Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 23 Jul 2008, 23:55

Knatchbull wrote:Wanted
kao prvo, ovo je totalno kopija Matrixa i to loša. U matrixu barem znaš da se radi o SF-u i priča je 10x bolja a ovdje pretjeruju do te granice kada to više nije ni smješno. druga stvar, glavni lik je na početku vrlo simpatična osoba da bi se do kraja naravno pretvorila u coolera koji se preserava gdje god stigne :roll: pozitivne strane filma su humor koji je posebice na početku filma solidan i neke glavne fore koje su recimo originalne(neću navoditi da ne bih spoilao). isto tako, specijalni efekti su solidno odrađeni.
3/5

Heh, ti i ja već dokazano imamo totalno suprotna ne samo mišljenja nego i pristup filmu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jul 2008, 00:10

glavni lik je na početku vrlo simpatična osoba da bi se do kraja naravno pretvorila u coolera koji se preserava gdje god stigne :roll:
obično se čovjek promjeni kad shvati da je predodređen da bude jedan od najboljih hitmana ikad i da može zakrivit putanju metka....
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Knatchbull

Post by Knatchbull » 24 Jul 2008, 01:36

dr mladjo wrote:...
ti shvačaš da si napisao dva spoila? a da ti odgovorim, ne mora postati umišljeni kreten...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2008, 01:43

Knatchbull wrote:
dr mladjo wrote:...
ti shvačaš da si napisao dva spoila? a da ti odgovorim, ne mora postati umišljeni kreten...

Pa lik uopće nije posta umišljeni kreten, ne znan po čemu si to zaključija. A i nisu to dva spoila, prvi zna svak ko ide gledat film, a drugi je čista finta u filmu, neće ti saznanje da će bit u filmu pokvarit užitak gledanja jer se radi o nečem čisto vizualnom, nepresudnom za radnju i tijek filma.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2008, 03:48

You don't mess with Zohan- 2/10- bezveze, jedva nešto bolje od Sarah Marshall, očekiva san puno više po traileru.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 24 Jul 2008, 09:46

kao prvo, ovo je totalno kopija Matrixa i to loša. U matrixu barem znaš da se radi o SF-u i priča je 10x bolja a ovdje pretjeruju do te granice kada to više nije ni smješno. druga stvar, glavni lik je na početku vrlo simpatična osoba da bi se do kraja naravno pretvorila u coolera koji se preserava gdje god stigne :roll: pozitivne strane filma su humor koji je posebice na početku filma solidan i neke glavne fore koje su recimo originalne(neću navoditi da ne bih spoilao). isto tako, specijalni efekti su solidno odrađeni.
3/5
Ne znam...meni osobno ovo veze nema sa Matrixom koliko god je slično...

elrania

Post by elrania » 24 Jul 2008, 17:52

3:10 to yuma [2007]
sad mi je zao sto ovo nisam pogledala u kinu dok se prikazivalo, a planirala sam.
odlicna prica i posebno dobar kraj. osobito mi se svidjela predana gluma gdje posebno izdvajam balea. cak su i sporedni likovi zasjali i ostavili dobar utisak.
moram ovo jos jednom pogledati, a morat cu nabaviti i onaj iz '57.

flash point [2007]
koji grappling :D judo mi je postap drazi nakon ovog filma :mrgreen:
dobila sam neki dojam na pocetku da ce tokom radnje biti vise tucnjave, cemu sam se veselila, ali kraj je to dobro nadoknadio.
nema neke razrade likova niti njihovog razvijanja, a nisam bas ni naletila na neku kvalitetu dijaloga, no stil filma opcenito mi je bas pasao. trebala bih se pobrinuti da svakih par dana pogledam neki azijski akcijski koliko uzivam u njima :lol:

sikeone

Post by sikeone » 24 Jul 2008, 22:17

flash point [2007]
dobila sam neki dojam na pocetku da ce tokom radnje biti vise tucnjave, cemu sam se veselila, ali kraj je to dobro nadoknadio.
nema neke razrade likova niti njihovog razvijanja, a nisam bas ni naletila na neku kvalitetu dijaloga, no stil filma opcenito mi je bas pasao. trebala bih se pobrinuti da svakih par dana pogledam neki azijski akcijski koliko uzivam u njima :lol:[/quotSlažem se da je priča kliše ali ali jiu jitsu i borba u parteru i poluge nikada nisu izgledale ovako dobro u filmu
.

sikeone

Post by sikeone » 24 Jul 2008, 22:18

ovo ću samo napraviti copy paste
upravo sam pogledao Dark Knight i uistinu vau, film je čista petica trajao je skoro tri sata ali su mi prošla u letu. Priča i razvoj likova su izvrsno napravljeni i po meni uopče nema praznog hoda već se film u jednom dahu prati. Akcija je izvrsna bez Cgi sranja i moram napomenuti da je Heath Leadger maestralan iako sam mislio da su ulogu digli u nebesa samo radi njegove smrti ali uvjerio sam se da je ipak u pitanju maestralna gluma gdje je po mome mišljenju u potpunosti zasjenio Jacka Nicholsona. Da skratim ocjena 5/5

