Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 24 Jun 2008, 17:04

dr mladjo wrote:
filmophil wrote:next, ocjena 3/5...previše nelogičnosti s tim njegovim predviđanjem budućnosti i da nije bilo jessice biel (koja spašava svaki film u kojem se nalazi) ocjena bi bila 2/5...ma sve u svemu zabavan film za jedno popodne, nit toplo nit hladno...ali zbog jessice bi ja reko vruće 8)
jel bilo kakvih ljepših scena s njom?ja sam i stealth pogledoa samo zbog nje.mislim da ču se bacit i na kalvariju i pronunce you....samo zbog nje..
:lol: :lol: ma nažalost nije bilo nekih "ljepših" scena...možda kad je zamotana samo ručnikom nakon tuširanja :lol: meni je ona do sada najbolje zgledala u texas chainsaw massacreu...
This is the Zodiac speaking.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jun 2008, 17:06

filmophil wrote:meni je ona do sada najbolje zgledala u texas chainsaw massacreu...
Aha 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jun 2008, 17:07

filmophil wrote:
:lol: :lol: ma nažalost nije bilo nekih "ljepših" scena...možda kad je zamotana samo ručnikom nakon tuširanja :lol: meni je ona do sada najbolje zgledala u texas chainsaw massacreu...
:supz: (ovaj smajli je najbliži wordu)
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Samhain

Post by Samhain » 24 Jun 2008, 17:09

Batman Begins
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jun 2008, 22:13

Forgetting Sarah Marshall (2008) -još jedna odlična komedija u kojoj je Judd Apatow imao prste(ovaj put kao producent) -glavni lik,pokušavaju da zaboravi bivšu,odsjedne u hotelu na havajima gdje se i ona odmara 8/10

filmofil

Post by filmofil » 25 Jun 2008, 00:58

hitman, 2/5...jedino šta valja u filmu su neke scene šoranja i pucanja, ali to je doslovno jedino šta valja...odigrao sam prva dva nastavka hitmana i igrica je solidna, ali film je sranje...i inače mrzim rusiju kao mjesto radnje i nekakve političke zavjere u filmovima pa je to dodatan minus ovdje...

Unreal

Post by Unreal » 25 Jun 2008, 22:33

Spider-man 3 -končano pogledao do kraja. Pa ajde nije sranje,ali nije ni vrlo dobar.Kao i u prošlim filmovima previše dramatiziranja.no ovaj put su još morali radnju zakomplicirat uvodeči dosta likova(da nisam znao nešto iz stripa nebi imao blage veze kaj se događa). No najviše me nervira što se pola marketinga ovog filma koncentriralo na najboljeg paukovog negativca Venoma,a jedva da ga ima u filmu. Čak je mogao bolje ispast(fali mu ona brutalna jezičina i previše puta povlače njegovu facu da bi mogao vidjet Topher Grace kako se cereka). Čak i dok spider-man ima simbiot na sebi je razočarajuče(koj kurac je to da mu je mračna strana da izgleda kao emo i pleše). No nije mi bilo dosadno zbog odličnih akciskih scena i stalno se nešto događa. Nadam se da Sam Raimi i Tobey Maguire neče raditi na četvorci,fakat treba netko sada osvježiti ovaj serijal.

A$H

Post by A$H » 25 Jun 2008, 22:41

NCIS S2E1-E14 - 4/5 bila bi veca ocijena da neki likovi nisu toliko iritantni...ali ima odlicnih slucajeva..

a pogotovo je dobra Abby...mljac..
Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 25 Jun 2008, 22:53

District 13-vrlo dobar miks jamakasi,hrid i bijeg iz NY.u bliskoj budučnosti pariški distrikt 13 je okružen zidom zbog povečanog kriminala i ljudi su unutra ostavljeni na nemilost kriminalaca...8/10

A$H

Post by A$H » 25 Jun 2008, 22:55

dr mladjo wrote:District 13-vrlo dobar miks jamakasi,hrid i bijeg iz NY.u bliskoj budučnosti pariški distrikt 13 je okružen zidom zbog povečanog kriminala i ljudi su unutra ostavljeni na nemilost kriminalaca...8/10
da, glavna dva glumca su luda totalno..inace u mojoj kolekciji je poznat pod imenom B-13..pa sam se malo zatiltao jel to taj..ali je..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Betmen

Post by Betmen » 25 Jun 2008, 22:56

Unreal wrote:Spider-man 3 -končano pogledao do kraja. Pa ajde nije sranje,ali nije ni vrlo dobar.Kao i u prošlim filmovima previše dramatiziranja.no ovaj put su još morali radnju zakomplicirat uvodeči dosta likova(da nisam znao nešto iz stripa nebi imao blage veze kaj se događa). No najviše me nervira što se pola marketinga ovog filma koncentriralo na najboljeg paukovog negativca Venoma,a jedva da ga ima u filmu. Čak je mogao bolje ispast(fali mu ona brutalna jezičina i previše puta povlače njegovu facu da bi mogao vidjet Topher Grace kako se cereka). Čak i dok spider-man ima simbiot na sebi je razočarajuče(koj kurac je to da mu je mračna strana da izgleda kao emo i pleše). No nije mi bilo dosadno zbog odličnih akciskih scena i stalno se nešto događa. Nadam se da Sam Raimi i Tobey Maguire neče raditi na četvorci,fakat treba netko sada osvježiti ovaj serijal.
jedino sam gledo taj film zbog HD :) it waz najz

Scarface

Post by Scarface » 26 Jun 2008, 11:03

Never back down- 8/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Jun 2008, 12:14

The Happening
nešto grozno se dogodilo s Shyamalanom. čovjek ponovo ima dobru ideju i uspije ju uništit na nekoliko načina. prvi je scenarij koji je katastrofalan, ali zbilja očajan. drugi je gluma, Mark Wahlberg je potpuno promašen glumac za ovu ulogu, grozan je a ni ostali nisu puno bolji. Režija na trenutke ispada kao da film parodira samog sebe. Dobrih strana ipak ima. Napete/akcijske scene su odlične i jezive čak sam i poskočio par puta :twisted: Ideja isto tako, da su ostali segmenti filma bili na razini jednog šestog čula ovo je moglo ispasti remek-djelo. 3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

filmofil

Post by filmofil » 26 Jun 2008, 13:57

death at a funeral, 4/5...solidna komedija sa nekoliko odličnih scena, ali prvih 15-20min je dosadno i skoro sam zaspao, film je sve bolji što se bliži kraju...

dragonheart

Post by dragonheart » 26 Jun 2008, 16:09

A$H wrote:NCIS S2E1-E14 - 4/5 bila bi veca ocijena da neki likovi nisu toliko iritantni...ali ima odlicnih slucajeva..

a pogotovo je dobra Abby...mljac..
Image

Vrišti kolki potpis na ovo.
Sve Jessice Albe i Angeline mi padaju u vodu kada nju vidim :P :P :P :P :P
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Post Reply