Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
jigsaw

Post by jigsaw » 06 May 2008, 11:48

Meni nije toliko loš, Kane dobro glumi...makar ne kaže skoro ni riječi... :)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 12:30

jigsaw wrote:Meni nije toliko loš, Kane dobro glumi...makar ne kaže skoro ni riječi... :)
Ak je onaj retardirano glup pogled i neko mumljanje gluma onda bi Seagal trebao Oscara dobiti LOL. Aj...to donekle i ima smisla zbog kao što GreenHornet kaže prikaza njegovog djetinjstva...ali ipak je iritantno i bez veze...možda zato jer je i sam taj zaplet takav...

A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 13:00

Dragonrage wrote:
jigsaw wrote:Meni nije toliko loš, Kane dobro glumi...makar ne kaže skoro ni riječi... :)
Ak je onaj retardirano glup pogled i neko mumljanje gluma onda bi Seagal trebao Oscara dobiti LOL. Aj...to donekle i ima smisla zbog kao što GreenHornet kaže prikaza njegovog djetinjstva...ali ipak je iritantno i bez veze...možda zato jer je i sam taj zaplet takav...
kad se vidi kakve filmove stalno gledas naravno da ti je ovo smece...jer ga nemas sa cim slicnim usporedit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 13:06

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
kad se vidi kakve filmove stalno gledas naravno da ti je ovo smece...jer ga nemas sa cim slicnim usporedit..
A ti kao gledaš puno drugačije filmove od mene??! Dobro pa koji kurac je sad tebi od jednom...sam te nečim uvrijedio ili kaj...šta si se nakostriješio od jednom... :shock: :?

A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 13:17

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
Dragonrage wrote: Ak je onaj retardirano glup pogled i neko mumljanje gluma onda bi Seagal trebao Oscara dobiti LOL. Aj...to donekle i ima smisla zbog kao što GreenHornet kaže prikaza njegovog djetinjstva...ali ipak je iritantno i bez veze...možda zato jer je i sam taj zaplet takav...
A ti kao gledaš puno drugačije filmove od mene??! Dobro pa koji kurac je sad tebi od jednom...sam te nečim uvrijedio ili kaj...šta si se nakostriješio od jednom... :shock: :?
mislio sam pod time da kad odes na tvoj blog sve kaj je na prvoj strani od filmova su filmovi iz kina mega dobri cool....nemam dojam da gledas previse trash trasheva od horrorra i filmova..imamo isti ukus za filmove i gledamo/volimo iste filmove(kaj se tice glumaca,redatelja,radnje..)ali ja pogledam i filmove koji su dno dna..a imam dojam da ti nebi nikad pogledao npr. Octopus,King Kobra,Sasquoch...ako i bi nikad ne nalazis vremena za takve filmove...to je samo moje misljenje i dojam...mozda skrivas tu stranu sebe pa grijasim :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2008, 13:23

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: kad se vidi kakve filmove stalno gledas naravno da ti je ovo smece...jer ga nemas sa cim slicnim usporedit..
mislio sam pod time da kad odes na tvoj blog sve kaj je na prvoj strani od filmova su filmovi iz kina mega dobri cool....nemam dojam da gledas previse trash trasheva od horrorra i filmova..imamo isti ukus za filmove i gledamo/volimo iste filmove(kaj se tice glumaca,redatelja,radnje..)ali ja pogledam i filmove koji su dno dna..a imam dojam da ti nebi nikad pogledao npr. Octopus,King Kobra,Sasquoch...ako i bi nikad ne nalazis vremena za takve filmove...to je samo moje misljenje i dojam...mozda skrivas tu stranu sebe pa grijasim :lol: :lol:
Eto vidiš...varaš se...gledao bi ih...ali em mi se ne da skidati, a niti kupovat. Dapače...s guštom pogledam tako nešto samo nemam baš toliko prilika...

