Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- Asfodel
- Wendigo
- Asfodel
e ovo je zbilja smiješnojohn_constantine wrote:uf, jbt, baš je neki dan bilo nevrijeme i nestane struje. ja sam u kupaonici, imam ono ručnu svjetiljku, onu malu i iz zajebancije govorim 5 puta Candyman.Vani oluja, kmica, perem ruke. I izgovorim posljednju riječ Candyman i počne teći krv iz pipe.
![]()
![]()
A zapravo bilo blato od vode, jebem ti zagorje... Ali nikada više to neću raditi, boga mi.
![]()

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- majstoro
candyman?to je ono iz malcolm sredini kad francis sa ekipom iz vojnicke skole pjeva candyman looooooooooooooolAsfodel wrote:e ovo je zbilja smiješnojohn_constantine wrote:uf, jbt, baš je neki dan bilo nevrijeme i nestane struje. ja sam u kupaonici, imam ono ručnu svjetiljku, onu malu i iz zajebancije govorim 5 puta Candyman.Vani oluja, kmica, perem ruke. I izgovorim posljednju riječ Candyman i počne teći krv iz pipe.
![]()
![]()
A zapravo bilo blato od vode, jebem ti zagorje... Ali nikada više to neću raditi, boga mi.
![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- metallicat
- Knatchbull
- metallicat
- Knatchbull
- Scarface
Knatchbull wrote:danas možda ispada tako, al prije mi je bio ubercoolmetallicat wrote:ja nisam nikad uspjela pogledat to do kraja kako mi je glupo..idem se ja otuš
Također, evo gledan sad i stvarno se od srca nasmiješ kad vidiš kakve su ti gluposti bile zakon kad si bija mlađi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
- Scarface
Inače, sad još malo ponavljan fiziku, problem je šta se svo ovo vrime nisan sprema dovoljno za nju i kemiju, jedino san biologiju stvarno dobro opremija, sutra u 9, šta je tu je.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
meni dvojka tada nije sjela, ali mogao bih joj dati novu šansu u skoroj budućnostielrania wrote:ma jos uvijek jeKnatchbull wrote:danas možda ispada tako, al prije mi je bio ubercoolmetallicat wrote:ja nisam nikad uspjela pogledat to do kraja kako mi je glupo..idem se ja otušpogotovo dvojka
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]