Last Post Wins !!!11one
- elrania
- elrania
-
GreenHornet
- Boby
A dajte, tu govorite o nekim 30-tima i 40-tima za imati djecu a ne znate kak ćete se sutra (mislim na srijedu) osjećati. Pa svako se zasiti sve te slobode onda kada to najmanje očekuje. I ja se trenutno grozim jednog dana biti roditelj ali tu i tam me uhvati neki osjećaj kada zamišljam kako bi mi bilo da sada dobim malenog brata ili seku. Mislim da je osjećaj dosta sličan onom roditeljskom
-
Gosp.
Znam.elrania wrote: @gosp.: zvuci ko scenarij za barbie katalog
Samo sam npr. izostavio to da je kućica u cvijeću zapravo prikolica, žena se smije jer se drogira, sin je u zatvoru, a pas je prilično ljuti put bull.
No, šalu na stranu, ne vidim problem u ženidbi kao takvoj.
Svaki brak se uvijek može prekinuti na normalan način ako su osobe barem koliko toliko razumne.
Što se tiće djece, najbolje ih je imati u razdoblju od 25 - 35 godina.
Mislim da su to i najbolje godine za ženidbu. Poslije te granice od 35 godina se već teže nađu partneri sličnog godišta koji žele zasnovati obitelj u tradicionalom smislu te riječi.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- elrania
pomisao na dijete u blizini je u meni uvijek stvaralo osjecaj nervoze i ravnodusnoti koji se samo vise povecava. moja mama pak skvici od srece i jedva ceka da naide na neku bebu da je izgnjavi i da joj tepa. meni je takvo nesto uvijek bilo jako odbojno... i kak netko kaze da ne podnosi miris starosti, to kod mene vrijedi za bebe.Boby wrote:A dajte, tu govorite o nekim 30-tima i 40-tima za imati djecu a ne znate kak ćete se sutra (mislim na srijedu) osjećati. Pa svako se zasiti sve te slobode onda kada to najmanje očekuje. I ja se trenutno grozim jednog dana biti roditelj ali tu i tam me uhvati neki osjećaj kada zamišljam kako bi mi bilo da sada dobim malenog brata ili seku. Mislim da je osjećaj dosta sličan onom roditeljskom
bilo bi lijepo da se s vremenom stvori neki humani majcinski instinkt, jer mi je i samoj nejasno od kuda averzija prema necemu sto sam i ja nekoc bila.
@gosp.- to definitivno stoji, ali ne vidim nista lose u odgadanju, ako se partneri tako dogovore. jedino sto su godine problem i nije isto radati s 25 i 40.
-
Gosp.
To nije ništa strašno niti neobično.elrania wrote: pomisao na dijete u blizini je u meni uvijek stvaralo osjecaj nervoze i ravnodusnoti koji se samo vise povecava. moja mama pak skvici od srece i jedva ceka da naide na neku bebu da je izgnjavi i da joj tepa. meni je takvo nesto uvijek bilo jako odbojno... i kak netko kaze da ne podnosi miris starosti, to kod mene vrijedi za bebe.
bilo bi lijepo da se s vremenom stvori neki humani majcinski instinkt, jer mi je i samoj nejasno od kuda averzija prema necemu sto sam i ja nekoc bila.
Moja poznanica organski nije podnosila djecu.
A onda su joj više sile poklonile neočekivanu trudnoću i sve se promijenilo.
Nadam se da kod tebe neće nešto takvo biti slučaj.
U odgađanju braka ili trudnoće?elrania wrote: @gosp.- to definitivno stoji, ali ne vidim nista lose u odgadanju, ako se partneri tako dogovore. jedino sto su godine problem i nije isto radati s 25 i 40.
Nije problem odgađati brak, ako na to misliš.
Partneri se teoretski nikada ne moraju odlučiti na nešto takvo.
Što se tiće djece, smatram da je ipak lakše odgajati dijete kada su partneri mlađi.
Kada imaš 45 godina, a dijete ti ima 5 godina, malo teže cijelu tu brigu podnosiš.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- john_constantine
- elrania
- john_constantine
hm, brak? Ah, za godinu dana i tri mjeseca, da nisam prekinuo s ovom bi bio u "dogovorenom" braku.
Hm, ma ono, isto bi htio brak, ne tražim ono srodnu dušu (ono, da obožava horore i to, imam jednu takvu, ali ništa više od prijateljstva), ali djeca... ma imam ono iskustva s djecom, ali ne bi imao djecu ako im ne mogao pružiti normalne stvari kao sobu, knjige, školu i sve to, osnovne uvjete.
A ne kao oni koji rađaju 18 djece...
A ne kao oni koji rađaju 18 djece...
Michel puši karu.
- elrania