Last Post Wins !!!11one
- Aryx
- Asfodel
-
John_Ryder
-
Ghrall
- Vorador
Baš sjedimo u parkiću kod zgrade i pričamo nešto kad odjedamput bane neki lik po stepenicama i prođe pored nas s time da se barem pet puta osvrnuo za nama dok je hodao ( neki čudni migoljasti hod). Nastavimo mi pričat i ja se slučajno okrenem i skužim tipa kako nam se šulja iza leđa kroz neko grmlje ali kada smo ga snimili ( ja reko frendu ) tip se uspeo na parkiralište i sakrio se iza auta te se natavio saginjat a onda je otišao...
Kakvih manijaka ima....

- Scarface
Vorador wrote:Baš sjedimo u parkiću kod zgrade i pričamo nešto kad odjedamput bane neki lik po stepenicama i prođe pored nas s time da se barem pet puta osvrnuo za nama dok je hodao ( neki čudni migoljasti hod). Nastavimo mi pričat i ja se slučajno okrenem i skužim tipa kako nam se šulja iza leđa kroz neko grmlje ali kada smo ga snimili ( ja reko frendu ) tip se uspeo na parkiralište i sakrio se iza auta te se natavio saginjat a onda je otišao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvih manijaka ima....
![]()
![]()
Nije to baš za smijat se, ja bi se prisra, vjerojatno bi ga pita koji kurac radi i potira ga (bolje i to, nego mučat pa kasnije strepit da ti izleti negdi).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Vorador
Ma kod zgrade bili! To je naš teritorijGhostface wrote:Vorador wrote:Baš sjedimo u parkiću kod zgrade i pričamo nešto kad odjedamput bane neki lik po stepenicama i prođe pored nas s time da se barem pet puta osvrnuo za nama dok je hodao ( neki čudni migoljasti hod). Nastavimo mi pričat i ja se slučajno okrenem i skužim tipa kako nam se šulja iza leđa kroz neko grmlje ali kada smo ga snimili ( ja reko frendu ) tip se uspeo na parkiralište i sakrio se iza auta te se natavio saginjat a onda je otišao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvih manijaka ima....
![]()
![]()
Nije to baš za smijat se, ja bi se prisra, vjerojatno bi ga pita koji kurac radi i potira ga (bolje i to, nego mučat pa kasnije strepit da ti izleti negdi).
-
John_Ryder
možda se zaljubio u nekog od vas pa nezna kako da mu priđeVorador wrote:Ma kod zgrade bili! To je naš teritorijGhostface wrote:Vorador wrote:Baš sjedimo u parkiću kod zgrade i pričamo nešto kad odjedamput bane neki lik po stepenicama i prođe pored nas s time da se barem pet puta osvrnuo za nama dok je hodao ( neki čudni migoljasti hod). Nastavimo mi pričat i ja se slučajno okrenem i skužim tipa kako nam se šulja iza leđa kroz neko grmlje ali kada smo ga snimili ( ja reko frendu ) tip se uspeo na parkiralište i sakrio se iza auta te se natavio saginjat a onda je otišao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvih manijaka ima....
![]()
![]()
Nije to baš za smijat se, ja bi se prisra, vjerojatno bi ga pita koji kurac radi i potira ga (bolje i to, nego mučat pa kasnije strepit da ti izleti negdi).![]()
![]()
Ali priznajem da mi nije bilo svejedno kad sam ga snimio iza leđa..
- elrania
- Knatchbull
-
GreenHornet