Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 13 Apr 2008, 15:45

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
Deimos wrote:zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava
je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita. 8)
ma daj, molim te. :lol: I ja isto tako mogu obući nekoga u neku vreću, namazati blatom i to je to. Ma bolji mi je romeov dizajn, naročito u day of dead.
ufff, ne bih se složio.. :lol:
dobri su romerovi ofc, ali veća mi je fora truli zombi koji fakat strašno izgleda nego napudrane face. :D pogotovo oni plavi crnci u dawnu.. :mrgreen:

Aryx

Post by Aryx » 13 Apr 2008, 15:54

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
Deimos wrote:zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava
je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita. 8)
ma daj, molim te. :lol: I ja isto tako mogu obući nekoga u neku vreću, namazati blatom i to je to. Ma bolji mi je romeov dizajn, naročito u day of dead.
ma fulchijevi zombiji su predobri :D jedni od boljih zombija ....

inace vidim da se raspravlja o spiderman 3 . samo bih rekao da mi je film katastrofa...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 13 Apr 2008, 16:27

re-animator (1985)
nemam bas puno za rec, osim da mi je apsolutno jedan od najzescih filmova koji se bavi living dead tematikom
odlicne doze humora, zanimljiv zaplet i rasplet te nezaboravni headless evil guy ga cine zbilja posebnim i nezaboravnim.

stir of echoes (1999)
vec mi je predugo stajao po strani i tek ga sada pogledah i pozitivno se iznenadih. zbilja dobra prica koja ne srlja ravno naprijed nego na zanimljiv nacin uplice sitne elemente koji je produbljuju i cine dinamicnijom.
iako se bavi tematikom duhova, film nije uopce jeziv, no nadmasuje vecinu takvih koje sam gledala u zadnje vrijeme cisto zbog razrade radnje i uzivljenosti samih glumaca u svoje likove.

A$H

Post by A$H » 13 Apr 2008, 16:43

elrania wrote: stir of echoes (1999)
vec mi je predugo stajao po strani i tek ga sada pogledah i pozitivno se iznenadih. zbilja dobra prica koja ne srlja ravno naprijed nego na zanimljiv nacin uplice sitne elemente koji je produbljuju i cine dinamicnijom.
iako se bavi tematikom duhova, film nije uopce jeziv, no nadmasuje vecinu takvih koje sam gledala u zadnje vrijeme cisto zbog razrade radnje i uzivljenosti samih glumaca u svoje likove.
definitivno..gledah ga vise puta..i na TVu je bio prosle godine..medju boljim ghost filmovima..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 13 Apr 2008, 16:54

Gosp. wrote:
Ghostface wrote: Ma odjebi ti, neće niko srat tako po meni, je li ti jasno!!!
A što ćeš mu napraviti ako ne prestane? :lol:

:lol: :lol: :twisted: :twisted:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 13 Apr 2008, 16:56

vezat će ga lisicama i bičovati... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Apr 2008, 16:57

Aryx wrote:
john_constantine wrote:
Wendigo wrote: je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita. 8)

inace vidim da se raspravlja o spiderman 3 . samo bih rekao da mi je film katastrofa...
nemoj, i tebe će napadati. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Apr 2008, 17:03

john_constantine wrote:
Aryx wrote:
john_constantine wrote: ma daj, molim te. :lol: I ja isto tako mogu obući nekoga u neku vreću, namazati blatom i to je to. Ma bolji mi je romeov dizajn, naročito u day of dead.

Pa kako i ne bi, film je odličan. 8) Čoviće, svi ste prema njemu ka ja prema Descentu. :twisted:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Apr 2008, 17:17

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Aryx wrote:ma fulchijevi zombiji su predobri :D jedni od boljih zombija ....

Pa kako i ne bi, film je odličan. 8) Čoviće, svi ste prema njemu ka ja prema Descentu. :twisted:
ma meni je spiderman 2 najbolji. :wink: A spiderman 3 sam jedva gledao pošto imam nekakvu lošu dvd kopiju s užasnom slikom...
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 13 Apr 2008, 17:56

meni je Spiderman 3 dobar film čak što se tiče akcije i dinamike i bolji od prva dva pa se ne mogu složitit sa tvrdnjom da je preloš ali svatko ima svoje mišljenje

sikeone

Post by sikeone » 13 Apr 2008, 17:59

Vacancy- dobar film sa izvrsnim trajanjem od samo osamdesetak minuta što kod ovakvih filmova cijenim :D

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Apr 2008, 20:10

aliene 1,2,4- fenomenalni filmovi
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 13 Apr 2008, 20:13

Djuro21 wrote:aliene 1,2,4- fenomenalni filmovi
kaj si 3. preskocio.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Apr 2008, 20:17

Djuro21 wrote:aliene 1,2,4- fenomenalni filmovi
4.fenomenalna :roll:
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Ghrall

Post by Ghrall » 13 Apr 2008, 20:45

Wendigo wrote:
Slažem se definitivno.Fulcijevi baš izgledaju trulo onak kak treba.

Post Reply