Last Post Wins !!!11one
- elrania
aaah, it figures... youtube mi nece raditi na bolnickim komp i odem probat nariktati neki online radio i ispada da su im i zvucnici disfunkcionalni. sve im je disejblano u control panelu i ne mogu nis prckati po tome, te im ti zvucnici prakticki stoje ko ukras na stolu.
idem uciti dalje pa onda vjerojatno film pogledati...
sutra treba do zga da se izvidi jedan stan u blizini kvatrica. mama inzistira da odemo, al cini mi se da ce se odbiti ponuda "soba, wc, kuhinja u 20m2"
sutra treba do zga da se izvidi jedan stan u blizini kvatrica. mama inzistira da odemo, al cini mi se da ce se odbiti ponuda "soba, wc, kuhinja u 20m2"
- Donnie Darko
odi vidit stan kvatric je sada lijep...elrania wrote:aaah, it figures... youtube mi nece raditi na bolnickim komp i odem probat nariktati neki online radio i ispada da su im i zvucnici disfunkcionalni. sve im je disejblano u control panelu i ne mogu nis prckati po tome, te im ti zvucnici prakticki stoje ko ukras na stolu.
ja ti tam zivim
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Wendigo
meni je prije ljepši bio, onaj stari štih..horrorfan wrote:odi vidit stan kvatric je sada lijep...elrania wrote:aaah, it figures... youtube mi nece raditi na bolnickim komp i odem probat nariktati neki online radio i ispada da su im i zvucnici disfunkcionalni. sve im je disejblano u control panelu i ne mogu nis prckati po tome, te im ti zvucnici prakticki stoje ko ukras na stolu.
ja ti tam zivim
hm.. 20 kvadrata (garsonijera?) je malo, al mislim da nije tak strašno ako soliraš u stanu.
odoh leć, sutra se treba malo ranije dić i na mrežnicu zapaliti na prvo ovogodišnje kupanje.
noć.
- Boby
Aha, znači zbog problema s youtubeom još nisi ostavila niti jedan post u mom topicu o Conor Oberstuelrania wrote:aaah, it figures... youtube mi nece raditi na bolnickim komp i odem probat nariktati neki online radio i ispada da su im i zvucnici disfunkcionalni. sve im je disejblano u control panelu i ne mogu nis prckati po tome, te im ti zvucnici prakticki stoje ko ukras na stolu.
E, ako se preseliš na Kvatrić bili bumo susjedi s obzirom da je Lašćina svega par stotina metara udaljena od Kvatrića
- Asfodel