Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
FilmTV

Post by FilmTV » 15 Jun 2008, 09:16

Knatchbull wrote:Meditteraneo - simpatičan antiratni film u talijanskoj produkciji. glumci solidni, radnja zabavna i opuštajuća 4/5
Konačno da netko pogleda nešto ozbiljnije :) Odličan film, zasluženo dobio Oscara.

Ja opet gledao Ghost Dog: The Way of the Samurai, nema se šta previše reći - 10/10.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 15 Jun 2008, 09:30

FilmTV wrote: Ja opet gledao Ghost Dog: The Way of the Samurai, nema se šta previše reći - 10/10.
meni najdraži jarmushov film..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

filmofil

Post by filmofil » 15 Jun 2008, 12:15

no country for old men, 3.5/5...6 mjeseci sam slušao same pohvale o filmu, dobio je oscara, na imdb ocjena 8.4, a glasalo preko 100000 ljudi i tako ja jučer išao gledat film, a očekivanja su bila naravno ogromna...na kraju sam dobio jedan dobar film, ali koji nije ispunio očekivanja...kraj mi je loš, coeni su si tu trebali uzeti malo slobode, a ne po knjizi raditi sve...onaj šerif mi je bio predosadan lik, izgleda mi kao višak u filmu, a ustvari se film nekako i vrti oko njega...da nisam previše očekivao od filma i tražio nešto ekstra ovo bi vjerojatno bilo 5/5, ali morao sam spustiti ocjenu jer nisam dobio tu jednu ekstra scenu koja će me očarati...i da, glavni negativac chigurh je preeejak lik, najjače fore u filmu su mi njegovo oružje i govor s novčićem...
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jun 2008, 12:42

filmophil wrote:no country for old men, 3.5/5...6 mjeseci sam slušao same pohvale o filmu, dobio je oscara, na imdb ocjena 8.4, a glasalo preko 100000 ljudi i tako ja jučer išao gledat film, a očekivanja su bila naravno ogromna...na kraju sam dobio jedan dobar film, ali koji nije ispunio očekivanja...kraj mi je loš, coeni su si tu trebali uzeti malo slobode, a ne po knjizi raditi sve...onaj šerif mi je bio predosadan lik, izgleda mi kao višak u filmu, a ustvari se film nekako i vrti oko njega...da nisam previše očekivao od filma i tražio nešto ekstra ovo bi vjerojatno bilo 5/5, ali morao sam spustiti ocjenu jer nisam dobio tu jednu ekstra scenu koja će me očarati...i da, glavni negativac chigurh je preeejak lik, najjače fore u filmu su mi njegovo oružje i govor s novčićem...
same here. ja stvarno očekivao mnogo od tog filma, a dobio prosjek..

Knatchbull

Post by Knatchbull » 15 Jun 2008, 12:45

filmophil wrote:no country for old men, 3.5/5...6 mjeseci sam slušao same pohvale o filmu, dobio je oscara, na imdb ocjena 8.4, a glasalo preko 100000 ljudi i tako ja jučer išao gledat film, a očekivanja su bila naravno ogromna...na kraju sam dobio jedan dobar film, ali koji nije ispunio očekivanja...kraj mi je loš, coeni su si tu trebali uzeti malo slobode, a ne po knjizi raditi sve...onaj šerif mi je bio predosadan lik, izgleda mi kao višak u filmu, a ustvari se film nekako i vrti oko njega...da nisam previše očekivao od filma i tražio nešto ekstra ovo bi vjerojatno bilo 5/5, ali morao sam spustiti ocjenu jer nisam dobio tu jednu ekstra scenu koja će me očarati...i da, glavni negativac chigurh je preeejak lik, najjače fore u filmu su mi njegovo oružje i govor s novčićem...
isto tako se meni desilo makar ja imam osjećaj da me film nebi oduševio i bez očekivanja.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Betmen

Post by Betmen » 15 Jun 2008, 13:34

Drillbit Taylor http://www.imdb.com/title/tt0817538/

forica, ako se ignorira totalno nerealne situacije moze se uzivati u filmu iako nije nes posebno

Charlie Bartlett http://www.imdb.com/title/tt0423977/

cool filmic

A$H

Post by A$H » 15 Jun 2008, 14:06

Knatchbull wrote:Meditteraneo - simpatičan antiratni film u talijanskoj produkciji. glumci solidni, radnja zabavna i opuštajuća 4/5

pa bio je neki dan na TVu..tad ga gledah..kao i prije par godina opet na TVu..odlican film..
Last edited by A$H on 15 Jun 2008, 14:40, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 15 Jun 2008, 14:30

A$H wrote:
pa bio je neki dan na TVu..tad ga gledah..kao i prije par godina opet na TVu..odlican film..
to mi je brat rekao dok sam ga gledao sinoć 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jun 2008, 14:32

A$H wrote:
pa bio je neki dan na TVu..tad ga gledah..kao i prije par godina opet na TVu..odlican film..[/quote]

potpis. super film..

Studeni

Post by Studeni » 15 Jun 2008, 14:33

Mýrin (2006) --------- sjajan islandski triler....odlična gluma i režija uz specifičan islandski eksterijer kao i međuljudsku komunikaciju!! 8/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Panjhed

Post by Panjhed » 15 Jun 2008, 17:46

Baš sam neki dan pogledao Judgement Night i fakat se iznenadio kak je dobar film, a i soundtrack mi je mrak!
dva grobara dok lopate rabe stala su u govno, govno mrtve babe!

Scarface

Post by Scarface » 16 Jun 2008, 01:08

Jack and Jill vs. the World- 8.5/10- jako životan film, s naglaskom na onu ozbiljniju stranu života, jedina cijena koju plaća tom svojom možda prevelikom notom sentimentalnosti i lagane depresije je šta djeluje zamorno, inače bi bila desetka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Aryx

Post by Aryx » 16 Jun 2008, 14:27

Bleach 153
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

jigsaw

Post by jigsaw » 16 Jun 2008, 14:37

Torrente, the Stupid Arm of the Law (1998) - 4/5, legendarna španjolska komedija.

The Simpsons Movie (2007) - 4/5, zabavno, ali samo zabavno. Mogao je biti i bolji film o najpoznatijem crtiću novijih vremena.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jun 2008, 16:24

P.S. I Love You 3,5/5 - TRAILER
Iskreno očekivao sam tešku patetičnu ljigu od filma, a dobio sam jedan jako dobar, pitak, zabavan, veselo/tužan i topao ljubavni film koji definitivno ne ostavlja "gorak okus u ustima". Zanimljiva priča, izvrsni kadrovi Irske, dosta dobri glumci...posebno bih izdvojio Hilary Swank koju sam inače navikao gledati u manje ženstvenim ulogama. Pa zatim Harry Connick Jr. kao meni osobno najzabavnijeg lika u cijelom filmu, blesavi ali dobroćudni Daniel. Butler je nešto slabiji ali može i on proći iako bolje izgleda sa bradom LOL. Zapravo jedina osoba koja me živcirala u cijelom filmu je Lisa Kudrow koja po tko zna koji put i u filmovima ponavlja svoju najpoznatiju ulogu prijateljice Phoebe. Dakle, blesava, šašava, otkačena...ili jednom riječju iritantna. Također film je barem 15 minuta predugačak, te je u nekim dijelovima mogao biti kraći, ali šta je tu je.
U svakom slučaju, ako volite romantične filmove, ovo bi vam se moglo svidjeti.

Post Reply