ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..john_constantine wrote:![]()
![]()
Što vam je? Ste ustali na krivu nogu?
Koji ste horror zadnji gledali?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
- Scarface
A$H wrote:ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..john_constantine wrote:![]()
![]()
A dobro, ja san opet budala u ovoj raspravi. History repeats itself, doesn't it?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
samo se prva recenica odnosi na tebe..Ghostface wrote:A$H wrote:ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..john_constantine wrote:![]()
![]()
A dobro, ja san opet budala u ovoj raspravi. History repeats itself, doesn't it?
- Scarface
A$H wrote:samo se prva recenica odnosi na tebe..Ghostface wrote:A$H wrote: ma kad sere bezveze..sve mu kazem u postu i sad se opet ponavlja i izvrce gluposti,ali meni se neda ponavljat. ne vrijedi se sa budalom ni raspravljat, spustit ce te na svoj nivo i pobjedit iskustvom..
A dobro, ja san opet budala u ovoj raspravi. History repeats itself, doesn't it?..poznato..
Joj šta si lukav, divota jedna. Ma jedi govna!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:ej, dosta vas dvojica. Nemam ništa protiv rasprava o filmovima i to, ali ovo se sve svodi samo na glupo vrijeđanje. Ohladite se obadvojica.
Oprosti, ali s konkretnim vrijeđanjem je ipak on počeja, a ja nikom neću ostat dužan.
- A$H
ti si prvi rekao kako ti je pun kurac pljuvatora, a mene si svrsto u istoj recenici sa njima..tako da si ti prvi poceoGhostface wrote:john_constantine wrote:ej, dosta vas dvojica. Nemam ništa protiv rasprava o filmovima i to, ali ovo se sve svodi samo na glupo vrijeđanje. Ohladite se obadvojica.
Oprosti, ali s konkretnim vrijeđanjem je ipak on počeja, a ja nikom neću ostat dužan.
- Scarface
A$H wrote:ti si prvi rekao kako ti je pun kurac pljuvatora, a mene si svrsto u istoj recenici sa njima..tako da si ti prvi poceoGhostface wrote:john_constantine wrote:ej, dosta vas dvojica. Nemam ništa protiv rasprava o filmovima i to, ali ovo se sve svodi samo na glupo vrijeđanje. Ohladite se obadvojica.
Ma je li? A šta, smeta ti to "kurac", a da san reka "dosta mi je tih pljuvatora" to ti onda ne bi bila uvreda (ili riječ pljuvator, ako te to uvridilo onda si u kurcu)? Ionako to nije uvreda, već malo grublji odnos prema tome, a to šta si ti onda reagira onako kako jesi je ipak drugačije, pogledaj malo bolje. Uostalom, nije bitno ko je prvi, nismo dica, bitno je to da sad znan s kin ne triban više imat ikakvog posla.
- john_constantine
ma daj, molim te.Wendigo wrote:je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita.Deimos wrote:zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava
Michel puši karu.