Scarface

Post by Scarface » 25 Jul 2008, 00:07

DARK KNIGHT- 2.5/10- Šokantna ocijena? Dobro vidite. Neću se zamarat s pisanjen i argumentiranjem, napadnite me zbog mog mišljenja, nije me briga, ogroman san fan Batmana i ovo me jako pogodilo, smeće, ali stvarno smeće od filma. Ledger je u ulozi Jokera katastrofalan, ka i Bale u Batmana, da, dobro vidite, ne znan zašto su svi toliko oduševljeni, jer ovo je ogroman fijasko od filma, kraj je dobar moran priznat, al to ne spašava ništa kad je sve dotad jadno i samim time za taj kraj nema nikakve podloge. E moj, Nolan, mogu te svi obožavat, al u mojin očima si jad od redatelja, i tvoja vizija završila je s Begins-om, da je sve u redu s mojin ukusima dokazuje činjenica da mi se i ujak slaže, a i namjerno san pita par ljudi do sebe u kinu kakav im je film i sve šta su rekli bilo je . Ogromno razočaranje. Virovali ili ne, mora san ih pitat jer nisan moga virovat da san upravo pogleda toliko njavljivan i hvaljen film, nisan moga, i iskreno, još uvik ne mogu.

X FILE 2: I WANT TO BELIEVE- 6/10- nakon šoka otišli smo od muke na skrivenu pretpremijeru, i tamo se pustija ovaj film. Uglavnom, sad znan zašto se radnja toliko skrivala, sve šta van kažen o njemu može bit spoiler. Reć ću samo da je ovo jedna fina simbolička analiza čitavog smisla serije, doduše nedovoljno spektakularna, pa imaš dojam da gledaš dosta dužu epizodu serije a ne film, i to ne valja, zato ovoliko niža ocijena. Ništa posebno, zbilja. Danas je očito dan velikih razočaranja bija za mene.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 25 Jul 2008, 02:31

Ghostface wrote:DARK KNIGHT- 2.5/10- Šokantna ocijena? Dobro vidite. Neću se zamarat s pisanjen i argumentiranjem, napadnite me zbog mog mišljenja, nije me briga, ogroman san fan Batmana i ovo me jako pogodilo, smeće, ali stvarno smeće od filma. Ledger je u ulozi Jokera katastrofalan, ka i Bale u Batmana, da, dobro vidite, ne znan zašto su svi toliko oduševljeni, jer ovo je ogroman fijasko od filma, kraj je dobar moran priznat, al to ne spašava ništa kad je sve dotad jadno i samim time za taj kraj nema nikakve podloge. E moj, Nolan, mogu te svi obožavat, al u mojin očima si jad od redatelja, i tvoja vizija završila je s Begins-om, da je sve u redu s mojin ukusima dokazuje činjenica da mi se i ujak slaže, a i namjerno san pita par ljudi do sebe u kinu kakav im je film i sve šta su rekli bilo je . Ogromno razočaranje. Virovali ili ne, mora san ih pitat jer nisan moga virovat da san upravo pogleda toliko njavljivan i hvaljen film, nisan moga, i iskreno, još uvik ne mogu.

.
Čitajući tvoju recenziju imam osjećaj da te spustio ecstasy dok si gledao film i pisao recenziju... :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Boby

Post by Boby » 25 Jul 2008, 03:41

"The Dark Knight"

Svoje dojmove napisah u topicu o dotičnom filmu. Budući da nisam ništa naveo vezano za Ledgera, a bilo bi pristojno, navest ću ovdje. Lik zaslužuje svaku pohvalu na samo zato što nije poživio da pogleda premijeru već zato što je utjelovio negativca kakvog svijet filma ne pamti već dobar broj godina. Nadalje, svaka usporedba s Nicholsonom je suvišna. Razlog? Dva različita pristupa. Da su u mogućnosti međusobno zamjeniti pristupe onda bi se već moglo raspravljati. Ako bih se trebao odlučiti čiji mi je pristup draži svakako ću navesti Ledgerov. I da, Two Face je za mene uvijek bio tragičar; ali da je ovoliki tragičar mogao postati još nemrem apsorbirati

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Jul 2008, 09:55

elrania wrote:
flash point [2007]
nema neke razrade likova niti njihovog razvijanja, a nisam bas ni naletila na neku kvalitetu dijaloga
, no stil filma opcenito mi je bas pasao. trebala bih se pobrinuti da svakih par dana pogledam neki azijski akcijski koliko uzivam u njima :lol:
Kill Zone je po tom pitanju mnogo jači...no šora na kraju u ovom i daleko više humora nego u Kill Zoneu su mi izjednačili ovaj film sa njim...

A$H

Post by A$H » 25 Jul 2008, 13:36

Smallville s1 - 4/5

Smallville s2 - 3.5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 25 Jul 2008, 18:52

hoodwinked [2005]
simpaticno...iako bi mi bio poprilicno dosadan da nije bilo vuka i vjeverice :D kad je vjeverica progovorila, e :mrgreen:
inace, zgodna je prica, fora ideja, ali meni bas nije sjela kompletno.
radnja mi je djelovala dosta usporeno i zbilja predjecje, te nije bilo bas nekih vecih fora. dobila sam osjecaj da gledam mix who framed roger rabbit i austina powersa. ne ispada bas tolko dobro kolko mozda zvuci. :lol:

...al se isplatilo gledati zvog vjeverice :lol:

finding nemo [2005]
2. crtic dana i daleko bolji i mocniji od prvog. lijepa, topla prica za cijelu obitelj s predivnom animacijom i temeljitim, razradenim ribicama :)
dugo sam odbijala gledati ove nove animirane, ali mi bas pasu u zadnjih par dana.

Post Reply