Koji ste horror zadnji gledali?
- elrania
dead silence (2007)
krenula sam ovo gledat jos negdje oko nove godine i odustah odmah i sinoc sam ga opet pokrenula i zaspala sam negdje nakon 40 min...
ono sto sam vidjela nije nista posebno, likovi su klimavi i dosta prozirni, detektiv je ocajno nezanimljiv, a sama tema nije ni tak losa te mi je ok ta "kvaka" oko ubijanja, ali zbilja je prezenirano na dosadan nacin...
idem sada pogledati taj kraj i potvrditi si da je i oststak filma ovakav...
krenula sam ovo gledat jos negdje oko nove godine i odustah odmah i sinoc sam ga opet pokrenula i zaspala sam negdje nakon 40 min...
ono sto sam vidjela nije nista posebno, likovi su klimavi i dosta prozirni, detektiv je ocajno nezanimljiv, a sama tema nije ni tak losa te mi je ok ta "kvaka" oko ubijanja, ali zbilja je prezenirano na dosadan nacin...
- Freddy
meni je film odličan...pogotovo mi je dobra ideja filma kad se pojavi lutak....sve se zaustavi...ništa ne čuješ...film ki je bio zanimljiv od početka do krajaelrania wrote:dead silence (2007)
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Knatchbull
- elrania
bas gledam ostatak filma i upravo sam zapela na 1:31:51 i kad ono, malo desno, dolje, jasno vidljiv lutak iz sawjigsaw wrote:Dead Silence mi je vrlo dobar film sa malo glupavim krajem...
edit: evo, pogledano i postalo je bolje pred kraj, mada je taj veliki preokret nekako povrsno okoncan... i shvatih cemu lutkica iz saw
- Knatchbull
- john_constantine
-
John_Ryder
- Scarface
bakero wrote:i meni isto a i većini vjerujem!Knatchbull wrote:meni je kraj najbolji dio filmajigsaw wrote:Dead Silence mi je vrlo dobar film sa malo glupavim krajem...
Dobra je baza s onim mrtvim starcem, ali sveukupno kraj je glupost.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
- HorrorHR
- Site Admin