Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 24 May 2008, 15:34

GreenHornet wrote: bio sam svjedok prije par godina kad je nekoliko kosatih divljaka išlo tuči momka jer je nosio bijele hlače... :evil: jer jebiga,njima je svatko tko nije u crnom i duge kose "pederčina" :?: čast iznimkama,ali mislim da ih znam dovoljno da mogu govorit...
ja sam bila svjedokom kad je nekoliko huligana napalo s leda mog frenda koji se vracao kuci u centru zagreba; pred par tjedana jednog frenda su u tramvaju pretukli i slomili mu nosnu kost te zadali par tezih udaraca po glavi, a pred par godina su jednu djevojku iz moje bivse srednje izudarali da je cura morala odlezati par dana u bolnici.
tbh, ne znam niti jednog metalca koji je ikada pokazivao imbecilne sklonosti ovog tipa koje si ti opisao, ali bijah svjedokom brojnih izjava, prijetnji i bahacenja navijacke subkulture. iskreno, ne bih se osjecala ugodno da se sama nadem u blizini istih.
istina je sto wendigo kaze, divljak je divljak i nade se svakakvih svugdje (samo sto ja ocito nisam naletjela na sve moguce primjere od ponudenog), ali krunu divljastva cine navijacki ispadi.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 24 May 2008, 15:39

a hebiga,to si čula od bbb,torcidaši nisu takvi... :lol: :wink:
koliko god ružno zvučilo pa eto logičnije mi je čovjeku razbiti nos jer navija za klub iz drugog grada,regije,države,pogotovo ako je taj klub rival sa onim za koji navijaš,nego namlatit čovjeka jer sam ja recimo raver a on metalac... :roll:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 24 May 2008, 15:52

:lol:
a ima vas svakakvih. evo, npr. moj bratic je navijac te sam redovito igra nogomet od djetinjstva, al nikada nije pokazivao ni najmanje sklonosti za bilo kakvim agresivnim ispadima...dok pak u zgu naletim na klince od 14, 15 god. koje vec mogu zamisliti da rade gore navedene stvari. ovisi u kakvoj se sredini nades i sto se sam oznacis ko neki prioritet u zivotu.
meni je taj cijeli fenomen navijaca postao dosta odbojan upravo zbog tih ispada kod odredenih skupina, ali znam da nemam pravo sad toliko generalizirati, jer ipak postoje oni koji su sasvim "normalni".

a glede ovog namlacivanja... ovaj u tramvaju je bio pretucen jer je hajdukovac, ali ne shvacam retardiranost koja stoji iza cina namlacivanja djevojke, jer je punkerica. a opcenito, koliko jadan moras biti da krenes (tada jos maloljetnu) curu tuc...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 24 May 2008, 15:58

To se jednostavno ne može objasnit....Ili si rođen za to,ili nisi... :lol: Meni nikad u životu nije palo na pamet da se potučem s nekim kad izađem vani,općenito sam se uvijek potukao tek kad bi se morao braniti,ali kad idem na utakmicu i čujem da postoji mogućnost da nas druga skupina čeka,ili bude dojava da će doći do sukoba pošto dolaze neorganizirano nekako se "uzbudim" :lol: ono,neopisiv osjećaj i adrenalin...ali i to treba odradit u granicama normale,ne nedaj bože čovjeka trajno oštetit... :roll: :cry:

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 24 May 2008, 16:06

ja sam za da se ekipa tuče ak je fer znaci jednak br pojedinaca s jednae i s druge strane..bez oruzja itd
al kad neko napadne slabijeg il fore 5 na 1 to je za najvece Pičke....
normalno je da se subkulture tuku(vcoijek je agresivan prirodno) al u granicama normale i fer uvijeti
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

GreenHornet

Post by GreenHornet » 24 May 2008, 16:09

horrorfan wrote: al kad neko napadne slabijeg il fore 5 na 1 to je za najvece Pičke....
i
istina...al´ opet ako recimo ides sa 10 ljudi svi naoružani i naletiš na 5 "neprijatelja" ne mozes u trenutku stati i izbirati se na "eci-peci-pec" tko ce se mlatit a tko ne... :lol:

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 24 May 2008, 17:34

GreenHornet wrote:
horrorfan wrote: al kad neko napadne slabijeg il fore 5 na 1 to je za najvece Pičke....
i
istina...al´ opet ako recimo ides sa 10 ljudi svi naoružani i naletiš na 5 "neprijatelja" ne mozes u trenutku stati i izbirati se na "eci-peci-pec" tko ce se mlatit a tko ne... :lol:
pa kazem ako je ekipa nabrijana i nemaju s tim problema.. super

nek se jedan zaleti na njih 10 sta se mene tice..
al namjerno nadjacavanje nad slabijem je za papke
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

metallicat

Post by metallicat » 24 May 2008, 18:13

sve ljude koje znam, metalci, ni jedan/a nije takav kreten kao što si opisao. mislim da je malo takvih. a cajkaš svaki drugi sere po metalcima :lol: mah

dan :D
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 May 2008, 20:10

večer. bježim pod tuš i pokušat dogovorit/smisliti neki plan za večeras.. ima šta zanimljivo večeras u zg btw? (koncert, party, nešto..)

john_constantine

Post by john_constantine » 24 May 2008, 20:23

wendigo, taj avatar ti baš nikako ne priliči. :wink:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 May 2008, 20:31

john_constantine wrote:wendigo, taj avatar ti baš nikako ne priliči. :wink:
istina, za četvrtinu nijanse je more kewl than me.. :(
odoh se ubit lol. :lol:

majstoro

Post by majstoro » 24 May 2008, 21:10

e dat cu vama hrvatima 2 glasa sa moba i fona na eurusongu
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

filmofil

Post by filmofil » 24 May 2008, 21:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 May 2008, 22:47

gleda tko black mask na rtl - u? jet lee i onaj luđak iz ebola syndrome. :D
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 24 May 2008, 22:59

ne, gledah to vec prevec puta..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Locked