Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 15 Jun 2008, 23:22

Exorcist III - 3.5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Jun 2008, 00:27

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 16 Jun 2008, 01:42

the shining (1980)
nenadmasno izopacen film. ovom prilikom sam ga puno bolje dozivjela i isplatilo se jedva gledajuci posvetiti mu se 2,5 sata. jedina zamjerka je gluma u odredenim djelovima (kod zene i crnca) prilikom koje razgovori djeluju recitirano i neuvjerljivo, dok je nicholson zaista izuzetan.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 16 Jun 2008, 08:45

elrania wrote:the shining (1980)
nenadmasno izopacen film. ovom prilikom sam ga puno bolje dozivjela i isplatilo se jedva gledajuci posvetiti mu se 2,5 sata. jedina zamjerka je gluma u odredenim djelovima (kod zene i crnca) prilikom koje razgovori djeluju recitirano i neuvjerljivo, dok je nicholson zaista izuzetan.
pročitaj na imdb na kakvim je mukama bila glumica zbog cubricka..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Jun 2008, 10:51

moh s1/e13: imprint

3,5/5
sick shit japanska bolest sa zanimljivom i bizarnom pričom. :cool:
dao bi mu četvorku da gluma nije onako katastrofalno loša, ako ne još i gora nego u troll 2.. :roll: nešto prestrašno, glumci kao da čitaju text i uopće se ne trude barem neku uvjerljivu grimasu složit, a onaj glavni lik i njegove glumačke vještine su story to tell.. :lol:

A$H

Post by A$H » 16 Jun 2008, 10:58

Wendigo wrote:moh s1/e13: imprint

3,5/5
sick shit japanska bolest sa zanimljivom i bizarnom pričom. :cool:
dao bi mu četvorku da gluma nije onako katastrofalno loša, ako ne još i gora nego u troll 2.. :roll: nešto prestrašno, glumci kao da čitaju text i uopće se ne trude barem neku uvjerljivu grimasu složit, a onaj glavni lik i njegove glumačke vještine su story to tell.. :lol:
taj glumac i je poznat po tome..da ima jednu te istu facu i istu nijansu glasa koji god vrag ili dogadjaj da glumi... :lol: tak da mi to ni najmanje nije smetalo..mislim da su ga bas radi toga i izabrali i izvukli iz prasine... :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 16 Jun 2008, 11:08

outpost, 3/5...jedan solidan hororčić sa nekoliko dobrih killova...očito se imalo mašte kod smišljanja ubojstava i šteta što ih nije bilo više...a naci mrtvaci su isto bili dobro napravljeni i trebali su dobiti više onscreen vremena :)
This is the Zodiac speaking.

Studeni

Post by Studeni » 16 Jun 2008, 13:55

all the boys love mandy lane 7.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jun 2008, 16:25

I Am Legend 4/5 - TRAILER
Na drugo gledanje mi je film bio bolji nego na prvo. Čak mi ni loši CGI "divljaci" nisu toliko upadali u oči iako još uvijek tvrdim da je CGI u ovom slučaju bio nepotreban. Iznimno mršavi glumci/statisti bi sa malo šminke i prostetike posluži svrsi, no očito je netko mislio drugačije. Također mlaki kraj filma koliko god nije "legendaran" ipak donekle uspijeva opravdati naslov za razliku od alternativnog kraja koji mi je ok, ali ne opravdava naslov ni u jednom pogledu i ostavlja film nekako nedorečenim. Will Smith je odličan, izvrsno je odglumio usamljenog čovjeka koji je već pomalo na rubu pameti ali se još uvijek trudi ispraviti stvari, vratiti sve u normalu. A izvrsno mu u svemu tome pomaže i iznimno simpatičan pas koji jako brzo osvaja gledatelja. Atmosfera je izvrsna, odlično je postignut osjećaj usamljenosti i beznađa, a tome malo pripomaže i jako dobra muzika. Doduše to je tema koja se svako malo ponavlja, ali ipak postiže željeni efekt. Možda mu malo više akcije ne bi škodilo, ali nije ni važno jer se redatelj i onako usredotočio na neke druge elemente filma - karakterizaciju prvenstveno. Također ne bi škodilo ni da je film nekih 15-ak minuta kraći, ali nema veze.
Sve u svemu jedan od kvalitetnijih post apokaliptičnih filmova, no ne za one koji su očekivali čistokrvnu akciju malo bržeg ritma.

Ghrall

Post by Ghrall » 16 Jun 2008, 16:43

Frankenhooker - Jednostavno jebeno.Dobro sam se nasmijao uz film.Baš me zanima ono novo od Henenlottera zvano Bad biology.

Secret Face

Post by Secret Face » 17 Jun 2008, 11:43

Lake Dead
jao.... no comment

horus

Post by horus » 17 Jun 2008, 12:05

outpost, 3/5...jedan solidan hororčić sa nekoliko dobrih killova...očito se imalo mašte kod smišljanja ubojstava i šteta što ih nije bilo više...
ma dobar je i ovako. da se vise klalo oso bi u trash, ovak je taman. :)

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2008, 12:18

horus wrote:
outpost, 3/5...jedan solidan hororčić sa nekoliko dobrih killova...očito se imalo mašte kod smišljanja ubojstava i šteta što ih nije bilo više...
ma dobar je i ovako. da se vise klalo oso bi u trash, ovak je taman. :)
meni je ovako poprilicno ravnocrtno i plosno. nije da zahtijevam vise akcije, ali na onu atmosferu i vizualni prikaz, radnja djeluje negativno. ocekivala sam vise kad sam vidjela kako film izgleda i na kraju ostala ravnodusna prema svemu.

horus

Post by horus » 17 Jun 2008, 12:37

a ja sam ocekivao manje (ko i od dog soldiersa) pa me se valjda zato vise dojmio

Knatchbull

Post by Knatchbull » 17 Jun 2008, 12:40

Doomsday
ne mogu se sjetiti boljeg opisa od glupav film. kao da ga je radila grupa filmskih entuzijasta s velikom nostalgijom u srcu a ne jedan Neil Marshall. Očekivao sam puno više od običnog hommagea hitovima iz 80-ih. Za razliku od njegovih prijašnih djela ovaj nema niti simpatične likove(dapače, skoro svi su iritantni a pogotovo ja-ću-ih-sve-pobit-jer-sam-fucking-najjača-Rhona) niti zanimljivu radnju(sve već viđeno i loše napravljeno jer ovdje izostaje poanta) niti fino doziranu napetost kroz odličan zaplet(ovdje samo jure uokolo, a režija je... loša) ništa. Klišeji lete na sve strane, originalnost propada zbog naivnosti i potpune nelogičnosti radnje a kraj je hmmm... Jedina dobra strana ove prčvarnice je to što sam se pri kraju do suza nasmijao od jada koliko gluposti su ubacili u ovo. bez ocjene
Last edited by Knatchbull on 17 Jun 2008, 12:44, edited 2 times in total.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Post Reply