Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Post by metallicat » 17 Apr 2008, 22:27

Evil Xander wrote:
metallicat wrote:ja bi ovakav grudnjak :mrgreen:

Image
Ti uzmi grudnjak, meni daj ostalo. Lijep pupak. 8)
što se mene tiče, može 8)
Image

elrania

Post by elrania » 17 Apr 2008, 22:33

Evil Xander wrote:
metallicat wrote:ja bi ovakav grudnjak :mrgreen:

Image
Ti uzmi grudnjak, meni daj ostalo. Lijep pupak. 8)
:D

zgodni grudnjaci, al jedina funkcija im je za poziranje.
ovaj prvi izgleda neudobno...a ko'da da joj je i broj manji

djuro ima super avatar :D

Evil Xander

Post by Evil Xander » 17 Apr 2008, 23:24

elrania wrote: zgodni grudnjaci, al jedina funkcija im je za poziranje.
ovaj prvi izgleda neudobno...a ko'da da joj je i broj manji

Najljepse stvari su generalno i najbeskorisnije. :D

Volim lijepe stvari. 8)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Apr 2008, 23:27

noch.

A$H

Post by A$H » 17 Apr 2008, 23:35

vecer.. :(
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 17 Apr 2008, 23:43

a cto je bijo?

A$H

Post by A$H » 17 Apr 2008, 23:46

ma frend iz osnovne me nazvao danas..do sad smo bili u bircu..zena mu rodila blizance dva mjeseca prije roka..mladji preminuo, stariji se jos bori za zivot..i to sve greska jebenog ginekologa... :evil: :evil:

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Apr 2008, 23:47

ma najbolje ne nosi grudnjke, do određene dobi, jer grudnjake rade muški šovinisti,

spalite grudnjake, za žene do određene životne dobi. :gorigori: :gorigori: :gorigori: :gorigori:
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 17 Apr 2008, 23:59

A$H wrote:ma frend iz osnovne me nazvao danas..do sad smo bili u bircu..zena mu rodila blizance dva mjeseca prije roka..mladji preminuo, stariji se jos bori za zivot..i to sve greska jebenog ginekologa... :evil: :evil:
ufff 2mj... :?
koji je tocno propust ginekologa bio? :?

A$H

Post by A$H » 18 Apr 2008, 00:02

elrania wrote:
A$H wrote:ma frend iz osnovne me nazvao danas..do sad smo bili u bircu..zena mu rodila blizance dva mjeseca prije roka..mladji preminuo, stariji se jos bori za zivot..i to sve greska jebenog ginekologa... :evil: :evil:
ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Apr 2008, 00:04

A$H wrote:
elrania wrote:
ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...
licencu mu treba oduzet

elrania

Post by elrania » 18 Apr 2008, 00:08

uz koji posao si taj dopusta nemar... katastrofa
mogu ga tuzit i dobije zatvorsku kaznu i jos mu licencu oduzmu
znam za slucaj u okolici ka gdje je bila slicna situacija gdje se pacjent stavio na 2. mj i skoro ostao bez noge, no na kraju se smilovao doktoru i ovaj nije dobio 3 god il kolko vec...

A$H

Post by A$H » 18 Apr 2008, 00:10

John_Ryder wrote:
A$H wrote:
elrania wrote: ufff 2mj... :?
licencu mu treba oduzet
pa i namjeravaju ga tuzit i bolnicu itd... a koje mi je sve stvari iz bolnice isprica..htio sam otrcat tamo i zatuc ih..

npr. kad su isli malog pogledat kako je, obukli su ih od glave go pete u zastitna odijela prali ruke vise puti i premazali alkoholom..te ih pustili unutra..a iza njih ulazi lik iz odrzavanja u masnom kombinezonu i prljavim rukama da mora kao nesto popravit/provjerit tu unutra..?? di je tu logika...idiotizam..

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Apr 2008, 00:19

A$H wrote:
John_Ryder wrote:
A$H wrote: ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...
licencu mu treba oduzet
pa i namjeravaju ga tuzit i bolnicu itd... a koje mi je sve stvari iz bolnice isprica..htio sam otrcat tamo i zatuc ih..

npr. kad su isli malog pogledat kako je, obukli su ih od glave go pete u zastitna odijela prali ruke vise puti i premazali alkoholom..te ih pustili unutra..a iza njih ulazi lik iz odrzavanja u masnom kombinezonu i prljavim rukama da mora kao nesto popravit/provjerit tu unutra..?? di je tu logika...idiotizam..
ma zna se na šta liče hrv. bolnice ,a doktori su smradovi koji traže par soma eura da nešto pošteno obave

elrania

Post by elrania » 18 Apr 2008, 00:24

John_Ryder wrote: ma zna se na šta liče hrv. bolnice ,a doktori su smradovi koji traže par soma eura da nešto pošteno obave
to uglavnom varira od dokora do doktora...ali na kraju krajeva ipak prevladava. i vecinom su oni stariji ti koji ocekuju nesto
zalosno je sto pacjenti smatraju to normalnim i podlijezu sistemu bez prigovora.

aj, noc svima

Locked