vrti se ovdje u kinu, nadam se da ću ga stići pogledati, ako ne to onda Prom Night
The Ruins (2008)
- cvd-klon
o filmu sam sve najbolje čitao, a rađen je po istoimenoj knjizi. priča se da ima brdo dobrog gorea i kao jednu od šokantnijih scena spominju ubojstava djeteta u groplanu što i sami znamo nije prečesto u filmovima...
vrti se ovdje u kinu, nadam se da ću ga stići pogledati, ako ne to onda Prom Night
koji otvara prikazivanje u petak. mislim ipak da će ruins pasti 
-
GreenHornet
- cvd-klon
- elrania
taman ga pogledah.
pa... film nije los i kad se vec spominje slicnost s hostelom, moram rec da mi je ovaj puno bolje sjeo.
efekti su mi u jednom dijelu bili losi i upropastili dojam, ali onak... prica je ok, iako ne pretjerano dinamicna i zaokupljajuca; gorea ima solidnoj mjeri i dosta je zgodna jedna scena igranja dokora.
nisam previse ocekivala, nit sam dobila previse, ali nije za baciti.
pa... film nije los i kad se vec spominje slicnost s hostelom, moram rec da mi je ovaj puno bolje sjeo.
efekti su mi u jednom dijelu bili losi i upropastili dojam, ali onak... prica je ok, iako ne pretjerano dinamicna i zaokupljajuca; gorea ima solidnoj mjeri i dosta je zgodna jedna scena igranja dokora.
nisam previse ocekivala, nit sam dobila previse, ali nije za baciti.
- john_constantine
- elrania
a cuj...nije ovaj film nesto sto bih auomatski preporucila za gledanje, jer ima i boljih stvari...
po odvijanju radnje me dosta podsjeca na cabin fever i nekako djeluje inteligentnije. tamo sam stalno cekala da se nes napokon dogodi i film je vec bio gotov. ovdje mi ta "sporost" bar pase uz ambijent.
po odvijanju radnje me dosta podsjeca na cabin fever i nekako djeluje inteligentnije. tamo sam stalno cekala da se nes napokon dogodi i film je vec bio gotov. ovdje mi ta "sporost" bar pase uz ambijent.
- Knatchbull
- negativni
kada sam ga gledao nisam znao ništa o njemu, tako da nisam ni imao očekivanja.
na kraju, iako film ima svojih mana, uživao sam u njemu.
moj osvrt na film - http://negativni.blog.hr/2008/07/162508 ... -2008.html
na kraju, iako film ima svojih mana, uživao sam u njemu.
moj osvrt na film - http://negativni.blog.hr/2008/07/162508 ... -2008.html
- angelsshadow
-
Eat Your Brains
AAAAA ne vjerujem! Ja bas sinoc procito knjigu,nisam ni znao da film postoji i SAD se probudim jer sam citao do 10 ujutro kolko je dobra,cijelu proguto u komadu..i dodem ovdje i vidim topic hahaha. E,knjiga je tolko strasna da nisam htio ic iz sobe pisat,to je bio hrorro godine izglasan mislim prije godinu il dve.
Jel to vec kod nas u kinu?
I like to eat things.
- A$H
imas vec par mjeseci u videotekama..Eat Your Brains wrote:AAAAA ne vjerujem! Ja bas sinoc procito knjigu,nisam ni znao da film postoji i SAD se probudim jer sam citao do 10 ujutro kolko je dobra,cijelu proguto u komadu..i dodem ovdje i vidim topic hahaha. E,knjiga je tolko strasna da nisam htio ic iz sobe pisat,to je bio hrorro godine izglasan mislim prije godinu il dve.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Eat Your Brains