Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
večer. tito i tarantula su bili više nego predobri..
koncert odsviran "sa srcem", jeben show i interakcija sa publikom, stvarno svaka čast..
odoh u krevet i spat ako mi se zujanje u ušima smiluje.
noć.
odoh u krevet i spat ako mi se zujanje u ušima smiluje.
Last edited by Wendigo on 12 Jul 2008, 02:44, edited 1 time in total.
-
Ghrall
- Wendigo
uh.. za basisticu nemam riječi. žena je bomba i većinu koncerta sam blejao u nju.Ghrall wrote:Upravo sam se vratio s koncerta Tito & Tarantula. Ovo je toliko dobar koncert bio da je to ludnica. Mislim da je ovo najbolji koncert na kojem sam bio a bio sam ih na stvarno puno. Basistica mi je uh, ma bolje da niš ne govorim. Najgore je kaj su svi rekli a bome i ja da je u licu ista moja bivša.
-
Ghrall
Heh bome i ja. Nisam mogao a da ju ne gledam stalno.Wendigo wrote:uh.. za basisticu nemam riječi. žena je bomba i većinu koncerta sam blejao u nju.Ghrall wrote:Upravo sam se vratio s koncerta Tito & Tarantula. Ovo je toliko dobar koncert bio da je to ludnica. Mislim da je ovo najbolji koncert na kojem sam bio a bio sam ih na stvarno puno. Basistica mi je uh, ma bolje da niš ne govorim. Najgore je kaj su svi rekli a bome i ja da je u licu ista moja bivša.![]()
i ima pre kul tetovaže..
- elrania
ma zaljubih se u basisticu 
nemam bas puno toga za dodati, wendigo i ghrall su rekli sve... odlican, topao bend, predivni nastup i atmosfera.
machete zvuci prejebeno uzivo
a tek strange face of love
upoznah jos 2 irca u tramvaju sad kad se vracalo doma pa smo se zapricali. presimpaticni ljudi... jos su izljubili mene i frendicu kad su odlazili
nemam bas puno toga za dodati, wendigo i ghrall su rekli sve... odlican, topao bend, predivni nastup i atmosfera.
machete zvuci prejebeno uzivo
upoznah jos 2 irca u tramvaju sad kad se vracalo doma pa smo se zapricali. presimpaticni ljudi... jos su izljubili mene i frendicu kad su odlazili
- Decadentor
Simpatični?elrania wrote:ma zaljubih se u basisticu
machete zvuci prejebeno uzivoa tek strange face of love
![]()

- Aryx
sign , evo mene tek sada doma jos kasnije chillWendigo wrote:večer. tito i tarantula su bili više nego predobri..![]()
koncert odsviran "sa srcem", jeben show i interakcija sa publikom, stvarno svaka čast..
odoh u krevet i spat ako mi se zujanje u ušima smiluje.noć.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Decadentor
- Knatchbull
- Aryx