Boogie el ceitoso (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Dragonrage

Boogie el ceitoso (2009)

Post by Dragonrage » 12 Jun 2008, 16:30

Evo kako to izgleda kad Johnny Bravo poludi i krene naokolo kokat ekipu i karat žene hehehe. Ne znam za vas, ali meni se sviđa mi se ta lagana noir atmosfera/izgled filma...čini mi se da bi ovo mogao biti baš zabavan i cool crtić...no vidjet ćemo 2009. Ali da ne bi pomislili da je netko zaista pokrao Johnnya, riječ je zapravo o ekranizaciji poznatog (ja nikad čuo za njega) istoimenog Argetinskog stripa Roberta Fontanarrosa...

Image Image Image

IMDB

Official site

TRAILER

RADNJA
The story revolves around Boogie "el aceitoso" (roughly translated as "the oily"), the best hit man in the city, or at least he thinks so. When the biggest mafia boss in town needs to get rid of a key witness, he hires Blackburn, who is starting to take jobs away from Boogie. When Boogie finds out he decides to prove to everyone that he is still number one.
SLIKE
Image Image
Image Image

Aryx

Post by Aryx » 12 Jun 2008, 16:36

slike mi vise izgledaju kao iz neke 3d avanture :lol: , ali sve u svemu dobro
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2008, 17:03

nice..iako ne vidim bas nikakve povezanosti sa Bravom...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jun 2008, 17:05

A$H wrote:nice..iako ne vidim bas nikakve povezanosti sa Bravom...
Mislio sam vizualno što se lika tiče...naime gl. junak je nabildani plavokosi lik sa Elvis Preasley fucom koji živi sa majkom (doduše tetom) koja je dosta slična Johnnyevoj mami iz serije...ne znam za tebe ali mene je to odmah asociralo na Johnny Brava... 8) :wink: :D

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2008, 17:09

Dragonrage wrote:
Mislio sam vizualno što se lika tiče...naime gl. junak je nabildani plavokosi lik sa Elvis Preasley fucom koji živi sa majkom (doduše tetom) koja je dosta slična Johnnyevoj mami iz serije...ne znam za tebe ali mene je to odmah asociralo na Johnny Brava... 8) :wink: :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Elvis faca...ovo sa starom/tetom mozda, ali vizualno ni priblizno..ovaj nit je nabildan niti je u faci slican, elvis lol, niti imaju imalio slicnu facu ili frizuru..jedina slicnost je boja kose..opet ne frizura..

evo ti slika da se prisjetis Brava..
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jun 2008, 17:15

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Elvis faca...ovo sa starom/tetom mozda, ali vizualno ni priblizno..ovaj nit je nabildan niti je u faci slican, elvis lol, niti imaju imalio slicnu facu ili frizuru..jedina slicnost je boja kose..opet ne frizura..

evo ti slika da se prisjetis Brava..
Image
Mislio sam na frizuru, ne facu...frizura/fuca :wink: Bez brige...znam ja kak izgleda Bravo...zato sam i napravio usporedbu :wink:

Lik JE nabildan ili bolje rečeno razvijen u gornjem dijelu dijela i rukama baš kao i Bravo, ima plavu kosu koja se naprijed malo diše ko i u Johnny Brava (ili kako ju ja zovem Elvis Preasley frizura/fuca), a da ne spominjem čeljust i živi sa mamom/tetom...meni dosta da ih uspredim... 8) :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2008, 17:20

Dragonrage wrote: Mislio sam na frizuru, ne facu...frizura/fuca :wink: Bez brige...znam ja kak izgleda Bravo...zato sam i napravio usporedbu :wink:

Lik JE nabildan ili bolje rečeno razvijen u gornjem dijelu dijela i rukama baš kao i Bravo, ima plavu kosu koja se naprijed malo diše ko i u Johnny Brava (ili kako ju ja zovem Elvis Preasley frizura/fuca), a da ne spominjem čeljust i živi sa mamom/tetom...meni dosta da ih uspredim... 8) :mrgreen:
ok, tebi ima slicnosti, meni nema nimalo..nije vazno...vidim da se ni sam sa sobom nemres dogovorit.. :mrgreen: :rotflmao:

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2008, 17:35

kada smo već pri tome, slažem se s A$H - om, meni, kada sam ga prvi put vidio, isto nisam primijetio sličnost s johnom bravom.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jun 2008, 17:39

A$H wrote:
Dragonrage wrote: Mislio sam na frizuru, ne facu...frizura/fuca :wink: Bez brige...znam ja kak izgleda Bravo...zato sam i napravio usporedbu :wink:

ok, tebi ima slicnosti, meni nema nimalo..nije vazno...vidim da se ni sam sa sobom nemres dogovorit.. :mrgreen: :rotflmao:
Oko čega?? pa ti si se zbunio i izraz fuca si zamijenio za faca :wink: :lol:

Jebi ga...ja sam odmah na prvi pogled trailera uočio sličnosti...a isto je rekao i moj frend iz ureda. Nije lik sad ono isti ISTI ko Bravo, ali je sličan po tim nekim nabrojanim karakteristikama...ko namrgođeni i mrzovoljni Johnny Bravo na stereodima, alkoholu i drogama LOL :wink: :lol:
john_constantine wrote:kada smo već pri tome, slažem se s A$H - om, meni, kada sam ga prvi put vidio, isto nisam primijetio sličnost s Johnom Bravom.
Šta...a drugi put jesi 8) :twisted: :twisted: :lol:
Last edited by Dragonrage on 12 Jun 2008, 17:49, edited 1 time in total.

