Koji ste horror zadnji gledali?
- Dragonrage
Land of the Dead 3,5/5 - hehe...ovako je trebao izgledati Resident Evil serijal, barem što se vizualnoga aspekta tiče. Romero još uvijek zna što radi, dapače, uspješno se prilagodio novim, modernim vremenima i upotrebi CGI-a...koristi ga samo u najnužnijim trenucima i koristi ga jako dobro. Jedino što sam ostao razočaran pričom...tj., s obzirom na naslov očekivao sam nešto "epskije", većeg razmjera, a na kraju umjesto zombie invazije cijele zemlje kao što je naslov obećavao, vidimo samo jedan gradić iz kojeg se gl. junaci gotov niti ne maknu...dakle ništa novo i još neviđeno. Akcija je jako dobra, gore također, casting mi je malo fulan...ni Simon Baker ni John Leguizamo mi baš ne pašu za ovaj filma, a Hooper je isti kao i uvijek, vječiti negativac pun sebe.
Uglavnom, ok zombie film, niš posebno, ali opet bolji od većine sranja sličnog horror pod žanra koja se svakodnevno izbacuju...Resident Evil serijal, Day of the Dead 2: Contagium i toime sl.
Uglavnom, ok zombie film, niš posebno, ali opet bolji od većine sranja sličnog horror pod žanra koja se svakodnevno izbacuju...Resident Evil serijal, Day of the Dead 2: Contagium i toime sl.
- Dragonrage
- Knatchbull
nemoguće...Dragonrage wrote:Ma kaj ti je...izgubio bi na kvaliteti LOLdr mladjo wrote:Cannibalist wrote:The Descent opet
10/10ma descent se treba gledat minimalno svakih 6 mjeseci..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
Ma to ga ja zajebavam zbog jedne druge rasprave s drugog foruma di smo također on i ja...Knatchbull wrote:nemoguće...Dragonrage wrote:Ma kaj ti je...izgubio bi na kvaliteti LOLdr mladjo wrote:ma descent se treba gledat minimalno svakih 6 mjeseci..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svako malo ga gledam i svaki put uočim neki novi detalj...
- metallicat
-
GreenHornet
-
Unreal
meni je isto film bezvezan unatoč toliko pohvala.nije mi zabavan,smješan,zanimljiv,strašan i itd. još su mi likovi išli na živce,no barem je zato bilo zabavno gledati njihovo masakriranjemetallicat wrote:hatchet![]()
koje izgubljeno vrijeme
. ovo je prvi put da sam gledala film i trudila se svim silama da ne zapim tako da ga ne moram gledat drugi dan opet. tu nema apsolutno ničeg zabavnog niti smiješnog. eventualno sam 2-3 put rastegnula 1 cm usta. halloween 4 i 5 je premija naspram ovog. ah
0,5/5
- Freddy
meni je solidan film,ali sam isto par puta skoro zaspometallicat wrote:hatchet![]()
koje izgubljeno vrijeme
. ovo je prvi put da sam gledala film i trudila se svim silama da ne zapim tako da ga ne moram gledat drugi dan opet. tu nema apsolutno ničeg zabavnog niti smiješnog. eventualno sam 2-3 put rastegnula 1 cm usta. halloween 4 i 5 je premija naspram ovog. ah
0,5/5
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
Saw 4 - u, obožavam ovaj serijal.
Uobičajena količina krvi, obrata i zamki. Glumci su dobri, napeta radnja, zabavne i smrtonosne zamke, nepredvidljivi obrati i napeta atmosfera do finalnog završetka. Ali zbunjuje dio koji povezuje prošlost i sadašnjost.
SPOILER
Na početku, zar žrtva nije mogla prisilno ranije otvoriti usta i spasiti obadvojicu? I nema baš smisla, zašto bi na kraju glavni krivac sve to napravio? Zar je riječ o uobičajeno fori opsesije s ubojicom kojega proganja...
SPOILER.
SPOILER
Na početku, zar žrtva nije mogla prisilno ranije otvoriti usta i spasiti obadvojicu? I nema baš smisla, zašto bi na kraju glavni krivac sve to napravio? Zar je riječ o uobičajeno fori opsesije s ubojicom kojega proganja...
SPOILER.
Michel puši karu.
- metallicat
pogledaj još jednomUnreal wrote:meni je isto film bezvezan unatoč toliko pohvala.nije mi zabavan,smješan,zanimljiv,strašan i itd. još su mi likovi išli na živce,no barem je zato bilo zabavno gledati njihovo masakriranjemetallicat wrote:hatchet![]()
koje izgubljeno vrijeme
0,5/5
. btw ipak nije po meni toliko loš da ga se stavi u isti rang kao katastrofalan halloween 5
@ shvatih da je rec do sad mislim svima odličan

- Knatchbull