Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
E ne zna se.Boby wrote:Ma super da se ovdje zna kaj valja![]()
Ja nisam mogao vjerovati da je to onaj isti lik kaj glumi Jonathana Harpera u Nosferatuu
Meni je npr. taj film bio totalno razočaranje
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
- dr mladjo
Crying Fist (2005)-koreanks verzija rockya.pratimo 2 priče:jedna o nezaposlenom srednjovječnom muškarcu koji zarađuje novac tako što je ljudska vreča za udaranje te mladiča u zatvoru koji pokušava da se boksom otkupi za svoje grijehe 8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
njegov The City of Violence i Arahan su bili super...trebali bi dogovorit neku razmijenu..ako si nasao one filmove...a i ovaj bi mi dobro dosao...dr mladjo wrote:Crying Fist (2005)-koreanks verzija rockya.pratimo 2 priče:jedna o nezaposlenom srednjovječnom muškarcu koji zarađuje novac tako što je ljudska vreča za udaranje te mladiča u zatvoru koji pokušava da se boksom otkupi za svoje grijehe 8,5/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- elrania
the darjeeling limited (2007)
uzivala sam u ovom filmu od pocetka do kraja... tako je topao, saren, opipljiv i pun neke energije koja me drzala u stanju opustenosti cijelih sat i pola.
sama prica nije toliko bitna; trenuci i likovi su car cijelog ostvarenja.
nasi u cinestaru su malo pretjerali nazvavsi film komedijom i time privukli ljude koji su ocekivali nesto sasvim deseto od ponudenog. kolegica je isla i rekla da je film katastrofalno dosadan. naletih na jos par takvih komentara, no nemam ni najmanjeg razloga sloziti se s time.
uzivala sam u ovom filmu od pocetka do kraja... tako je topao, saren, opipljiv i pun neke energije koja me drzala u stanju opustenosti cijelih sat i pola.
sama prica nije toliko bitna; trenuci i likovi su car cijelog ostvarenja.
nasi u cinestaru su malo pretjerali nazvavsi film komedijom i time privukli ljude koji su ocekivali nesto sasvim deseto od ponudenog. kolegica je isla i rekla da je film katastrofalno dosadan. naletih na jos par takvih komentara, no nemam ni najmanjeg razloga sloziti se s time.
-
filmofil
- A$H
They Live - 4/5 u kinu Europa..bas sam sretan da sam imao priliku ovakav film u kinu gledat...super..
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 4/5 a gle pati od iste boljke kao i Die Hard..
Die Hard ima 2 nastavka odlicna jedan losiji i 4. pun pretjerivanja...Indiana Jones isto 2 odlicna nastavka jedan losiji i 4. toliko pretjerivanja i toliko je cuda Indiana Jones prezivio da je ono skakanje sa zaobilaznice na avion u Die Hard 4 0 bodova za John-a...
, isto mi je brdo gresaka sto u zvuku sto u montiranju upao u oci SPOILER(tipa bore se na prednjoj strani vozila, druga scena na zadnjoj strani su, ili podignu pistolj a cuje se zvuk repetiranja istog nemre ga sa jednom rukom dic i istovremeno repetirat, i male boljke oko stvari koje se pojavljuju i nestaju..)END, ali ne smeta opet cu Crystal Skull pogledat brdo puta kao sto sam i prijasnje nastavke..
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - 4/5 a gle pati od iste boljke kao i Die Hard..
Die Hard ima 2 nastavka odlicna jedan losiji i 4. pun pretjerivanja...Indiana Jones isto 2 odlicna nastavka jedan losiji i 4. toliko pretjerivanja i toliko je cuda Indiana Jones prezivio da je ono skakanje sa zaobilaznice na avion u Die Hard 4 0 bodova za John-a...
Last edited by A$H on 13 Dec 2008, 10:55, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!