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2008, 17:49

Dragonrage wrote:
A$H wrote:

Jebi ga...ja sam odmah na prvi pogled trailera uočio sličnosti...a isto je rekao i moj frend iz ureda. Nije lik sad ono isti ISTI ko Bravo, ali je slična po tim nekim nabrojanim karakteristikama... :wink:
da to je moj bad nikad nisam cuo za izraz fuca...ali ove izjave da to je slicna celjust prosvijetli me jer je razlika nebo i zamlja, a tek ovo sa frizurom onda mozes rec da je i Martin Mystère isti Bravo...razlika izmedju nabildanosti gornjeg djela tijela je ogromna.. i da bravo mozda ima Elvis fucu :lol: ali ovo kaj ima ovaj lik nije ni blizu..nimalo..Elvis fuci :lol: ...ali opet..ti vidis slicnos, ja ne vidim nikakvu End of story...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jun 2008, 17:57

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: ok, tebi ima slicnosti, meni nema nimalo..nije vazno...vidim da se ni sam sa sobom nemres dogovorit.. :mrgreen: :rotflmao:

Jebi ga...ja sam odmah na prvi pogled trailera uočio sličnosti...a isto je rekao i moj frend iz ureda. Nije lik sad ono isti ISTI ko Bravo, ali je slična po tim nekim nabrojanim karakteristikama... :wink:
da to je moj bad nikad nisam cuo za izraz fuca...ali ove izjave da to je slicna celjust prosvijetli me jer je razlika nebo i zamlja, a tek ovo sa frizurom onda mozes rec da je i Martin Mystère isti Bravo...razlika izmedju nabildanosti gornjeg djela tijela je ogromna.. i da bravo mozda ima Elvis fucu :lol: ali ovo kaj ima ovaj lik nije ni blizu..nimalo..Elvis fuci :lol: ...ali opet..ti vidis slicnos, ja ne vidim nikakvu End of story...
Pa to mi baš čudno da nisi čuo...to je barem zagrebački izraz u žargonu...nisam ga ja izmislio, i ja sam ga čuo negdje, iako sad više ne znam gdi...

Jebi ga...kaj da ti velim, meni ovaj lik izgleda ko kao što sam rekao u editiranom postu iznad, namrgođeni i mrzovoljni Johnny Bravo na stereodima, alkoholu i drogama LOL Prvi kaj mi je palo na pamet kad sam vidio lika je bio Johnny Bravo i to je to...razlika i nije tako velika između njih kao što ti navodiš. Kao što rekoh...nije ono isti, ali mu je jako sličan...

Image Image

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2008, 18:02

pa dobro to smo ustanovili..ali opet ne vidim slicnost koju si ti opisivao..osim boje kose..NHF.. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jun 2008, 18:04

A$H wrote:pa dobro to smo ustanovili..ali opet ne vidim slicnost koju si ti opisivao..osim boje kose..NHF.. :lol:
Pogledaj slike...ja kao da gledam malo drugačiji dizajn Brava....za malo drugačiju verziju serije...širok torzo, četvrtasta glava, plava kosa sa "čuperkom" oprema naprijed...ali to sam ja. Iako vjerujem da nisam jedini koji to tako vidi. Baš me zanima dal će na mreži još ljudi izjaviti da ih Boogie podsjeća malo na Brava...

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2008, 18:07

Dragonrage wrote:
A$H wrote:pa dobro to smo ustanovili..ali opet ne vidim slicnost koju si ti opisivao..osim boje kose..NHF.. :lol:
Pogledaj slike...ja kao da gledam malo drugačiji dizajn Brava....za malo drugačiju verziju serije...širok torzo, četvrtasta glava, plava kosa sa "čuperkom" oprema naprijed...ali to sam ja. Iako vjerujem da nisam jedini koji to tako vidi. Baš me zanima dal će na mreži još ljudi izjaviti da ih Boogie podsjeća malo na Brava...
gle kao sto sam ti rekoa preko PM-a..nemoj ovo ozbiljno shvacat..moze cijeli svijet vidjet slicnost izmedju njih, ali ako je ja nevidim kaj da radim, da rezem zile.. :lol: :lol: ocito je do mene...nista strasno.. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 12 Jun 2008, 21:09

nema bas neke slicnosti osim kose
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply