Last Post Wins !!!11one
- Aryx
to je isto kao da kazes da svi svecenici vole dirati djecu po spolnim organima ....John_Ryder wrote:ma zna se na šta liče hrv. bolnice ,a doktori su smradovi koji traže par soma eura da nešto pošteno obaveA$H wrote:pa i namjeravaju ga tuzit i bolnicu itd... a koje mi je sve stvari iz bolnice isprica..htio sam otrcat tamo i zatuc ih..John_Ryder wrote: licencu mu treba oduzet
npr. kad su isli malog pogledat kako je, obukli su ih od glave go pete u zastitna odijela prali ruke vise puti i premazali alkoholom..te ih pustili unutra..a iza njih ulazi lik iz odrzavanja u masnom kombinezonu i prljavim rukama da mora kao nesto popravit/provjerit tu unutra..?? di je tu logika...idiotizam..
radi takvih primjera kojih nazalost ima sve vise, se stvara objektivno losa slika o takvim zanimanjima...
a stanje u hrv. bolnicama je opcenito katastrofalno
Last edited by Aryx on 18 Apr 2008, 00:32, edited 1 time in total.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- maddjuro
a sta ces, kad sam ja pred par godina rasjekao glavu pavši s bicikla (40-ak šavova) zažili su mi nekak pogrešno glaviu, tak da se stvorio hemato, i onda par daa kasnije , izgledavši ko E.T., su mi išli opet orvarat tu ranu da bi mi s nekim cjevčicama išli tu krv ispumpavat. Bez anetezije, sam s onom nekom beskorisnom lokalnom. sam nisam ziher jeli to bila njihova krivica što su mi to zašs išli zašit, il se to nije moglo predvidit.Almislim da su oni zasrali...
Iako iz toga je proizašlo nešto pozitivno. kolko se sjećam, nakone te nesreće su mi se počeli horrori dopadat više nego inače , a i kolko mi kažu oni koji me poznaju otkad, da sam se promjenio s normal na psyhotic
Iako iz toga je proizašlo nešto pozitivno. kolko se sjećam, nakone te nesreće su mi se počeli horrori dopadat više nego inače , a i kolko mi kažu oni koji me poznaju otkad, da sam se promjenio s normal na psyhotic
I may be an idiot, but i am no fool.
- Knatchbull
- elrania
mene su nakon operacije apendixa tak fino srucno zasili da se rana uspjela inficirati i rastvorila se 3 dana nakon sto su mi skinuli konce, ustvrdili da je sve super i poslali doma te sam tada imala sto vidjeti... sukrvica i gnoj kako mi se cijede iz trbuha u malo vecim kolicinamaDjuro21 wrote:a sta ces, kad sam ja pred par godina rasjekao glavu pavši s bicikla (40-ak šavova) zažili su mi nekak pogrešno glaviu, tak da se stvorio hemato, i onda par daa kasnije , izgledavši ko E.T., su mi išli opet orvarat tu ranu da bi mi s nekim cjevčicama išli tu krv ispumpavat. Bez anetezije, sam s onom nekom beskorisnom lokalnom. sam nisam ziher jeli to bila njihova krivica što su mi to zašs išli zašit, il se to nije moglo predvidit.Almislim da su oni zasrali...
i onda dozivih once-in-a-lifetime dozivljaj gdje vidjeh kak mi izgleda tkivo ispod epiderme. i onda jos 2tj lezanja u bolnici
jutro/dan
- Dragonrage
- A$H
- Dragonrage
- Asfodel