Last Post Wins !!!11one
- dr_gonzo
A ja ću za pol ure u krpe...ne mogu više
popih litru vinčeka i napisah 22 strane romana i skoro dovršio novi post, koji se nadam ide večeras kad dojdema sa polsa (možda osvane čak i prije 14h)...
Aloha za sada narode...
popih litru vinčeka i napisah 22 strane romana i skoro dovršio novi post, koji se nadam ide večeras kad dojdema sa polsa (možda osvane čak i prije 14h)...
Aloha za sada narode...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
- Asfodel
http://www.net.hr/crnakronika/page/2008 ... 78006.html
kladim se da ima bar 100 ljudi koji znaju tko su počinitelji, a ne žele maknut malim prstom...može ih bit sram
kladim se da ima bar 100 ljudi koji znaju tko su počinitelji, a ne žele maknut malim prstom...može ih bit sram
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Donnie Darko
- Aryx
- elrania
ne postoji dovoljno ostra kazna za ovakve postupke.
ovo je cista sramota i jad za sve sto bi roditelj i ljudsko bice trebali predstavljati. jadna ta djeca koja su morala dozivjeti to...no bar su izvukli zivu glavu, jer vjerujem da se ovakvo nesto dogada u puno vecem broju i mnogima se ne pruzi ta sansa...
ovo je cista sramota i jad za sve sto bi roditelj i ljudsko bice trebali predstavljati. jadna ta djeca koja su morala dozivjeti to...no bar su izvukli zivu glavu, jer vjerujem da se ovakvo nesto dogada u puno vecem broju i mnogima se ne pruzi ta sansa...
- elrania
otidoh danas pokupiti ocjenu iz izbornog i nadam se 4, 5 i ono 3... uzela bih inace da predmet nije blesavo jednostavan i zanimljiv. valjda imah 2 netocna od od 10
i jedan stricek smetlar mi je ponudio da pobjegnem s njim, da ce mi dat 4k eura.
sjedim na glavnom, przim se na suncu i jedem sladoled te dode on do mene i pocne me gledat i slijedi upad:
- a ti volis jest sladoled?
- da, kako kada...
- a sama si ga kupila? imas novaca za sladoled?
- danas da.
- a tko ti daje novce?
- ... mama.
- *klima glavom lijevo-desno* imam ti ja 4k eura, ako odes sa mnom.
- um... ne.
- dobro!
i napravi lik krug i vrati se opet i stane gledat, al se mako kad opet nekoh ne.
ima jos jedan slicni u zgu na kojeg znam naletit. kaze da se zove chris i da je iz "brittany".
jednom me htio castit za svoj rodendan i bio je obucen pomalo zapusteno, dronjkasto, drugi put me zicao novce da si kupi kavu, jer ga je netko pokrao, a nosio je bio odijelo, fensi baloner i aktovku i 3. put je isao od zene do zene i hvatao ih za ruke i cestitao uskrs. 
i sve to na losem engleskom
i jedan stricek smetlar mi je ponudio da pobjegnem s njim, da ce mi dat 4k eura.
sjedim na glavnom, przim se na suncu i jedem sladoled te dode on do mene i pocne me gledat i slijedi upad:
- da, kako kada...
- danas da.
- a tko ti daje novce?
- ... mama.
- um... ne.
- dobro!
i napravi lik krug i vrati se opet i stane gledat, al se mako kad opet nekoh ne.
ima jos jedan slicni u zgu na kojeg znam naletit. kaze da se zove chris i da je iz "brittany".
- Knatchbull
- Aryx
na sve ovo mogu samo reci lolelrania wrote:otidoh danas pokupiti ocjenu iz izbornog i nadam se 4, 5 i ono 3... uzela bih inace da predmet nije blesavo jednostavan i zanimljiv. valjda imah 2 netocna od od 10![]()
- da, kako kada...
- danas da.
- a tko ti daje novce?
- ... mama.
- um... ne.
- dobro!
i napravi lik krug i vrati se opet i stane gledat, al se mako kad opet nekoh ne.![]()
![]()
ima jos jedan slicni u zgu na kojeg znam naletit. kaze da se zove chris i da je iz "brittany".jednom me htio castit za svoj rodendan i bio je obucen pomalo zapusteno, dronjkasto, drugi put me zicao novce da si kupi kavu, jer ga je netko pokrao, a nosio je bio odijelo, fensi baloner i aktovku i 3. put je isao od zene do zene i hvatao ih za ruke i cestitao uskrs.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]