Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Jul 2008, 18:37

@horrorfan-jesi ikad bio sa bosancem? :rotflmao: :rotflmao:
:wink:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 17 Jul 2008, 18:46

GreenHornet wrote:@horrorfan-jesi ikad bio sa bosancem? :rotflmao: :rotflmao:
ne kuzim bas ovo :lol:
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

elrania

Post by elrania » 17 Jul 2008, 19:02

dan

cujem nes da ce sutra bit lose vrijeme pa mozda nista od kupanja. a i umorna sam vise :lol:
dobro bi mi dosao neki brodic. dosadno je izlezavat se samo, a i nemam tolka pluca za ronjenje...
dekolte mi malo pocrvenio...Image al bude se valjda dobilo do sutra, nije straso...

i nema galebara :lol:
al bilo je nes na tvu pred mj dana. jedan ex galebar je davao savjete mladima i pricao kak to treba raditi. no zalio se i on da zanat izumire.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jul 2008, 19:06

Stari, ti imaš neke skrivene gay konotacije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jul 2008, 19:15

zna li neko, dali i di ima u splitu neki comicshop, jer pošto tam budem navratio ovo ljeto da malo razgledam, isto ako ima možda u trogiru, kaštelima... javite
I may be an idiot, but i am no fool.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Jul 2008, 19:39

Ghostface wrote:

Stari, ti imaš neke skrivene gay konotacije.
:rotflmao: :rotflmao:

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 17 Jul 2008, 19:40

elrania wrote:dan

cujem nes da ce sutra bit lose vrijeme pa mozda nista od kupanja. a i umorna sam vise :lol:
dobro bi mi dosao neki brodic. dosadno je izlezavat se samo, a i nemam tolka pluca za ronjenje...
dekolte mi malo pocrvenio...Image al bude se valjda dobilo do sutra, nije straso...

i nema galebara :lol:
al bilo je nes na tvu pred mj dana. jedan ex galebar je davao savjete mladima i pricao kak to treba raditi. no zalio se i on da zanat izumire.
nemoze se to naucit,to imas il nemas :o
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Jul 2008, 19:42

imam par prijatelja galebara i svi se slažu da su ruskinje dalekoooooo najlakše za uhvatit....i stvarno,uvjerio sam se na koje glupe spike padaju...to je za nepovjerovat... :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jul 2008, 20:41

GreenHornet wrote:imam par prijatelja galebara i svi se slažu da su ruskinje dalekoooooo najlakše za uhvatit....i stvarno,uvjerio sam se na koje glupe spike padaju...to je za nepovjerovat... :lol:
Dakle hvatat Ruskinje! :lol:
Frendica mi je u Rusiji sad i kaže da ih nema previše lijepih (muških)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 17 Jul 2008, 21:33

Djuro21 wrote:zna li neko, dali i di ima u splitu neki comicshop, jer pošto tam budem navratio ovo ljeto da malo razgledam, isto ako ima možda u trogiru, kaštelima... javite

Imaš Utopiju, al ne da mi se objašnjavat di je, jer ju je teško nać, i nije nešto. Bolje navrati u centar Joker i ajde u Profilovu knjižaru tamo na 2. katu i imaš poseban odjeljak za stripove. Ode u Trogiru ništa, a ni u Kaštelima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jul 2008, 21:40

Ghostface wrote:
Djuro21 wrote:zna li neko, dali i di ima u splitu neki comicshop, jer pošto tam budem navratio ovo ljeto da malo razgledam, isto ako ima možda u trogiru, kaštelima... javite

Imaš Utopiju, al ne da mi se objašnjavat di je, jer ju je teško nać, i nije nešto. Bolje navrati u centar Joker i ajde u Profilovu knjižaru tamo na 2. katu i imaš poseban odjeljak za stripove. Ode u Trogiru ništa, a ni u Kaštelima.
thanx, krajem 8. idemo malo u trogir, pa da vidim ima li u splitu neki brojevi koji su mi potrebn da popunim neke rupe u kolekciji
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jul 2008, 21:44

Djuro21 wrote:
Ghostface wrote:

thanx, krajem 8. idemo malo u trogir, pa da vidim ima li u splitu neki brojevi koji su mi potrebn da popunim neke rupe u kolekciji

Ako ti tribaju stripovi Slobodne dalmacije ili Ludensa, mogu ti dat broj jednog preprodavača koji ti sve to ima, zovneš ga na mobitel, kažeš da te vice (ne vajs nego se baš čita vice) preporučija, kažeš koji ti brojevi tribaju, nađeš se s njin negdi u splitu i obavite posal. Oćeš da ti pošaljen broj na pm?

elrania

Post by elrania » 17 Jul 2008, 22:00

Asfodel wrote:
GreenHornet wrote:imam par prijatelja galebara i svi se slažu da su ruskinje dalekoooooo najlakše za uhvatit....i stvarno,uvjerio sam se na koje glupe spike padaju...to je za nepovjerovat... :lol:
Dakle hvatat Ruskinje! :lol:
Frendica mi je u Rusiji sad i kaže da ih nema previše lijepih (muških)
ja sam ih bas pratila po prvenstvu i nisu mi bas. al ajd, ljepsi su od modrica.
al svedani...nizozemci :oops: :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jul 2008, 22:17

šveđanke.. 8) a i sve ostale skandinavke.. :heart:

večer. ah, home sweet home.. idem pod tuš i shut down do jutra.

elrania

Post by elrania » 17 Jul 2008, 22:26

skandinavke koje sam vidjela uzivo zbilja nisu bile bas nesto, al sam zinula kad sam u onoj milicevoj emisiji vidjela kakve im zene setaju tamo gore. zbilja su lijepe i zenstvene. valjda te dobre ne dolaze k nama, juznije :lol:

idem ja pod tus napokon pa mozda pogledam nesto.
ne pase mi ovdje spavati... nes mi ne valja s jastukom/krevetom i vrat mi je nekako ukocen cim ostanem malo duze lezati... :?
neka mi se mica sulja po dvoristu :) a jutros je mama naletila na nekog psa, ala pekinezer. :lol:

Locked