Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
horkolerbus

Post by horkolerbus » 13 May 2008, 21:17

tattooist ,, jako zanimljiv film ,i jako dobri efekti tetovaza
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Knatchbull

Post by Knatchbull » 13 May 2008, 22:46

Slither
ajme ljigavog filma :twisted: ježio sam se prilikom napada onih gmizavaca... odvratno. dobra strana filma je crni humor, ali ipak ništa posebno... 2,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Boby

Post by Boby » 14 May 2008, 00:07

"Suspiria"

Bila je i ostala jedno od meni najzastrašujućih i najboljih horror iskustava

dr mladjo

Post by dr mladjo » 14 May 2008, 10:15

Razorback (1984)-animals atack horror. ogromna svinja terorizira gradič u australskoj zabiti..:prayer: ..eh da su likovi bar malo pametniji jer stvarno donose neke glupe odluke ..odlična i mjuza za ovakav žanr. 8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 May 2008, 11:59

"Planet terror"
Odavno nisam pogledao nesto ovako zabavno a u drugu ruku krvavo,brutalno pa na neki nacin i umobolno.Radnja se u prvih pola sata odvija tako brzo da nisam imao vremena poci po colu u frizider.
:lol:
Zarazeni izgledaju najmocnije do sada,a onaj gnoj koji curi na sve strane i mjehurici po licu i tijelu davaju efekt da ih vise zalis nego da ih se bojis.Samo su vrlo seprtljavi i lako ih se ubija.
Sto se likova tice...Wray-ovakvog razbijaca odavno ne vidjeh...Odlicno barata pistoljem,nozevima,sakama,bas pravi SF junak.Cherry-ideja sa nogom i autromatom...Sto reci nego GENIJALNO.Ovako nesto jos nisam sreo u filmovima...Odlicni su njeni uleti sa "Beskorisni talent broj xy"
J.T. me se posebno dojmio...Čovjek na samrti moli drugoga da tajnu oko recepta odnese u grob... :lol: Lik je za komediju a odlicno se ovdje uklapa?!Svaka čast.
Razgovori među likovima su smijesni i sarkasticni...Evo nekih...

"Beskoristan je kao pimpek u pape"
"Zasto sam napisao da imam najbolji grill?Pa tko ce mi to doci osporit u ovu zabit"
"Zapela mi je noga.Ne,to je samo drvo.Da,ali svejedno osjecam kako se pila"
itd. itd.

Dvije stvari me neodoljivo podsjecaju na "28 weeks later"
SPOILER
Kad Brolin kroz cijeli metež ipak dođe do žene i pokuša je ubiti (ISTO U 28 WEEKS OTAC NAĐE DJECU),te kad kolju zaražene sa propelerima od helikoptera.

Da je brutalan ne treba posebno naglasavati-krv,smrt,nasilje kroz cijeli film u neograničenim količinama...

SVE U SVEMU LUDA KUĆA! :prayer: :supz:

9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

jigsaw

Post by jigsaw » 14 May 2008, 12:01

dr mladjo wrote:Razorback (1984)-animals atack horror. ogromna svinja terorizira gradič u australskoj zabiti..:prayer: ..eh da su likovi bar malo pametniji jer stvarno donose neke glupe odluke ..odlična i mjuza za ovakav žanr. 8,5/10
E imam to ali još nisam pogledao.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 14 May 2008, 12:24

jigsaw wrote: E imam to ali još nisam pogledao.
mjuza,kamera odlična...nečeš požalit..

