Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 25 Mar 2008, 11:59

Aryx wrote:
A$H wrote:
Aryx wrote: Pa ipak je to po prici od kinga , a likove i ostale dogadaje je on stvorio ( ako se redatelj drzao knjige naravno ) ... strasno
da i, koliko je adaptacija od kinga ispalo sranje, a knjige su bile super...malo pretjerujes..
Pa ocikavao sam puno vise sto se price tice , ne u smislu odakle su ta stvorenja i slicna pitanja , nego dogadaji unutar filma te razmisljanje likova je totalna banana. Istina ima puno losih kingovih adaptacija ( nisam ih mislim sve gledao ) ali ovo je jedna od najgorih koje sam imao prilike vidjeti .

tek sad sam vidio da si odgovorio..

pa onda si ti jako malo njegovih adaptacija pogledao...jako malo....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 25 Mar 2008, 12:28

ja ne kuzim vas ljudi..sto vam je lose u mistu???
Ja sam pogledo i osto paf. pogotov kraj....Likovi dobro glume,reakcije su ocekivane....
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Freddy

Post by Freddy » 25 Mar 2008, 12:46

A$H wrote:
Aryx wrote:
A$H wrote: da i, koliko je adaptacija od kinga ispalo sranje, a knjige su bile super...malo pretjerujes..
Pa ocikavao sam puno vise sto se price tice , ne u smislu odakle su ta stvorenja i slicna pitanja , nego dogadaji unutar filma te razmisljanje likova je totalna banana. Istina ima puno losih kingovih adaptacija ( nisam ih mislim sve gledao ) ali ovo je jedna od najgorih koje sam imao prilike vidjeti .

tek sad sam vidio da si odgovorio..

pa onda si ti jako malo njegovih adaptacija pogledao...jako malo....
slažem se...ne možeš govorit sad,king je sranje,ovo ono....pa uvjek kod svakog pisca se dogodi neki pad,makar meni mist je odlično napravljen,King ostaje još uvjek na vrhu :wink:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Knatchbull

Post by Knatchbull » 25 Mar 2008, 12:50

Nemojte Kinga blatit na osnovu ovog filma...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 15:13

Jutro :D

Pa kazem da me razocarao u Mistu , sto je tu je ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Mar 2008, 15:24

Knatchbull wrote:Nemojte Kinga blatit na osnovu ovog filma...
A kao ima ga se na osnovu čega i blatiti hehe 8) :twisted: :twisted:

@ Aryx - pogledaj si Maximum Overdrive, pa ćeš vidjeti razočaranja...ili 'Salem's Lot iz 2004...

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 15:31

Dragonrage wrote:

@ Aryx - pogledaj si Maximum Overdrive, pa ćeš vidjeti razočaranja...ili 'Salem's Lot iz 2004...
pa usporedujuci ga s knjigama poput The Stand ( :prayer: ), It, Insomnia , Dark Tower , ovo je bas neocekivano bezveze od njega .

Knatchbull

Post by Knatchbull » 25 Mar 2008, 15:37

Dragonrage wrote:
nisam čitao knjigu tako da ne znam. isto tako ne znam koliko film prati radnju u knjizi...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Mar 2008, 15:39

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:

pa usporedujuci ga s knjigama poput The Stand ( :prayer: ), It, Insomnia , Dark Tower , ovo je bas neocekivano bezveze od njega .
A ne znam baš...istina ne sjećam se ja baš najbolje tih primjera, ali Darabont još uvijek uvjerljivo vodi sa Kingovim ekranizacijama što se kvalitete tiče...a Mist je na treće mjestu ako se mene pita...
Sve ovo ostalo je dobra zabava, dobar scare, ali ova tri Darabontova filma su po meni i nešto više....

elrania

Post by elrania » 25 Mar 2008, 15:39

ha... pobjegoh doma s rucka i zaobidoh popodnevno sjedenje u nsk kako bih izbjegla kisu, a ono snijeg pocne...opet
bome ga ima...

a nista...idem nastaviti sa scrubs gdje sam sinoc stala :D

Knatchbull

Post by Knatchbull » 25 Mar 2008, 15:42

evo i nama došao snijeg. jest da je sav jadan i sramežljiv, al svejedno rado viđen 8)
viš sad si me sjetila na scrubse... mogao bih 4 sezonu završit

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 15:42

Dragonrage wrote:
Aryx wrote:
Dragonrage wrote: A kao ima ga se na osnovu čega i blatiti hehe 8) :twisted: :twisted:

A ne znam baš...istina ne sjećam se ja baš najbolje tih primjera, ali Darabont još uvijek uvjerljivo vodi sa Kingovim ekranizacijama što se kvalitete tiče...a Mist je na treće mjestu ako se mene pita...
Sve ovo ostalo je dobra zabava, dobar scare, ali ova tri Darabontova filma su po meni i nešto više....
Ma govorim opcenito po prici, istina bog nisam procitao Mist ali ako se ne razlikuje puno od filma .... :roll:

elrania

Post by elrania » 25 Mar 2008, 15:49

horrorfan wrote:ja ne kuzim vas ljudi..sto vam je lose u mistu???
Ja sam pogledo i osto paf. pogotov kraj....Likovi dobro glume,reakcije su ocekivane....
mene kraj bas nije shokirao ni najmanje i nije nesto spektakularno dobar, ali onaj dio koji mu je prethodio je cist ok. necu braiti ovaj film, ali nije mi jasno cemu sad toliko blacenje. sigurno se gledalo puno vece shrotove filmske industrije i manje se trkeljalo oko toga, a sad ovo samo zato sto king ima veze s tim otvara bjesomucne rasprave. i sta sad? takav je film i gotovo - nije nesto pretjerano bistar, ali zbilja ne vidim sve te nedostatke koji se naglasavaju, iako imam tendenciju kvocat oko najsitnijih detalja.
film je ostvarenje koje bih ja ocijenila nesto boljim od prosjeka i prestala bih uplitati kinga u nj. nije ga on snimao, pobogu; ocito je da nece sve bit savrsena kopija napisanog djela
nek netko procita knjigu i na tome vodi rasprave koliko je razocaran ili ne, al ovo nema svrhe toliko naglasavati

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Mar 2008, 16:00

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:
Aryx wrote:pa usporedujuci ga s knjigama poput The Stand ( :prayer: ), It, Insomnia , Dark Tower , ovo je bas neocekivano bezveze od njega .
Ma govorim opcenito po prici, istina bog nisam procitao Mist ali ako se ne razlikuje puno od filma .... :roll:
Pa priča Mista je nastala još 1980., iste godine kada je izašla i Carpenterova magla, tak da ne bih rekao da su jedna drugog pokrali već su jednostavno obojica imali jako, jakom slične priče...a ovaj film i priča su meni ipak daleko zanimljiviji od meni osobno dosadne Magle...

Pročitaj si detaljno ovdje o filmu i knjizi...

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mist

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Mar 2008, 17:29

Nakon što pogledam Solstice bacam se na Tremors serijal. :wink:

Locked