evo, prebolio ju je i vratio se u akciju.HorrorHR wrote:već sam se zapitao gdje je dobro stari consjohn_constantine wrote:mogu i ja s tobom?![]()
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- elrania
- john_constantine
- maddjuro
radije odi nekom lokalnom kovaču da ti ga izvadi, kao što se prije radilo. il si ga sam izbij. trenutna bol, brzo prođe i miran siWendigo wrote:jebeno.. sad mi je zub koji se danas liječio počeo pulsirati, a nemam nikakav painkiller trenutno u kući. morat ću za narodnom medicinom (rakijom) posegnuti..![]()
laku noć.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Knatchbull
- Knatchbull
a štaš, ali more je predvečer odlično a mjesta na plaži koliko hoćešFilmTV wrote:Po ljeti nikad na zelenu granuKnatchbull wrote:večer...
bili na moru, osvježili se, al nas izgrizli šugavi komarci na plaži
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
aargh, muka mi je od sutrasnjeg roka... ne toliko zbog samog gradiva neg profesora i svega sto se cuje o doticnom.
nemam nis protiv gay ljudi, al sto je odvratno, odvratno je. lik (prof. koji je gay) je isao slat sms poruku jednom od studenata (koji je ovak dosta feminiziran) kako je nacuo da je taj student rekao da mu je on jako simpatican i zahvalio mu se na tome i rekao da mu je jako drago sto tako misli...da ne govorimo da je ovaj jod 10 god. mladi od njega i da ga se u biti uzasava i ne podnosi ga.
a prosle se god bio spetljao nes s jednim drugim studentom, no taj ga je otpilio.
idem lec... laku noc.
nemam nis protiv gay ljudi, al sto je odvratno, odvratno je. lik (prof. koji je gay) je isao slat sms poruku jednom od studenata (koji je ovak dosta feminiziran) kako je nacuo da je taj student rekao da mu je on jako simpatican i zahvalio mu se na tome i rekao da mu je jako drago sto tako misli...da ne govorimo da je ovaj jod 10 god. mladi od njega i da ga se u biti uzasava i ne podnosi ga.
a prosle se god bio spetljao nes s jednim drugim studentom, no taj ga je otpilio.
idem lec... laku noc.
- Aryx
koji lol . frend isao van na jarun i sada dok se vracao je neke trebe u autu zaspreho da odu s njim na tulac , a to se odnosi kao kod mene doma na kvatricu lol
nis moram sada do kvatrica
sada momra pripremiti
i

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
- majstoro
- Asfodel