Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 27 Jul 2008, 03:51

the dark knight
4/5 recenzija sutra.

Clayman

Post by Clayman » 27 Jul 2008, 12:54

Ghostface wrote: Aj super šta ti se toliko svidija, i mene su prolazili jebeni trnci u završnici. Pogledaj i Death note, to ti je meni još tri puta bolje. :wink:
Pa da, ja sam samo nastavio buljiti u ekran kad je sve bilo gotovo. A i na početku što je onaj mali napravio u bolničkoj sobi. Mali perverznjak, hehe.

Mogao bi, čujem i to da inače anime fanovi dosta hvale. Baš sam se dvoumio da si skinem prvo Gantz (neki horor navodno, ima i slagalica tipa Saw) ili Death Note :D

GreenHornet

Post by GreenHornet » 27 Jul 2008, 22:54

"Vrijeme ratnika"
Vrlo dobar domaći film. :)
7,5/10
Par ubojstava se ni Rambo nebi posramio... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 27 Jul 2008, 23:52

national treasure [2004]
imala sma u planu pogledati the last samurai s mamom, al joj se film nije svidio pa sam ga zaustavljala i pokrenula ovo. :-|
ne usudim se gledati koliko je film tocno trajao, jer mi je zao vremena utrosenog na nj.
prvi put je bio cak zabavan i same zagonetke su puno bolje i zanimljivije no u 2. dijelu, ali gledati ovo vise od jednom je zbilja losa odluka.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Jul 2008, 11:37

elrania wrote:ma meni je shoot 'em up bila zajebancija od prve minute do kraja, dok ovo, ko sto rekoh, nosi neku malo ozbiljniju atmosferu u sebi i djeluje bzvz kad je sve tak nabacano.

SPOILER
a tu zadnju scenu s metkom nisam ni dozivjela kolko su me one scene sa zabijenjem metka u metak iziritirane. ok, kuzim ak jednom to naprave, al 4 il kolko vec puta u par minuta istu foru pokazivat je blesavo. a i ono okretanje autiju... :roll:
al angie ima odlicnu produzenu fake tetovazu na ledima :lol: ono sto se pruza od tigra pa gore... nije lose.
Meni osobno je Shoot em up u odnosu na Wanted loš...razočarao sam se u tom filmu :? Uopće mi nije bio tako zabavan kao što sam mislio i nadao se da će biti...a fakat sam se veselio tom filmu...

bakero

Post by bakero » 28 Jul 2008, 15:15

doomsday-zakon, podsjetilo me na mad maxa, predobro
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

elrania

Post by elrania » 28 Jul 2008, 17:10

the last samurai [2003]
dugo me odbijao ovaj film zbog toma, ali nemam rijeci sada... zbilja dojmljivo ostvarenje s dusom i toliko zavidne gracioznosti. za americki film.
film prikazuje predivni krajolik, predivnu kulturu i obicaje, no ne mogu prihvatiti da je to sto je prikazano tocno i da nije preoblikovano u korist snimanja blockbustera na veselje amera gdje tom cruise kao simbolicni prikaz zapadnjackog svijeta bude infiltriran u stranu kulturu i ostane the last man standing jos jednom stvarajuci lijepu pricu za laku noc.
napravit cu istu stvar ko i s braveheartom i zanemariti cijeli povijesti i kulturoloski aspekt filma, te ga gledati cisto kao fikciju sa zahvalnom glumom i zanimljivim scenama borbe i herojstva. osjecala sam se dobro gledajuci ga pa nek ostane tako.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jul 2008, 20:00

Scary movie - zabavna parodija, sprdanje za pederima, činjenici da crnci uvijek pogine, na filmove kao matrix, scream, halloween, znam što si radila prošlog ljeta, i drugih fora. A ako izbacimo neke ne baš smiješne scene s retardiranim policajcem i glupu scenu projekta vještice iz blaira, zabavna parodija.

