Last Post Wins !!!11one
- Dragonrage
- Dragonrage
Asia gore blizu kod Zvijezde...i tamo su velike porcije heheWendigo wrote:u kojem kineskom? tu kod mene na kvartu spremaju ogromne porcije, jedva pojedeš..Dragonrage wrote:Ufff...kako sam se nažderao u Kineskom...mislim da se nikada do sada nisam tako najeo tamo![]()
- Freddy
- Wendigo
sad mi se frend zaposlio kao kuhar (ima mentora ludog čiču kinezaDragonrage wrote:Asia gore blizu kod Zvijezde...i tamo su velike porcije heheWendigo wrote:u kojem kineskom? tu kod mene na kvartu spremaju ogromne porcije, jedva pojedeš..Dragonrage wrote:Ufff...kako sam se nažderao u Kineskom...mislim da se nikada do sada nisam tako najeo tamo![]()
zadnji put kad sam bio as curom, uzeli smo za doma kaj nam ostalo hehe
-
GreenHornet
- elrania
-
GreenHornet
- john_constantine
uf, sutra mi je prva godišnjica maturalne večere. Samo ću slušati mrske kolege i kolegice iz srednje kako mi se hvale kako imaju faks, bolji posao od mene, stan ili kuću, bračni status i sva ta sranja.
Hm, znate kako im odbrusiti, a da ne lažem da sam bolji od njih, ionako nisam takav, ali mrzim to slušati.
Hm, znate kako im odbrusiti, a da ne lažem da sam bolji od njih, ionako nisam takav, ali mrzim to slušati.
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- Wendigo
pa nemoj doći ako su ti mrski i ne odgovara ti njihovo društvo.. neznam, barem bi ja tako napravio.. ili napravi neki eksces.john_constantine wrote:uf, sutra mi je prva godišnjica maturalne večere. Samo ću slušati mrske kolege i kolegice iz srednje kako mi se hvale kako imaju faks, bolji posao od mene, stan ili kuću, bračni status i sva ta sranja.
uh koji divni pljusak vani..
- elrania
a isusati... kad ljudi ovo pocnu raditi ko da sami nisu zadovoljnim svojim dostignucima pa im je potreban netko nad kim se mogu izzivljavati i uciniti sebe sretnijima. a i zbilja nije neko dosegnuce bit vjencan u svojoj 23. god (il kolko vec) ...john_constantine wrote:uf, sutra mi je prva godišnjica maturalne večere. Samo ću slušati mrske kolege i kolegice iz srednje kako mi se hvale kako imaju faks, bolji posao od mene, stan ili kuću, bračni status i sva ta sranja.
bas me zanima kak se moja obljetnica izgledati... jedine osobe s kojima si ostah dobra su decki iz razreda, dok je zenski dio skroz raspao i razbahatio i uglavnom spada u ovu gore consovu skupinu .
- Asfodel