odustao nakon sat vremena. prespora radnja, previše filozofiranja i iritantni C. Affleck. ne vjerujem da ću nastaviti jer je predugA$H wrote:ma nabavih DVD, ali me minutaya odbija...onda javi kakav je kad pogledas da vidim jel se isplati potrosit toliko vremena..Knatchbull wrote:evo taman krenuoA$H wrote:gledao itko The assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford..kakav je??ozbiljno
![]()
Last Post Wins !!!11one
- Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- A$H
onda dobro preskačem taj film za sad...Knatchbull wrote:odustao nakon sat vremena. prespora radnja, previše filozofiranja i iritantni C. Affleck. ne vjerujem da ću nastaviti jer je predugA$H wrote:ma nabavih DVD, ali me minutaya odbija...onda javi kakav je kad pogledas da vidim jel se isplati potrosit toliko vremena..Knatchbull wrote:evo taman krenuoozbiljno
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:onda dobro preskačem taj film za sad...Knatchbull wrote:odustao nakon sat vremena. prespora radnja, previše filozofiranja i iritantni C. Affleck. ne vjerujem da ću nastaviti jer je predugA$H wrote: ma nabavih DVD, ali me minutaya odbija...onda javi kakav je kad pogledas da vidim jel se isplati potrosit toliko vremena..
Nemoj, ja se nisan razočara.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- gandalf
- elrania
- Dragonrage
LOL...previše azijskih filmova odjednom...elrania wrote:jutro![]()
trebala se ustati u pola 9 i krenut s ucenjem za danasnji ispit, al me samo poklopila glavobolja i sad se tek dobih nekako...i joj sto sanjah svakakve gluposti...neka azijatkinja mi se nabacivala
idem pod tus i pojest nesto i pokusati sto vise toga prec do pola 4
- elrania
- Aryx
-
GreenHornet
- elrania
dosla napokon doma... i pojela prvi obrok dana. hrana nikada nije bila tako fina. a dobro, mama se i potrudila malo 
sto obozavam ove paradajz-svjezi krastavci salate :')
jos 4 ispita ostala u sljedeca 3 tj. lakse se dise... doduse, malo me muci danasnji i to hoce se prof svidjet moj kreativni upad s analizom ramba i zelenih beretki u postkolonijalnoj knjizevnoj kritici, al vidjet cu
sto obozavam ove paradajz-svjezi krastavci salate :')
jos 4 ispita ostala u sljedeca 3 tj. lakse se dise... doduse, malo me muci danasnji i to hoce se prof svidjet moj kreativni upad s analizom ramba i zelenih beretki u postkolonijalnoj knjizevnoj kritici, al vidjet cu