Scary movie 2 - vrlo loš nastavak za iritatnim glumcima, odvratnim slugom, sličnim forama iz originala, i loš humor nego u originalu. izdvajam par dobrih ideja kao seks s nevidljivim čovjekom, marihuana koja popuši crnca i seks s ženom s vrećicom na glavi.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jul 2008, 20:13

elrania wrote:the last samurai [2003]
dugo me odbijao ovaj film zbog toma, ali nemam rijeci sada... zbilja dojmljivo ostvarenje s dusom i toliko zavidne gracioznosti. za americki film.
film prikazuje predivni krajolik, predivnu kulturu i obicaje, no ne mogu prihvatiti da je to sto je prikazano tocno i da nije preoblikovano u korist snimanja blockbustera na veselje amera gdje tom cruise kao simbolicni prikaz zapadnjackog svijeta bude infiltriran u stranu kulturu i ostane the last man standing jos jednom stvarajuci lijepu pricu za laku noc.
napravit cu istu stvar ko i s braveheartom i zanemariti cijeli povijesti i kulturoloski aspekt filma, te ga gledati cisto kao fikciju sa zahvalnom glumom i zanimljivim scenama borbe i herojstva. osjecala sam se dobro gledajuci ga pa nek ostane tako.
da nema cruisea kojeg ne volim baš kao glumca, a pogotovo kao osobu, taj film bi mi bio čista petica. zanemarivši iskrivljene povjesne činjenice baš zbog ovih pozitivnih stvari kaj si nabrojala na početku.. predivan film kojeg sam pogledao više puta i još ću sigurno.. :) i da, katsumoto mi je daleko najdraži lik s kojim sam se susreo u povjesnim spektaklima.. :prayer: 8)

A$H

Post by A$H » 28 Jul 2008, 20:15

sve je to nice..ali kad vidim da je zadnji samuraj tom fucking bjelac cruise..sve pada u vodu..pogledao 1 i nikad vise...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jul 2008, 20:18

A$H wrote:sve je to nice..ali kad vidim da je zadnji samuraj tom fucking bjelac cruise..sve pada u vodu..pogledao 1 i nikad vise...
ja ga nisam pogledao baš radi njega, ide mi na živce s tom svojom scientologijom...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jul 2008, 20:20

john_constantine wrote:
A$H wrote:sve je to nice..ali kad vidim da je zadnji samuraj tom fucking bjelac cruise..sve pada u vodu..pogledao 1 i nikad vise...
ja ga nisam pogledao baš radi njega, ide mi na živce s tom svojom scientologijom...
i meni ide na živce zbog više razloga, al to nije dovoljno da izbjegavam jeben film.. ne volim ni balea kao batmana pa sam uživao u filmu..

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Jul 2008, 21:00

Wendigo wrote:
da nema cruisea kojeg ne volim baš kao glumca, a pogotovo kao osobu, taj film bi mi bio čista petica. zanemarivši iskrivljene povjesne činjenice baš zbog ovih pozitivnih stvari kaj si nabrojala na početku.. predivan film kojeg sam pogledao više puta i još ću sigurno.. :) i da, katsumoto mi je daleko najdraži lik s kojim sam se susreo u povjesnim spektaklima.. :prayer: 8)
ah ako smo mogli svašta oprostit braveheart oprostit ćemo i njemu ;-)...FREEEEEEEEDOM!!!
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Clayman

Post by Clayman » 29 Jul 2008, 12:41

Mr Brooks - Odlično. Stvarno sam se zabavio i nisam nijedanput pogledao koliko je ostalo do kraja, što inače često radim :D. A Kevin Costner je stvarno uvjerljiv u svojoj ulozi.

Mogući spoiler:
I svidio mi se neočekivani i solidno napravljeni gore pri kraju filma, što je moju staru s kojom sam gledao film prestravilo :D

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2008, 12:48

Clayman wrote:Mr Brooks - Odlično. Stvarno sam se zabavio i nisam nijedanput pogledao koliko je ostalo do kraja, što inače često radim :D. A Kevin Costner je stvarno uvjerljiv u svojoj ulozi.

Mogući spoiler:
I svidio mi se neočekivani i solidno napravljeni gore pri kraju filma, što je moju staru s kojom sam gledao film prestravilo :D
ja sam ga isla gledati po 3. put kad sam mamu zvala da se pridruzi i bila je strasno nezadovoljna filmom. costner i hurt su je bolesno isprepadali :lol: onaj na kraju je bila cak podsvjesno sretna, jer je kao to i zasluzio :lol:
inace, film je zbilja odlican...kevin je savrseno dijabolicno odradio svoj posao.

Post Reply