a ja mislila opet moj komp ne valjaA$H wrote:za to su bile krive velike promjene na HorrorHr.com
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- elrania
a ima onih koji se zaljube u taj studij. frend na drugoj god prezadovoljan, sestricna na 5. jos uvijek ima prosjek 4,8metallicat wrote:gore je nego što mislišGhostface wrote:Gosp. wrote:Jesi li siguran da ćeš završiti?
Fala svima na čestitkama. Ne boj se, završit ću ja to, nije to sigurno toliko teško.![]()
Dragonrage:![]()
![]()
ali opet ako ne probaš nećeš znat, ko i ja
![]()
sam treba sjest i ucit i imat strpljenja...ko i za svaki fax.
naravno, uvijek su neki tezi od drugih...
- Scarface
metallicat wrote:gore je nego što mislišGhostface wrote:Gosp. wrote:Jesi li siguran da ćeš završiti?
Fala svima na čestitkama. Ne boj se, završit ću ja to, nije to sigurno toliko teško.![]()
![]()
![]()
Ma ne brine me to, ujak mi je završija studij prije par godina, vidija san ja ta čuda od knjiga, pomalo se uči svaki dan, uvati ritam, i nema nekog većeg problema.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ja par ljudi koje znam na tome - nije učenje "pomalo" svaki dan nego po puuunoGhostface wrote:metallicat wrote:gore je nego što mislišGhostface wrote:
![]()
![]()
Ma ne brine me to, ujak mi je završija studij prije par godina, vidija san ja ta čuda od knjiga, pomalo se uči svaki dan, uvati ritam, i nema nekog većeg problema.
A sweet, naš Ghost će bit mali doktor
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Wendigo
- metallicat
- Asfodel
Meni isto tak bilo i što je najbolje pisalo je da ne valjaju ni lozinka ni korisničko imeWendigo wrote:to je i mene sinoć tražio. već me počela panika hvatat, kao nema više foruma..metallicat wrote:ma i ja sam imala neke smetnjeA$H wrote:nebi znao, odgovarao sam elraniji..kliknem na forum a mene traži neki pass za autorizaciju
![]()
![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
- majstoro
- Asfodel
-
Gosp.
Riječ je o "pozivu" koji je hvalevrijedan.HorrorHR wrote:Grozan studij, 6-7 minimum godina studija, godinu dana staža, polaganje mega ispita, godinu dve tri rada u nekoj pripizdni, specijalizacija 4-5 godina i tek onda si neko i nešto.
Ali ipak, taj "poziv" oduzme dobrih 10ak godina života.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.