Studeni

Post by Studeni » 06 May 2008, 13:29

Just before dawn (1981)..... cheapo killer diller.....na granici "smiješno loše" i "loše loše"...makar, isplatilo se zbog zadnjeg killa koji je snimješan (!?)...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Betmen

Post by Betmen » 06 May 2008, 19:43

Aryx wrote:doomsday 7.5/10
film je cista kopija vec prije prozvakane teme, nema nis dobro u njemu.

elrania

Post by elrania » 06 May 2008, 19:52

the cottage (2008)
zabavan film sa simpaticnim likovima kojima sam iskreno zazeljela drugaciji ishod.
radnja je malo cudna i prva polovica filma nema veze s horrorom, dok drugu krasi happy time s lokalnim mutantom lose maske.
izuzev toga kakav je ishod, svida mi se neocekivanost dogadaja i to sto se nikog posebno ne mazi, te su reakcije realnije nego u ostalim filmovima ovog zanra.
isplati se pogledati i ne ocekivati nesto vise od prolazne razonode.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 May 2008, 20:42

elrania wrote:the cottage (2008)
zabavan film sa simpaticnim likovima kojima sam iskreno zazeljela drugaciji ishod.
radnja je malo cudna i prva polovica filma nema veze s horrorom, dok drugu krasi happy time s lokalnim mutantom lose maske.
izuzev toga kakav je ishod, svida mi se neocekivanost dogadaja i to sto se nikog posebno ne mazi, te su reakcije realnije nego u ostalim filmovima ovog zanra.
isplati se pogledati i ne ocekivati nesto vise od prolazne razonode.
No, mješavina crnog humornog krimića i slashera. :D A mutant mi baš ima odličnu masku. A tek ludi završetak. :prayer: A tek kada kastrira žrtvu i počne prodirati rukom u trbuh sve dok ne izvadi glavu s kralježnicom. :D
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 06 May 2008, 21:16

ma dobar je :D
thumbs up za britanski crni humor

gangs of the dead (2006) iliti 48 weeks later
lose... prevrtih ga na nekim djelovima, jer se nije dalo gledati.
zombiji bljuju plavu tekucinu i glasaju se ko lavovi, sto btw moze ispast cist' ok, ali ovdje je zbilja lose kad se zbroji s ostalim elementima koji mu bez pogovora daju negativne kritike.
sama tema i smjestaj su u biti ok i odlicno bi se uklopili u neki crnohumorni ambijent da se malo proradilo na svemu, no eto...

Ghrall

Post by Ghrall » 06 May 2008, 21:33

elrania wrote:ma dobar je :D
thumbs up za britanski crni humor

gangs of the dead (2006) iliti 48 weeks later
lose... prevrtih ga na nekim djelovima, jer se nije dalo gledati.
zombiji bljuju plavu tekucinu i glasaju se ko lavovi, sto btw moze ispast cist' ok, ali ovdje je zbilja lose kad se zbroji s ostalim elementima koji mu bez pogovora daju negativne kritike.
sama tema i smjestaj su u biti ok i odlicno bi se uklopili u neki crnohumorni ambijent da se malo proradilo na svemu, no eto...

Meni je film ultra loš bio a pogotovo su me glumci iritirali i jedva sam ga nekako pogledao do kraja.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 May 2008, 22:06

elrania wrote:gangs of the dead (2006) iliti 48 weeks later
elrania... whyyyyyyyyyyyy :lol: :wink:

A$H

Post by A$H » 06 May 2008, 23:20

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
Dragonrage wrote: A ti kao gledaš puno drugačije filmove od mene??! Dobro pa koji kurac je sad tebi od jednom...sam te nečim uvrijedio ili kaj...šta si se nakostriješio od jednom... :shock: :?
Eto vidiš...varaš se...gledao bi ih...ali em mi se ne da skidati, a niti kupovat. Dapače...s guštom pogledam tako nešto samo nemam baš toliko prilika...
ja imam, pa lako se neki film posudi.. :lol:

Knatchbull

Post by Knatchbull » 07 May 2008, 11:12

Cujo
na prvi pogled onaj psić izgleda brižan, stidljiv i zbunjen a kad ono... :twisted: stvarno dobra ekranizacija Kinga s odličnom glumom koja me jako ugodno iznenadila. Cujo je odličan, stvarno su ga dobro ušminkali i izdresirali. jedina zamjerka ide happy endu 4,2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Post Reply