welcome back.
odoh na trening, nadam se da neću uvenuti na pola puta pošto sam extra mamuran i noge me bole..
LOL da...ja sam baš s frendovima "proučavao" kojim ulicama su se sve vozili...ono, uđu kroz vrata u Klovićeve dvore i izađu u Motovunu...zatim, istrče nazad, sjedaju u auto, šibnu prvu ulicu lijevo i već su na Strosmayerovom šetalištu...onda se malo voze kroz neku selendru, pa malo kroz Novu Ves, pa još po nekim manjim ulicama pa su onda iznenada dolje kod HRT, prije savskoga mosta gdje preskaču cestu i nakon toga izljeću na Dolac LOLA$H wrote:uvijek mi zabavno gledat ovo natjeravanje po Zagrebu u Bozijem oklopu...
da to sam citao na netu prije par godina, kojim sve ulicama prolaze..uglavnom se nekak transportiraju iz jednog u drugi dio grada...Dragonrage wrote:LOL da...ja sam baš s frendovima "proučavao" kojim ulicama su se sve vozili...ono, uđu kroz vrata u Klovićeve dvore i izađu u Motovunu...zatim, istrče nazad, sjedaju u auto, šibnu prvu ulicu lijevo i već su na Strosmayerovom šetalištu...onda se malo voze kroz neku selendru, pa malo kroz Novu Ves, pa još po nekim manjim ulicama pa su onda iznenada dolje kod HRT, prije savskoga mosta gdje preskaču cestu i nakon toga izljeću na Dolac LOLA$H wrote:uvijek mi zabavno gledat ovo natjeravanje po Zagrebu u Bozijem oklopu...![]()
![]()
![]()