@green zaboravio si scenu s minimotorom..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

jigsaw

Post by jigsaw » 14 May 2008, 12:36

U međuvremenu se pogledao Buried Alive (1990)

http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/05 ... html#dan13

Freddy

Post by Freddy » 14 May 2008, 19:26

GreenHornet wrote:"Planet terror"
Odavno nisam pogledao nesto ovako zabavno a u drugu ruku krvavo,brutalno pa na neki nacin i umobolno.Radnja se u prvih pola sata odvija tako brzo da nisam imao vremena poci po colu u frizider.
Zarazeni izgledaju najmocnije do sada,a onaj gnoj koji curi na sve strane i mjehurici po licu i tijelu davaju efekt da ih vise zalis nego da ih se bojis.Samo su vrlo seprtljavi i lako ih se ubija.
Sto se likova tice...Wray-ovakvog razbijaca odavno ne vidjeh...Odlicno barata pistoljem,nozevima,sakama,bas pravi SF junak.Cherry-ideja sa nogom i autromatom...Sto reci nego GENIJALNO.Ovako nesto jos nisam sreo u filmovima...Odlicni su njeni uleti sa "Beskorisni talent broj xy"
J.T. me se posebno dojmio...Čovjek na samrti moli drugoga da tajnu oko recepta odnese u grob... :lol: Lik je za komediju a odlicno se ovdje uklapa?!Svaka čast.
Razgovori među likovima su smijesni i sarkasticni...Evo nekih...

"Beskoristan je kao pimpek u pape"
"Zasto sam napisao da imam najbolji grill?Pa tko ce mi to doci osporit u ovu zabit"
"Zapela mi je noga.Ne,to je samo drvo.Da,ali svejedno osjecam kako se pila"
itd. itd.

Dvije stvari me neodoljivo podsjecaju na "28 weeks later"
SPOILER
Kad Brolin kroz cijeli metež ipak dođe do žene i pokuša je ubiti (ISTO U 28 WEEKS OTAC NAĐE DJECU),te kad kolju zaražene sa propelerima od helikoptera.

Da je brutalan ne treba posebno naglasavati-krv,smrt,nasilje kroz cijeli film u neograničenim količinama...

SVE U SVEMU LUDA KUĆA! :prayer: :supz:

9/10
mene isto film oduševio...odličan i zaslužuje tako visoku ocjenu
Psyho-kad je gonzo imo najbolje ubojice...na prvom mjestu je bio Bates...i baš sam pogledo jučer navečer i uživo....zadnji preokret je jedan od boljih općenito.....Norman Bates-vidi se da je pametan ali sdruge strane bolestan...uništen psihički...i takvi ubojice su najgori....zaslužen naslov,a i film dobiva zasluženu ocjenu 8.4-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Boby

Post by Boby » 14 May 2008, 23:24

Ma za desettku je. Ja mu nemrem naći nikakav nedostatak. A Batesa ti inače obavezno stavljaju među 10 najvećih likova i to ne iz horrora već iz filmova općenito

Knatchbull

Post by Knatchbull » 15 May 2008, 15:03

Storm of the century
odlična miniserija s predobrom atmosferom 8) King nam ponovo servira napetu priču s djecom koja su u opasnoti. negativac je super odglumio uglađenost i ultimativnu zlobu. likovi su jako dobro obrađeni i uvjerljivi. 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 15 May 2008, 21:50

Meatball Machine (2005)

Genijalno !!! :D
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Aryx

Post by Aryx » 16 May 2008, 05:11

Knatchbull wrote:Slither
ajme ljigavog filma :twisted: ježio sam se prilikom napada onih gmizavaca... odvratno. dobra strana filma je crni humor, ali ipak ništa posebno... 2,5/5
slither je predobar novi horrorac :roll: :lol: , prezabavan sa hrpom cool momenata i dijaloga / one linera ( pogotovo major 8) )
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

horkolerbus

Post by horkolerbus » 16 May 2008, 07:14

day of the dead ovaj novi, moram reci da su imali jaka muda da naprave opet film o zombijima,prilicno zanimljivo ,

unnamble returns stari i zanimljiv filmcic

revampired - hehe krsina od filma,a glumacka ekipa je zanimljiva
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Studeni

Post by Studeni » 16 May 2008, 12:35

villmark 6/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Post Reply