jesi ti na nekom drugom forumu osim ovog? ima jedan šta je isto to gledao, a ne sjećam di sam to danas pročitaodr mladjo wrote:Martian Child (2007) -miks k pax i about the boy.govori o piscu Sf koji odluči usvojit malca koji govori da je s marsa..8/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
- dr mladjo
na 4 foruma sam ja.sve filmske sekcijefilmophil wrote:jesi ti na nekom drugom forumu osim ovog? ima jedan šta je isto to gledao, a ne sjećam di sam to danas pročitaodr mladjo wrote:Martian Child (2007) -miks k pax i about the boy.govori o piscu Sf koji odluči usvojit malca koji govori da je s marsa..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
FilmTV
Za ovo nisam prije čuo, hvala na preporucidr mladjo wrote:Martian Child (2007) -miks k pax i about the boy.govori o piscu Sf koji odluči usvojit malca koji govori da je s marsa..8/10
- A$H
Dragonrage - 4.5/5 radi toga jer je koknu onu dosadnu zensku..
hehe film pati od nekih sitnica koje su se mogle sredit da je bilo mozda vise vremena(kad svira onaj narodnja nisam uopce skuzio kaj je Dragon rekao jer je mjuza stvarno preglasna na tom djelu..i hvala kaj si upucao kazic
...zadnji fight bi bio bolji da je zavrsio bez upotrebe oruzja...nego sa padom sa balkona, trganjem vrata ili nekaj slicno..neki efekti su stvarno bili odlicni neki malo losiji..ali sve ovisi o gledatelju i kakvo oko za to ima...a glumci, neki su se stvarno uzivili, za razliku od drugih...a monolozi nisam se mogao prestat smijat, nije da je smjesno,samo na nekim djelovima
nego te znam privatno pa kad sve to spojim smjesno mi te cut kao se tako prijetis u sebi..uglavnom hocu nastavak filma..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- john_constantine
- Knatchbull
zainteresirao si mejohn_constantine wrote:southern comfort - preodlična akcijska napeta drama, s sjajnom režijom, akcijskim scenama, scenama zamki, napetošću, bizarnim likovima, i sjajnim završetkom. Baš dobra aluzija na vijetnamski rat.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- dr mladjo
Shiri (1999)-zasad mi se potrefilo koji god film sam pogledao a da glume Min-sik Choi ili Kang-ho Song.a da ne govorim u filmu gdje obojica glume..još kad sam prepoznao sun iz lost awe: ..2 agenta j. koreje pokušavaju da uhvate agenta s koreje...8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
-
John_Ryder
- elrania
- elrania
dragonrage
prezakon
uglavnom stoji sve sto je ash nabrojao. trgala sam se na efekte. zestok je bio onaj dio s pucanjem na parkiralistu, a skuzi se kako u pozadini ljudi mirno setaju
i vidim od kud je izvucena ideja za distorzicnu kameru u bournovom ultimatumu
@dragonrage: za razilku od asha, ne znam te privatno, al svejendo je dozivljaj vidjeti te kak prijetis i setkas uokolo pucajuci. i zbilja ti super pase uloga.
jos malo pa sam i gotova s prijevodom tak da cu ovaj film definitivno dugo pamtiti. i steta sto engleski nije toliko obradena s nasim "mater psovkama" kojima su krcati dijalozi pa moram biti ogranicena na razne varijante "fuck"
prezakon
i vidim od kud je izvucena ideja za distorzicnu kameru u bournovom ultimatumu
@dragonrage: za razilku od asha, ne znam te privatno, al svejendo je dozivljaj vidjeti te kak prijetis i setkas uokolo pucajuci. i zbilja ti super pase uloga.
jos malo pa sam i gotova s prijevodom tak da cu ovaj film definitivno dugo pamtiti. i steta sto engleski nije toliko obradena s nasim "mater psovkama" kojima su krcati dijalozi pa moram biti ogranicena na razne varijante "fuck"