gledao ovaj film mislio sam na White Noise 2: The Light..neznam kaj sam zabrijao da sam fulao ime..HorrorHR wrote:je morati ću ga i ja nakon ashovog hvalospjevaelrania wrote: a mozda napokon dam sansu stir of echoes 2...
- Boby
-
GreenHornet
-
FilmTV
- Wendigo
uh... jučer sam dobio 2 nova kutnjaka i sad mi smetaju za popizdit.. nisam mogao normalno zaspati sinoć jer ih osjetim kao da u najmanju ruku imam zube nilskog konja u ustima. i danas mi kaže zubar da će tak bit još par dana, dok se organizam ne privikne na strano tijelo.
i nemogu normalno žvakati ffs, a gladan sam!
idem si po neku juhicu u dućan. 
- elrania