jos gore kaj svi pisaju u bazne, a i to gutas..john_constantine wrote:ribe se jebu u vodi a mi istu vodu pijemo . . pa fakat nismo normalni
Last Post Wins !!!11one
- Clayman
Pa moj bratić, s kojim sam išao jedno vrijeme na bazen piša i još se hvali s time. A koliko čujem ima ih još dosta koji se ponose s tim. Da mi nije u rodu našamarao bi ga. U Osijeku, na kopici mi se zgadilo ići u onaj bazen srednje veličine. Kad sam bio zadnji puta bio je pun buba i baš osjetiš da je jebeno prljav. Pa sam se preselio u olimpijski, jer čišći je, a i vald se ljudi ne usude automatski tamo pišati jer bi se više vidjelo i ima malo više čuvara tamo.
- elrania
ma fuj... meni su se najvise zgadili kad sam bila u bolnici na nekim fizikalnim vjezbama. okreces se u bazenu kojih pola sata i pokusavas oprat miris klora sa sebe sljedecih par dana.
bas malo gledam kaj turisticne agencije nude i naletim na ovo
da mi je imati toliko para i vremena... za to ne bih dovoljno ustedila ni da radim 10 godina...pogotovo za sve suvenire i gluposti
bas malo gledam kaj turisticne agencije nude i naletim na ovo
da mi je imati toliko para i vremena... za to ne bih dovoljno ustedila ni da radim 10 godina...pogotovo za sve suvenire i gluposti
- Asfodel
- Wendigo
a platio sam već 2. dan. inače i zatvor se plaća, a ne želim bit obilježen kao zatvorenik jedno0g dana..Asfodel wrote:Šta, ipak si odlučio platit globu a ne zatvorWendigo wrote:ja sam počeo skupljati pare za egipat u 10. mj. i onda mi je uletila ona prokleta kazna tako da ništa od toga za sad..
@ Gosp: prometni prekršaj (stara prometna dozvola).
- elrania
pocela sam ozbiljno razmisljati o ovome kad sam vidjela stio se sve nudi i kolko kostaGosp. wrote:Uh, treba žrtvovati i vrijeme i novac za nešto takvo.
Ali sigurno se isplati.
Ne treba gubiti nadu, možda se bogato udaš pa češ krstariti morima na tuđi račun.
@wendigo: a bar ces sigurno ti prije u egipat nego ja oko svijeta
-
Gosp.
Mislim da sam negdje naišao na jednu jeftinu ponudu za Egipat od svega par tisuća kuna, ali ne vjerujem da je smještaj najbolji.Wendigo wrote:valjda hoću jednog dana. ludim za tim već 20 godina..samo treba skupiti 10tak tisuća kuna i nać suputnika i odoh..
Mogu potražiti ako želiš.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Asfodel
Ma još su one volonterske sheme najprihvatljivije za naš džep... jedino da nađeš 2 tjedna vremena, nije to malo, recimo preko ljeta umjesto mora...elrania wrote:pocela sam ozbiljno razmisljati o ovome kad sam vidjela stio se sve nudi i kolko kostaGosp. wrote:Uh, treba žrtvovati i vrijeme i novac za nešto takvo.
Ali sigurno se isplati.
Ne treba gubiti nadu, možda se bogato udaš pa češ krstariti morima na tuđi račun.![]()
@wendigo: a bar ces sigurno ti prije u egipat nego ja oko svijetaal ima tu dobrih ponuda po karibima i istocnoj aziji. to cu si valjda moc sama priustiti.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out