filmophil wrote:insomnia 4/5 jeben film, al pacino standardno odličan...kod nolana nemreš fulat, svaki film mu je odličan...jednom ću i norvešku verziju pogledati...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
nisam ni znao da je ovo remake..inace je odlican..Wendigo wrote:filmophil wrote:insomnia 4/5 jeben film, al pacino standardno odličan...kod nolana nemreš fulat, svaki film mu je odličan...jednom ću i norvešku verziju pogledati...potpis. moram i ja još norveški orig. pogledati..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
the forbidden kingdom (2008)
super zabavan film s mnostvom zanimljivih likova i puno kung fu akcije. jackie chan je predobar u svojoj ulozi, a jet li rastura ko monkey king.
dijalozi su me malo razocarali, jer sam ocekivala vise u odredenim trenucima, ali efekti su odlicni i lijepi.
ovo cu sigurno jos barem jednom pogledati.
super zabavan film s mnostvom zanimljivih likova i puno kung fu akcije. jackie chan je predobar u svojoj ulozi, a jet li rastura ko monkey king.
ovo cu sigurno jos barem jednom pogledati.
- A$H
Jiang hu long hu men - 4.5/5 super akcijski film..Spoilers neznam zakaj azijci toliko pucaju na smrt glavnih junaka u svakom akcijskom filmu moraju svi na kraju poginut..
tak da vec tocno znam kako ce film zavrsit a to sam kod ovog isto pogodio...I kladim se da je Yun-Fat Chow glumac koji je najvise puta u svojoj karijeri na filmu bio upucan..End
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Betmen
Hot for teacher http://www.imdb.com/title/tt0956208/
Prejebena komedija, zenska je fakat avijon, cudan humor, fakat je zabavan filmic
Prejebena komedija, zenska je fakat avijon, cudan humor, fakat je zabavan filmic
- dr mladjo
Semi-Pro (2008) ha zanimljiva komedija od will farella.ima dosta ozbiljnih scena pa ne znam da uzmem joj to za zlo ili dobro..ali gledao sam smješnije filmove od willa..7,5/10
kathy griffin 3 dugometražna stand up-a na youtube
.ovo obvnezno nabaljma s rapida
kathy griffin 3 dugometražna stand up-a na youtube
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- sikeone
-
GreenHornet
- dr_gonzo
A jeben mu znam da sam nešto propustioA$H wrote:Big Fish - 4.8/5 eto po 4. put i uvijek mi dobar kao i nakon prvog gledanja..odlican film za sve generacije...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr mladjo
Mad Detective (2007) -2 policajca istražuju zločine koji su počinjeni pištoljem policajca koji je nestao prije 18 mjeseci nakon potjere za jednim kriminalcem.osim toga stariji policajac ima sposobnost gledanja ''osobnosti'' drugih osoba.vrlo dobar krimič s odličnom završnicom..8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
house of fury (2005)
vec mi je postala rutina svaki tjedan pogledati po par azijskih akcijskih i bas uzivam. ovo je jos jedan u nizu prezabavnih ostvarenja tokom kojeg sam se strgala vise puta. prica je solidna, glumci su uvjerljivi i zanimljivi, a pokretu jesu pretjerani, no odlicno su izvedeni. za pohvaliti i preporuciti.
vec mi je postala rutina svaki tjedan pogledati po par azijskih akcijskih i bas uzivam. ovo je jos jedan u nizu prezabavnih ostvarenja tokom kojeg sam se strgala vise puta. prica je solidna, glumci su uvjerljivi i zanimljivi, a pokretu jesu pretjerani, no odlicno su izvedeni. za pohvaliti i preporuciti.